Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-12, 11:54 PM   #1
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
F1 Race Stars (11月16日) Codemaster 有病啊...呢隻野居然有DLC...

http://www.f1racestars.com/en-gb

F1 搭孖車

而我.....唔識係 F1 2012 跑得快
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-12, 12:00 AM   #2
CCHander
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
唔怪得搵極都搵唔到啦
原來無人開
CCHander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-12, 12:02 AM   #3
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: CCHander 查看文章
唔怪得搵極都搵唔到啦
原來無人開
我唔知點吐糟 Codemaster
舊 11-09-12, 01:05 AM   #4
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
D道具OK悶
係個safety car幾得意

唔會科水

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-12, 01:20 AM   #5
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
個封面d公仔人物…好似連 舒麥加 都無…
真係一d都唔尊重車神!(人地季後先退休咋!依家仲未架!)
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-12, 06:02 PM   #6
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: 權愛真 查看文章
個封面d公仔人物…好似連 舒麥加 都無…
真係一d都唔尊重車神!(人地季後先退休咋!依家仲未架!)
全部都齊架喎 另外再+4 個唔知乜水 (有囡囡的)

其實係唔係因為 d license 太貴 要另外 cap 水
佢年年出一隻已經無咩誠意架啦

另外, 隻 game 係 16號出 唔係 13 號 搵人改改 topic

此篇文章於 11-09-12 06:52 PM 被 sorlohk 編輯。 原因: add
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 04:54 AM   #7
權愛真

註冊日期: Oct 2010
引用:
作者: sorlohk 查看文章
全部都齊架喎 另外再+4 個唔知乜水 (有囡囡的)

其實係唔係因為 d license 太貴 要另外 cap 水
佢年年出一隻已經無咩誠意架啦

另外, 隻 game 係 16號出 唔係 13 號 搵人改改 topic
我係指隻GAME既封面。好似唔見 MSC 。唉。

呢隻GAME,唔係特登去留意…真係無咩人知道。
唔知質素如何呢?

同埋呢一類既賽車GAME,最近又有LP。
玩得呢隻既,多數都係F1迷。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 11:06 AM   #8
CCemi

註冊日期: Dec 2003
即使佢本身年年出果隻f1, 都係f1迷至玩架啦
反而呢隻可能吸到下一d 半f1迷喎

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-12, 01:40 PM   #9
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
哩隻好似幾得意, 隻F1 2011 玩得少
所以2012無買, 但哩隻有d興趣

nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-12, 01:49 PM   #10
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
好似幾正喎
真係好孖車FEEL!!!!

舊 11-15-12, 02:02 AM   #11
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
感覺demo的break好似好大力,唔似mk或outrun咁break轉彎

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-12, 11:24 PM   #12
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
target應該係非f1迷掛

不過點都唔會幫襯呢隻

講起隻2012真係火滾
搏命玩左career 2連WDC之後
一個update無啦啦corrupt左個save點都救唔返

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-12, 04:22 PM   #13
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
有無 ching 見過呢隻野 360版本 邊度有得賣? thanks
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-12, 04:12 AM   #14
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
畫風有D似XBOX 360果隻Joy Ride(有KINECT同XBLA版),
但佢咁樣好似浪費咗D真實車手。

《F1 巨星卡丁賽》巴哈姆特電玩瘋

舊 11-23-12, 04:14 AM   #15
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
[分享] 急速狂飆與猛烈轟炸的快感!F1 Race Stars《F1歡樂巨星賽》開箱與試玩心得
http://xboxlife.tw/show.php?fid=3&tid=1108

F1 Race Stars《F1歡樂巨星賽》四人單機對戰實機影片

舊 11-23-12, 07:10 PM   #16
CCemi

註冊日期: Dec 2003
一般賽車GAME都試唔到既安全車帶返終點

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-13, 01:51 AM   #17
TCS_disable
我有車車~

居然有DLC

此篇文章於 01-12-13 01:56 AM 被 TCS_disable 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Let's race 加賀KAGA 照相館研習區 1 03-18-08 09:18 PM
[NDS] Race Driver: Create & Race (WFC對應) [GT類型RAC] seed2005 手提遊戲機討論版 49 01-26-08 11:48 PM
[NDS] Race Driver: Create & Race ZlWS 手提遊戲機討論版 2 06-19-07 10:34 PM
Race 喊 足 一 晚 驚 媽 嬲 Haken Kreuz Neo Entertainment TREND 39 09-23-03 01:05 PM

現在的時間是 10:59 PM

手機版 | APP版