Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-07, 09:56 AM   #226
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
作者: 吉村小音郎 查看文章
爆了機....打得很累
爆機後先有crisis mode...(即係mission mode)
可選handgun 無限彈
無限con
life 最大限可選9個
minigame all clear 都無特別野出

fps mode 都仲係玩到頭很暈....睇唻我有排都唔會玩住..
你就勁啦!
我第一個stage都無過到呀
唔介意的話send個save黎玩下得唔得?

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 12:06 PM   #227
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: HON HON 查看文章
咁快爆機.... 好似唔係咁耐玩bor...
街機mode 同街機一樣啦....3版,由頭玩爆半個鐘左右
一定長過ghost sqard好多先(不過gs 有多d分支,但係好似玩爆都唔使4個字)

有個打"把" mode( minigame mode),廿個stage度,每個都好似gun bullet 一個stage噤,好快玩完o個隻

fps mode 有6版,第一版以經好鬼長,而且都幾用到支槍o既功能
不過自已行得勁慢,玩一個check 都勁耐
地型又無聊,d卒每次都係等你行到某個位先自動出現,根本就係突然出唻噤
同埋射擊感覺有d怪,只要擦過敵人以經當中

整d野先,要閃閃先......^^
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 12:55 PM   #228
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
街機mode 同街機一樣啦....3版,由頭玩爆半個鐘左右
一定長過ghost sqard好多先(不過gs 有多d分支,但係好似玩爆都唔使4個字)

有個打"把" mode( minigame mode),廿個stage度,每個都好似gun bullet 一個stage噤,好快玩完o個隻

fps mode 有6版,第一版以經好鬼長,而且都幾用到支槍o既功能
不過自已行得勁慢,玩一個check 都勁耐
地型又無聊,d卒每次都係等你行到某個位先自動出現,根本就係突然出唻噤
同埋射擊感覺有d怪,只要擦過敵人以經當中

整d野先,要閃閃先......^^
哦.... 多左其他MODE加長個耐玩性都好既...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 01:20 PM   #229
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: verdy_returner 查看文章
你就勁啦!
乜ps3可以抄save咩
打算去到$550先入

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 01:27 PM   #230
吉村小音郎
Game Master

引用:
你就勁啦!

引用:
作者: DC 97 查看文章
打算去到$550先入

講真我都無留意copy save方面
雖然佢個介面同psp 都無咩分別.....

回verdy_returner:

其實隻game難玩
但係要爆機都唔難嫁
當你玩完一次,用曬d credit game over之後
佢以經會加一次credit 上限
我本身街機都只係玩過一兩鋪,可以叫完全唔識玩
佢一開始有3次credit,
當我玩到佢加到有6個credit之後,因為越玩越熟,我以經可以用3次credit爆機了(當然同高手比都係差天共地....)
舊 11-21-07, 01:29 PM   #231
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: DC 97 查看文章
打算去到$550先入
應該可以
d save可以抄落ms
只係某d game d save唔可以copy, 例如: toro貓

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 01:33 PM   #232
吉村小音郎
Game Master

引用:
哦.... 多左其他MODE加長個耐玩性都好既...
街機槍game 無計啦
我諗你買之前都要預計隻game都係好似以前幾集tc 移植版噤
計番遊戲性都唔錯o既
好似ghost sqard,一樣係內容好小o既game
不過要遊戲性搭夠,最小唻講都係好玩o既

其他mode,當minigame好了
fps mode同 ps2 d fps差好遠下,由其係爽快感,不要期待太高
舊 11-21-07, 01:36 PM   #233
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
應該可以
d save可以抄落ms
只係某d game d save唔可以copy, 例如: toro貓
del~~~

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 01:44 PM   #234
Crazy Gamer

引用:
回verdy_returner:

其實隻game難玩
但係要爆機都唔難嫁
當你玩完一次,用曬d credit game over之後
佢以經會加一次credit 上限
我本身街機都只係玩過一兩鋪,可以叫完全唔識玩
佢一開始有3次credit,
當我玩到佢加到有6個credit之後,因為越玩越熟,我以經可以用3次credit爆機了(當然同高手比都係差天共地....)
奇怪?
打乜野mode會加架?
我打左成4-5次但係都係得3個credit既?

我係打街機mode喎(不過由stage 1)打。

verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 01:47 PM   #235
吉村小音郎
Game Master

引用:
奇怪?
打乜野mode會加架?
我打左成4-5次但係都係得3個credit既?

我係打街機mode喎(不過由stage 1)打。

會唔會你揀左"只係打stage1"?

你要揀"story" 先可以由頭打到爆機
如果你揀"stage1" ,打完stage1 就會gameover
我個fd試過一次.....
舊 11-21-07, 02:15 PM   #236
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
街機槍game 無計啦
我諗你買之前都要預計隻game都係好似以前幾集tc 移植版噤
計番遊戲性都唔錯o既
好似ghost sqard,一樣係內容好小o既game
不過要遊戲性搭夠,最小唻講都係好玩o既

其他mode,當minigame好了
fps mode同 ps2 d fps差好遠下,由其係爽快感,不要期待太高
其實我對所有槍GAME都有興趣, 只係以前PS2版驚打爆TV先無玩到, 所以依家只要係槍GAME而又有嗰部主機既話都實會玩下....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 02:22 PM   #237
Crazy Gamer

引用:
會唔會你揀左"只係打stage1"?

你要揀"story" 先可以由頭打到爆機
如果你揀"stage1" ,打完stage1 就會gameover
我個fd試過一次.....
可能係!
遲少少再試過。
因為今晚要Winning~

舊 11-21-07, 02:40 PM   #238
吉村小音郎
Game Master

引用:
其實我對所有槍GAME都有興趣, 只係以前PS2版驚打爆TV先無玩到, 所以依家只要係槍GAME而又有嗰部主機既話都實會玩下....

槍game係有其樂趣的
唔係唔會出到而家都仲有
又唔使麻煩的配件,又有體感的感覺

wii o個邊又話出 hod2,3
o岩o岩又有隻bio,之前又有ghost sqard
呢期都有3隻槍game玩

不過如果佢出埋 hod 4落ps3用番呢支槍就好了....嘿嘿嘿

出街先

引用:
可能係!
遲少少再試過。
因為今晚要Winning~

o岩o岩又爆多次機
連special weapon 都可以無限彈了

快d練下啦~~嘿嘿嘿
舊 11-21-07, 02:45 PM   #239
Crazy Gamer

引用:
o岩o岩又爆多次機
連special weapon 都可以無限彈了

快d練下啦~~嘿嘿嘿
不如………
send個save俾我,等我過下癮把啦!

其實……
我呢排有好多新game玩,不過………
就係無咁多時間

但係呢隻點都想爆佢一次!

舊 11-21-07, 02:59 PM   #240
吉村小音郎
Game Master

引用:
不如………
send個save俾我,等我過下癮把啦!

其實……
我呢排有好多新game玩,不過………
就係無咁多時間

但係呢隻點都想爆佢一次!
留e 貓吧....嘿嘿
(我要今晚回家先可以send俾你唷...)

此篇文章於 11-21-07 03:09 PM 被 吉村小音郎 編輯。
舊 11-21-07, 03:17 PM   #241
Crazy Gamer

引用:
留e 貓吧....嘿嘿
(我要今晚回家先可以send俾你唷...)
謝大人呀~~~~
咁今晚打爆一次要玩Winning~

舊 11-21-07, 09:44 PM   #242
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
我覺得個把guncon 好似跟得唔夠快咁ge.....

舊 11-21-07, 11:47 PM   #243
川川
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
我今日都入左隻GAME,玩左半個鐘,真係頂唔順支橙汁槍,結果用左三個鐘來RE-PAINT佢,即刻型左好多,但又覺得自己好無聊。呵呵

舊 11-22-07, 12:09 AM   #244
terry1010

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 川川 查看文章
我今日都入左隻GAME,玩左半個鐘,真係頂唔順支橙汁槍,結果用左三個鐘來RE-PAINT佢,即刻型左好多,但又覺得自己好無聊。呵呵
幾好呀

此篇文章於 11-22-07 01:39 AM 被 neo2046 編輯。
terry1010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 12:20 AM   #245
wiidesu

註冊日期: Sep 2007
引用:
一d都唔無聊, 橙汁槍實在太樣衰, 見到人買都笑o左出聲.
我覺得你可以開檔幫人噴槍, 好型呀!!

50% PS3 | 50% NDSL

此篇文章於 11-22-07 01:40 AM 被 neo2046 編輯。
wiidesu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 01:41 AM   #246
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
1up Time Crisis 4 [PS3] Review 3.5
http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3164501

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 01:45 AM   #247
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
3.5/10 BAD
又一隻PS3 game被完全否定了

此篇文章於 11-22-07 01:57 AM 被 nefrezx 編輯。
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 02:37 AM   #248
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
講真,我問朋友借左返屋企玩左一陣
佢講唔上係乜野驚喜之作
但我覺得比Wii呢排隻槍game大賣作要好(只論game本身)
佢比3.5/10
我覺得佢完全係"莫需有"或思覺失調
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 03:07 AM   #249
吉村小音郎
Game Master

引用:
絕對係型到爆燈
d掣又用番橙色
覺得會正過之後支正牌黑槍

不過上左色會唔會玩到隻手變黑........

引用:
作者: daihamlop 查看文章
講真,我問朋友借左返屋企玩左一陣
佢講唔上係乜野驚喜之作
但我覺得比Wii呢排隻槍game大賣作要好(只論game本身)
佢比3.5/10
我覺得佢完全係"莫需有"或思覺失調
1up不嬲都係白痴網一個
完全可以忽視

呢隻噤大路o既 game根本無可能俾滿分或係勁低分
個分係亂俾嫁啦
舊 11-22-07, 03:08 AM   #250
吉村小音郎
Game Master

引用:
謝大人呀~~~~
咁今晚打爆一次要玩Winning~
Windows Live Hotmail 因為伺服器忙碌,所以無法傳送您的郵件。請稍後再試。

等我一早起身再send俾你吧

論壇跳轉

現在的時間是 05:03 AM

手機版 | APP版