Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-08-09, 10:42 PM   #201
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: ayato 查看文章
想問下0 GUNDAM + 咩合到OO GUNDAM??
追左5,6頁都搵唔到 = ='
呢條問題又變左常問問題之一...
頭post有wiki可以入去睇下都會搵到答案

GN-0000 ダブルオーガンダム
設計元A 設計元B
純太陽炉搭載機 オーガンダム

Exia + 0 Gundam就可以了

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 10:43 PM   #202
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
呢條問題又變左常問問題之一...
頭post有wiki可以入去睇下都會搵到答案

GN-0000 ダブルオーガンダム
設計元A 設計元B
純太陽炉搭載機 オーガンダム

Exia + 0 Gundam就可以了
所以加入頭post吧

舊 08-08-09, 10:56 PM   #203
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
新玩..
想問下,一架艦隊有2team人
係咪同時間只可以出一team>?
點先可以出第2team?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 10:57 PM   #204
waven
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
係la而家係咪開MAP炮冇得睇動畫?
但我見STORY有時又有ge?

舊 08-08-09, 10:58 PM   #205
ゆり

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
新玩..
買有2team4機既艦or
1team4機既既艦裝加1team既op

舊 08-08-09, 10:59 PM   #206
草薙さん
The One

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
所以加入頭post吧
已加入

引用:
新玩..
1架艦入面有2隊人既話
可以隨時出入

如果你係指2架艦既話
嚮1個格仔出第1隻艦後
去第2個格仔出埋另一隻艦

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:02 PM   #207
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
我打左1半,玩4關差唔多用左好耐時間
我有野問
我想問下點開發0高達姐係10年前果部機點開發呀
我想知呀

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:03 PM   #208
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
可憐既EX 京密剎...
還是被我luna一擊死

舊 08-08-09, 11:04 PM   #209
ゆり

引用:
作者: 知世公主 查看文章
我打左1半,玩4關差唔多用左好耐時間
我有野問
我想問下點開發0高達姐係10年前果部機點開發呀
我想知呀
睇我簽名

已經答到唔想再答

為唔追POST既人而設...

舊 08-08-09, 11:08 PM   #210
Sar8
The One

引用:
睇我簽名

已經答到唔想再答

其實你只加行叫人睇頭果頁就得a

舊 08-08-09, 11:08 PM   #211
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 蝦片人 查看文章
stella坐m記加機動
luna強氣全能力up
stella第3個能力係單拖DAMAGE+
LV.10會係1.5%
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:09 PM   #212
ゆり

引用:
作者: Sar8 查看文章
其實你只加行叫人睇頭果頁就得a
冇所謂LA
我做流動資料庫就好

舊 08-08-09, 11:09 PM   #213
知世公主

註冊日期: Jun 2009
引用:
睇我簽名

已經答到唔想再答

明哂啦,正版太陽,係咩,唔明,係咪姐係一部高達

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:10 PM   #214
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
我知啦...點解咁怪既.
一開始既原創艦只得1個team 4格
但佢第2邊既4格又可以放機入去咁怪架..
如果只係得1team 位咁另一邊比人放機入去做咩?

仲有今集seed 同seed d入面既基拉,拉克絲等人可以同場出哂..結果有2個同名既人...好似怪怪的
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:12 PM   #215
ゆり

引用:
作者: 知世公主 查看文章
明哂啦,正版太陽,係咩,唔明,係咪姐係一部高達
你有冇睇過GUNDAM OO的...

今集既正版太陽爐機包括OO4子...OOGUNDAM系列,OGUNDAM...

當然我唔知O GUNDAM 實戰配備型有冇搭載

舊 08-08-09, 11:13 PM   #216
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
仲有今集seed 同seed d入面既基拉,拉克絲等人可以同場出哂..結果有2個同名既人...好似怪怪的
冇咩問題啦...阿寶都係咁..

我買左2個拉克絲 用曬來做MASTER.
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:13 PM   #217
ゆり

引用:
我知啦...點解咁怪既.
一開始既原創艦只得1個team 4格
但佢第2邊既4格又可以放機入去咁怪架..
如果只係得1team 位咁另一邊比人放機入去做咩?

比你裝左戰艦+1TEAM既OP就出動到

舊 08-08-09, 11:14 PM   #218
維他仔

PSN  IDvitason_1019
手頭上有東方大叔,坐緊 GN-Armor Type-D 玩射飛彈。好唔好交換部 Master Gundam 比佢用呢,始終無格鬥唔夠完滿。大家點睇?

舊 08-08-09, 11:16 PM   #219
ゆり

引用:
作者: 維他仔 查看文章
手頭上有東方大叔,坐緊 GN-Armor Type-D 玩射飛彈。好唔好交換部 Master Gundam 比佢用呢,始終無格鬥唔夠完滿。大家點睇?
東方老頭用射機簡直係浪費...

此篇文章於 08-08-09 11:20 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:20 PM   #220
nerv173
Game Master

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Eking 查看文章
唔覺, 我個100% 魂 SAVE...ORZ
我無你咁傷, 8x%度
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:20 PM   #221
Sar8
The One

引用:
東方老頭用射武簡直係浪費...
就好似叫lockon渣master咁...

舊 08-08-09, 11:22 PM   #222
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
O GUNDAM 實戰配備型 同 O Gundam 係兩部?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:24 PM   #223
ゆり

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
O GUNDAM 實戰配備型 同 O Gundam 係兩部?

正確來講今集有3部o gundam
一部係最後boss
一部係灰色版
一部係爆機之後加入生產線($300000)既有1500x8 beam射 機

舊 08-08-09, 11:24 PM   #224
維他仔

PSN  IDvitason_1019
引用:
東方老頭用射機簡直係浪費...
決定!將部 GN Armor Type-D 換部 Master Gundam,再返兜買部 GN Armor Type-D!

舊 08-08-09, 11:26 PM   #225
ゆり

引用:
作者: 維他仔 查看文章
決定!將部 GN Armor Type-D 換部 Master Gundam,再返兜買部 GN Armor Type-D!
都好浪費....
用g既dg細胞卒機+g gundam已經係master gundam了...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[多機種] [Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.1 草薙さん 攻略及心得交流區 1023 08-12-09 10:47 AM

現在的時間是 10:05 PM

手機版 | APP版