Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-27-17, 02:26 PM   #38801
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
之前打開3區奇奇神酒和1區髓液/產毛,
試左幾場A谷, 唔覺特別易趺金技石喎

我覺得今次揀無可揀下最值得農係髓液, 金素材和金技石太難趺, 但銅素材還勉強可以
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 10:41 PM   #38802
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
Twitter傳緊 今個月本TM ACE有1000萬下載情報

星4確定(禮裝+英靈)符2張
20石
普通符 5張
再臨素材福袋
好像仲有一d大絕

先唔理真假
再臨素材福袋、一陣佢入d銀棋 金棋落去當福袋
真係唔知好嬲定好笑

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 10:47 PM   #38803
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
大絕=無記名靈基x9....(ry

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 11:19 PM   #38804
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
>星4確定(禮裝+英靈)符2張

好似開始無耐時比人自選一隻4星好過...
仲要人抽

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 12:57 AM   #38805
gingq7

星4確定(禮裝+英靈)符2張 = 2張死靈魔術

自選一隻4星 = 又俾番2年前果10隻4星你自選
舊 08-28-17, 09:49 AM   #38806
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
流傳2

タイプムーンエースフラゲ
1000万DL
・星4確定呼符2枚
・再臨素材福袋
・石20
・呼符5枚 他にもなにかあるっぽい
9月中旬からSW復刻
来月に剣豪

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 09:55 AM   #38807
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
舅舅爆料就話9月冇復刻

舊 08-28-17, 10:02 AM   #38808
gingq7

TM ace應該今日出? 應該幾個鐘內就知所謂TM ace流出消息準唔準
舊 08-28-17, 10:10 AM   #38809
細路翔
The One

咁上次sw係咩池黎?

英國說大家抱團死
舊 08-28-17, 12:26 PM   #38810
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
打完個活動都係冇禮裝跌 BOTH
尼D要靠自己打一張的我多數都打唔到
上年泳裝 龍娘勇者

舊 08-28-17, 03:57 PM   #38811
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 空調 查看文章
打完個活動都係冇禮裝跌 BOTH
尼D要靠自己打一張的我多數都打唔到
上年泳裝 龍娘勇者
而且下半場個張裝真係藍隊恩物
打極都唔出真係.....

舊 08-28-17, 04:12 PM   #38812
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: gingq7 查看文章
星4確定(禮裝+英靈)符2張 = 2張死靈魔術

自選一隻4星 = 又俾番2年前果10隻4星你自選

都好
我到而家都仲未中到エリ(槍)
雖然而家中都無咩機會用

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 04:23 PM   #38813
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
已經有5隻,岩岩抽槍奶光先來一隻

抽槍果陣你就唔會想見到佢

舊 08-28-17, 04:31 PM   #38814
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
前半未跌禮裝 已經咩都換晒

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 05:18 PM   #38815
細路翔
The One

之前CCC前置個嫁王池我將高文同龍娘都寶8左(眼神死

英國說大家抱團死
舊 08-28-17, 10:36 PM   #38816
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
我唔明點解多咗好多用殘體字打名嘅人想add我呢個小腿
佢地唔係有100石可以收咩?
點解要玩糞一樣日服俾鹽川抽水
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 08:09 AM   #38817
細路翔
The One

引用:
作者: 血之淚 查看文章
你肯定掛左黑孔梅上去比人抱啦

殘體民族最愛

英國說大家抱團死
舊 08-29-17, 01:56 PM   #38818
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
成個event都懶得打D高難度/challenge關
一次過打番哂真係有好幾關打到叫救命
前半竟然難打過後半咁多
仲比水著團隊打到要3畫con機

舊 08-29-17, 02:19 PM   #38819
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: ko121314 查看文章
成個event都懶得打D高難度/challenge關
一次過打番哂真係有好幾關打到叫救命
前半竟然難打過後半咁多
仲比水著團隊打到要3畫con機
次次活動最難 我都係要CON機

P.S. 終於出左下半禮裝XD

舊 08-29-17, 02:28 PM   #38820
細路翔
The One

一樣係今次既綠卡騎,我居然覺得凜好用過黑傻,係咪我問題?

英國說大家抱團死
舊 08-30-17, 07:08 AM   #38821
gingq7

引用:
作者: 血之淚 查看文章
傳緊話成個2016水著活動取消喎

BGO點改其實我唔care, 但講到係日本方修圖,
加埋美服又同時要修圖,
唔知會唔會令日版FGO以後都著多左衫 (其實meltlilith已著多左...)
舊 08-30-17, 09:42 AM   #38822
細路翔
The One

以日本人既國情應該睬你都有味

最多都係搞ios版(眼神死

不過老實講著多左張圖又好睇d既話我唔介意多布d架

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-30-17 09:47 AM 被 細路翔 編輯。
舊 08-30-17, 09:59 AM   #38823
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
以個邊基準
今次奶光連紙版公仔都唔掂啦
日版連個program都唔優化
得閒陪你大陸版癲
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 10:05 AM   #38824
gingq7

program唔優化大家咪繼續玩,完全唔影響收入
幅圖唔改, 係直情上唔倒架(中國和美國和IOS)

優先度有好明顯的分別
舊 08-30-17, 10:09 AM   #38825
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
program唔優化大家咪繼續玩,完全唔影響收入
幅圖唔改, 係直情上唔倒架(中國和美國和IOS)

優先度有好明顯的分別
咁ios始終係以美國個邊既標準一定無大陸咁搞笑先既

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:57 PM

手機版 | APP版