Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-10-13, 11:18 AM   #151
thin_ke
Junior Member

註冊日期: Sep 2013
引用:
作者: backtomac 查看文章
本身係唔會再送,
而個玩法係咁的, 賣完車update 完再入去買多二十架,再delete 再賣再update 再買多二十架,
中途最好順便響1.01 世界買左D 要UPDATE 後先會有嘅車例如nsx concept,
買夠60架benz 咁你就可以專心響1.0世界度買哂你想要嘅車,
過左500架爆gargage 就要張部份車擺入收藏庫. 又恐防佢debug冇得再玩,
張用淨果堆benz買哂2千萬嘅車擺入收藏庫,有需要勾賣番出黎賣一架都有6百萬執,
咁打後應該衣食無憂了
這些機會不是屬於我, 因為date 已 up...sad
thin_ke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 11:22 AM   #152
backtomac
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: thin_ke 查看文章
這些機會不是屬於我, 因為date 已 up...sad
oh...no
backtomac 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 04:10 PM   #153
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
如果有Maserati MC12 就好了......

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 04:14 PM   #154
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
本身係唔會再送,
而個玩法係咁的, 賣完車update 完再入去買多二十架,再delete 再賣再update 再買多二十架,
中途最好順便響1.01 世界買左D 要UPDATE 後先會有嘅車例如nsx concept,
買夠60架benz 咁你就可以專心響1.0世界度買哂你想要嘅車,
過左500架爆gargage 就要張部份車擺入收藏庫. 又恐防佢debug冇得再玩,
張用淨果堆benz買哂2千萬嘅車擺入收藏庫,有需要勾賣番出黎賣一架都有6百萬執,
咁打後應該衣食無憂了
我現在係1.01, 要錢應該要點做??

舊 12-10-13, 05:10 PM   #155
backtomac

引用:
作者: 怪人 查看文章
我現在係1.01, 要錢應該要點做??
我都唔知,因為我都唔sure PD FIX 左BUG 未...
1.01唔係重點, 重點係尋日有個update , 唔sure 係咪aim for 哩個 bug.
假設係,而你又未update, 你可以入game攞左架車先,quit game delete game data,入game賣車,咁我諗至少可以bug到2千萬,update入game花1000000買番架benz,一千九百萬好過冇啦.

但如果你好好彩有兩部機,咁可能就唔係問題了,你可以唔駛delete game data,炒SAVE去開另一部機用同一個ACC 用1.0賣車,再去番1.01台機買車,LOOP到你夠皮為止.
舊 12-10-13, 06:08 PM   #156
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
其實順住玩都唔少錢…
我剛剛考完IA,玩左IA入面第一SET賽事,由開始到而家都儲左有成1億了…

尋晚仲買左架重野秀一版86做記念,點知今日就出埋頭D第48期(最終回)單行本了

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 06:14 PM   #157
backtomac

引用:
作者: Irwin 查看文章
其實順住玩都唔少錢…
我剛剛考完IA,玩左IA入面第一SET賽事,由開始到而家都儲左有成1億了…

尋晚仲買左架重野秀一版86做記念,點知今日就出埋頭D第48期(最終回)單行本了
其實,正常打工賺錢買車係應該的, 不過當我諗起GT6入面有成千架車其實係我原原本本響gt5 辛苦死挫金盃不斷賺錢買番黎一模一樣的東西, 比左7舊水不特止又要我重新由頭攪多次,我心情即刻down 哂
舊 12-10-13, 08:09 PM   #158
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
去左XMB睇,係SAVE DATA果度我見到個REPLAY SAVE,但右邊得COPY+、削除同情報…
講緊 Gallery, Replay 入面最右邊有 option 可以Load Savedata

引用:
本身係唔會再送,
咁打後應該衣食無憂了
我有理由相信新 Version 會令到 新Save 無辨法係 1.0 Load出黎
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 08:35 PM   #159
TCS_disable
我有車車~

預算星期日九點, 集中以 300PS w/ 1000kg以上 大Play

通常 3-4 Lap, 輕Penalty , 無Damage (For Enjoy)

情況許可會玩下 Nur Kart Tour
舊 12-10-13, 09:04 PM   #160
backtomac

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
講緊 Gallery, Replay 入面最右邊有 option 可以Load Savedata

我有理由相信新 Version 會令到 新Save 無辨法係 1.0 Load出黎
早料到佢會用save version lock對付~
舊 12-10-13, 09:29 PM   #161
Irwin
愛.ROCK.友

引用:
作者: TCS_disable 查看文章

Gallery有得睇番REPLAY我第一日玩就知可以了…
而家只係想EXPORT REPLAY出去PS3外面用其他PLAYER睇…

======================================

GOODWOOD FOS 5-3好變態…用X2010咁快,條路又唔係闊,點玩… /\

舊 12-10-13, 09:29 PM   #162
TCS_disable
我有車車~

話說... 今日 GT6 個物理似 Richard Burns Rally, 唔似得上集係似 GTR2 ....
舊 12-10-13, 10:00 PM   #163
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
Gallery有得睇番REPLAY我第一日玩就知可以了…
而家只係想EXPORT REPLAY出去PS3外面用其他PLAYER睇…

======================================

GOODWOOD FOS 5-3好變態…用X2010咁快,條路又唔係闊,點玩… /\
好易, 信我

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 11:29 PM   #164
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
Money Glitch still working bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

舊 12-10-13, 11:29 PM   #165
Irwin
愛.ROCK.友

引用:
作者: Viper II 查看文章
好易, 信我
都係唔得
用手掣好難玩…快極都係31.4XX…

仲有係邊度可以OFF左鬼車? 係OPTION唔見有得熄…成日有架鬼車係度影響到我…

舊 12-11-13, 12:36 AM   #166
Viper II
↘みもりんっ

引用:
都係唔得

仲有係邊度可以OFF左鬼車? 係OPTION唔見有得熄…成日有架鬼車係度影響到我…
你睇返control setting, ghost car on/off個制

舊 12-11-13, 01:14 AM   #167
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
原生setting 係十字制 上

入手M3 GT 玩GT3 個EVENT
部野又快, 又好控又靚仔, 正

舊 12-11-13, 01:35 AM   #168
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 山內 一典 查看文章
原生setting 係十字制 上

入手M3 GT 玩GT3 個EVENT
部野又快, 又好控又靚仔, 正
我用SLS AMG GT3玩
IA個決賽用咩車好??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 02:14 AM   #169
Viper II
↘みもりんっ

40架VGT係倉

舊 12-11-13, 03:20 AM   #170
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
Del......

此篇文章於 12-11-13 03:47 AM 被 シェンムー 編輯。
シェンムー 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 05:25 AM   #171
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

5:30am , 已邪惡地使用了bug完成大業 (・㉦・)

舊 12-11-13, 05:37 AM   #172
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
v1.01???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 05:46 AM   #173
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

係呀, 暫時重ok

舊 12-11-13, 09:22 AM   #174
Strider
初段

PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
都係唔得

我連5-1都未過到
/\

舊 12-11-13, 11:59 AM   #175
oooCaitSithooo
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
PSN  IDoooCaitSithooo
引用:
其實我又唔覺得咩咁邪悪,呢種bug以前gamecube版pso都試過,係佢太唔小心喇。
而且今集個setting咁,唔用bug幾時開到D2千萬既車。
oooCaitSithooo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] [PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務 安安 電視遊戲討論版 1000 01-31-24 07:01 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.17【技術心得研究所討論區】DLC 可以再install TCS_disable 攻略及心得交流區 860 07-22-14 12:35 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.09【技術心得研究所討論區②】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1003 01-15-13 12:50 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.05【技術心得研究所討論區】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1012 03-25-12 02:57 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Prologue Spec II (日版 Spec III)討論區 - Starting Grid. KUTAR# 攻略及心得交流區 193 09-18-09 06:40 AM

現在的時間是 11:38 PM

手機版 | APP版