Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-16, 07:29 PM   #25976
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
抽了4pack 零5星 六4星

不想回到過去
男人, 仲要係最下位5星, 你都抽
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 07:30 PM   #25977
基拉大神
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:

不想回到過去
做乜咁贂唁開抽天草

舊 11-22-16, 07:33 PM   #25978
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
似係
上次已經有小小跡象

佢個解狀態後傷害太好
但依家講咩都無用
仆晒直...
解狀態用JACK咪算囉…
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 07:33 PM   #25979
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
真係唔記得左自己咁黑底........
唔抽唔知時運低........

舊 11-22-16, 07:34 PM   #25980
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
試都唔好拎男人試啦

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 07:52 PM   #25981
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
明知下星期是真正主場還花這麼多去抽煙幕我真是服了你。。。。

這樣再打多少工也沒用啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 07:55 PM   #25982
Seifer
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 大破人間 查看文章
好似唔拎第一隻,箱個4張黑符都唔換得
我有4張劵係手

PAD ID : 185.700.529
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 08:13 PM   #25983
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:

不想回到過去
點解唔等新聖誕
天草呢D抽完, 我都係長時間放倉
--------
今次聖誕復刻沒時間打, 抽得2個箱多D

舊 11-22-16, 08:15 PM   #25984
gingq7

引用:
解狀態用鐵拳(騎)咪算囉…
舊 11-22-16, 08:33 PM   #25985
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: gingq7 查看文章
男人, 仲要係最下位5星, 你都抽
被歐運衝昏頭腦吧
蛋撻暫時停一下手等主菜,天草不值抽

舊 11-22-16, 08:38 PM   #25986
gingq7

食吓肥, 再靈基吓, 都未開始升技就已經無左1500萬
儲QP升技10真係行前三步退二步
舊 11-22-16, 08:43 PM   #25987
鐵之侍

剛才我還是拿了9 符和2 次石單抽(差不多1 次10 抽) ,不是再看美金的價錢差點我也做了傻事

在下星期主場來時大家真不要入卡池。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 11-22-16, 08:46 PM   #25988
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
剛才我還是拿了9 符和2 次石單抽(差不多1 次10 抽) ,不是再看美金的價錢差點我也做了傻事

在下星期主場來時大家真不要入卡池。。。。。。
你做壞榜樣
乜天草真係咁吸引?

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 08:51 PM   #25989
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
似係
上次已經有小小跡象

佢個解狀態後傷害太好
但依家講咩都無用
仆晒直...
引用:
引用:
解狀態用鐵拳(騎)咪算囉…
解狀態用魔術禮裝咪算囉…...

舊 11-22-16, 09:03 PM   #25990
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: psidef 查看文章
解狀態用魔術禮裝咪算囉…...
如果係解一體全效果就很有用
可惜只是預防一次一個狀態

舊 11-22-16, 09:09 PM   #25991
蛋撻王子
功德完滿

頭先仲高興緊
升完傑克砌到一行10出黎....

點知再勤力
黑仔都係無用......

舊 11-22-16, 09:12 PM   #25992
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
如果係解一體全效果就很有用
可惜只是預防一次一個狀態
係單體全解喎

舊 11-22-16, 09:15 PM   #25993
鐵之侍

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
你做壞榜樣
乜天草真係咁吸引?
因為新增強化任寶具是強化了,而且我想天草夫婦團圓

不過還是算了。。。。。

舊 11-22-16, 09:20 PM   #25994
gingq7

引用:
頭先仲高興緊
升完傑克砌到一行10出黎....
我仲欠8個技, 4億QP
舊 11-22-16, 09:26 PM   #25995
gingq7

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
因為新增強化任寶具是強化了,而且我想天草夫婦團圓

不過還是算了。。。。。
有用的只得寶具傷害多100%果part,
寶具減爆撃1回合變3回合, 完全唔覺有用, 亦睇唔出將來會有戰術用途

繼續和梅芙一齊最下位5星

利申: 上次我手痕抽梅芙抽到要課都有d後悔
舊 11-22-16, 09:41 PM   #25996
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
拖數半年ge客竟然良心發現, 一次過清數
好在pick up唔岩心水....

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 10:44 PM   #25997
鐵之侍

引用:
有用的只得寶具傷害多100%果part,
寶具減爆撃1回合變3回合, 完全唔覺有用, 亦睇唔出將來會有戰術用途

繼續和梅芙一齊最下位5星

利申: 上次我手痕抽梅芙抽到要課都有d後悔
沒錯就是想清楚為一次活動出血抽一個不實用的角色實在不值得。。。。。

相對的剛才拿了一堆存倉種火和吃了2 個金果為a 哥升到靈基4 兼強化了寶具和技能就實際得多了

舊 11-22-16, 11:06 PM   #25998
Crazy Gamer
馬弓手

歐撻咁睇唔開
睇黎集氣真係會吸走

舊 11-22-16, 11:18 PM   #25999
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 6078 查看文章
歐撻咁睇唔開
睇黎集氣真係會吸走
追多少少
寶2了....

條氣唔順

舊 11-22-16, 11:28 PM   #26000
Crazy Gamer
馬弓手

除左恭喜暫時諗唔到講咩好

BTW唔記得由幾時開始大家抽蛋既目標由抽到變成追寶具
真係佩服大家既財力

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:27 PM

手機版 | APP版