Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-14-04, 02:11 AM   #1
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
宇宙交響詩 ~銀河鉄道999外伝~

有冇人睇呢套嘢呢??
宇宙交響詩 ~銀河鉄道999外伝~
今次cross over得好勁
銀河鐵道999 + 宇宙海盜 + 宇宙女海盜 + 千年女王
有睇頭呀~~~

全13話

STAFF
原作・総設定・監修 : 松本零士
監督 : 政木伸一
構成・脚本 : 神尾麦
 : ・西岡
音楽 : 葉加瀬太郎
 : 増永計介
 : 板橋克己(零時社)/田村勝之
製作 : /円谷/

CAST

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!

此篇文章於 08-14-04 02:18 AM 被 赤目黑龍 編輯。
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 02:13 AM   #2
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: 赤目黑龍
有冇人睇呢套O呢??
宇宙交響詩 ~銀河{道999外伝~
今次cross over得好勁
銀河鐵道999 + 宇宙海盜 + 宇宙女海盜 + 千年女王
有睇頭呀~~~

冇ZERO既~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 02:19 AM   #3
赤目黑龍
赤貧神

引用:
作者: Mage.千砂望
冇ZERO既~
其實ZERO.................
響松本零士世界入面根本唔係咁重要嘅人物............

許許許許許許許許
舊 08-14-04, 02:24 AM   #4
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
13話唔夠喉喎~XD

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 02:31 AM   #5
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
呢套我好有興趣 !!
幾時播架?

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 03:03 AM   #6
phil077
Ultimate Gamer

引用:
作者: Kaiser
呢套我好有興趣 !!
幾時播架?
已經播左三話啦
唔係大字幕組做
可能唔覺眼

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 03:14 AM   #7
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
松本零士

相性不合

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 03:16 AM   #8
Kaiser
ドウケシ

引用:
作者: phil077
已經播左三話啦
唔係大字幕組做
可能唔覺眼
咁可能響邊度搵黎睇

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 08:46 AM   #9
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
引用:
作者: Kaiser
咁可能響邊度搵黎睇
你可以係貪婪搵到

舊 08-14-04, 08:52 AM   #10
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
佢玩完未?

舊 08-14-04, 09:43 PM   #11
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
松本未死架咩..??

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-04, 09:55 PM   #12
赤目黑龍
赤貧神

引用:
作者: angelsky
你可以係貪婪搵到
可能個人取向問題
總覺rvmb唔係咁好睇
所以......
都係用winny釣算數~~

許許許許許許許許
舊 08-15-04, 08:02 AM   #13
Cagalli
Insane Gamer
蘿莉正太主義

註冊日期: Aug 2004
我有睇無線播緊果套, 兩套故事實際上有無關係的?
Cagalli 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 09:47 AM   #14
ai.
RELEASED

我好久好久好久之前..有一本香港雜誌講過松本零士話佢d作品女主角係同一個人來~只係唔同時段.
點解依家可以cross度...
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 07:18 PM   #15
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Unhappy

引用:
作者: 赤目黑龍
其實ZERO.................
響松本零士世界入面根本唔係咁重要嘅人物............

但佢可以同夏羅古打成平手喎
冇佢出場....
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-04, 07:19 PM   #16
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 黑咪 破壞大王
但佢可以同夏羅古打成平手喎
冇佢出場....
夏羅古地位高好多

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-04, 06:02 PM   #17
sam人
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
仲以為係 美達露傳說
sam人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-04, 06:28 PM   #18
赤目黑龍
赤貧神

引用:
作者: sam人
仲以為係 美達露傳說
唔係呀~~
係全新作品............

可愛嘅999列車車長又出場喇~~~

許許許許許許許許
舊 08-17-04, 07:09 PM   #19
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Cagalli
我有睇無線播緊果套, 兩套故事實際上有無關係的?
應該唔關係
銀河鉄道999外伝
無記朝早播的是 銀河鉄道999
法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 07:13 PM   #20
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
不滅之鐵道

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-22, 05:31 AM   #21
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

論壇跳轉

現在的時間是 03:42 AM

手機版 | APP版