Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-08, 01:20 AM   #176
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
引用:
作者: slashkit 查看文章
想問下 而家ch8 去到一個放炸彈炸地球儀 成日俾野撞死..點搞呀....
唔係放炸彈炸地球儀呀.......
係想插個求救訊號上舊石到然後發射出去求救。

解迷成份
舊石係圓架嘛,咁圓既野當然就得一個面,而且可以由一邊跑到另外一邊啦。發現新大陸吧!
liar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-08, 01:59 AM   #177
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
誠意推介比鍾意玩BIO HARARD+BIOSHOCK+ALIEN FANS!!

我玩HARD,完全比到你一步一驚心既感覺,絕對唔會有BIO4大開殺戎FEEL,只有你比D怪
殘殺番你........
驚嚇位多到,,,,,,,,,
暫時係我心目中最正既 HORROR ACTION GAME
唔玩真係你既損失

OT: 唔知遲D 09年有隻"ALIEN" GAME有冇呢隻禁正呢??

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-08, 02:42 AM   #178
NieAChunG
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
買啦,呢隻真係好野,入左唔會後悔
去左ign果度睇埋d 打大佬片
已經中左毒.....
大大說的是, 一於買黎玩下嚇到鼻哥窿冇肉
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-08, 11:05 PM   #179
地獄犬
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
XBox Live GamertagHELLINU
o岩o岩爆機
發覺死得最多o既係"觸手play"
次次都要死3,4次先過到
最後大佬搞到要改滿把pulse rifle先過到

舊 10-19-08, 12:35 AM   #180
kashiko

註冊日期: Mar 2008
PS3版開始冇貨
黃金有舖坐地起價, $390
kashiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 01:29 AM   #181
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
鐵甲威龍版鐵血戰士…

不過,我本身好怕玩呢D血腥暴力GAME。
希望PS3有DEMO啦。

舊 10-19-08, 01:37 AM   #182
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
剛剛至過第一版,氣氛聲效好正…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 01:38 AM   #183
NieAChunG

引用:
作者: kashiko 查看文章
PS3版開始冇貨
唔係呀嘛咁衰格
我仲岩岩諗住買

睇黎聽日要立刻動身去睇睇先得
舊 10-19-08, 02:40 AM   #184
lauyan
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDHaloHill
請問打爆機後d裝備會唔會承繼???
lauyan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 05:17 AM   #185
Vibrating Ball
無聊人協會榮譽會長

註冊日期: May 2007
XBox Live GamertagVibrating Ball
引用:
作者: lauyan 查看文章
請問打爆機後d裝備會唔會承繼???
load 爆機 save 玩番相同難度 , 所有嘢繼承 ; 開新 game 新難度就由零開始

我爆第1次機有100,000蚊 , Level 6 Suit , 同一save 打多次再爆就咩都無

舊 10-19-08, 08:27 AM   #186
九里貓
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
引用:
作者: NieAChunG 查看文章
唔係呀嘛咁衰格
我仲岩岩諗住買

睇黎聽日要立刻動身去睇睇先得
信和428了..........
之後過左葵芳買288

有玩biohazard 同 bioshock 既人一定要買

舊 10-19-08, 09:55 AM   #187
張五飛

註冊日期: Jan 2005
見你地推介 就去trailer la~~~點之客死俄~~~唔買la~
張五飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 01:56 PM   #188
lauyan

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDHaloHill
Trophies:
Brawler Bronze Trophy
Kill at least 30 enemies with a melee attack

用槍射佢地先,臨尾先至踩死佢地計唔計??

此篇文章於 10-19-08 02:13 PM 被 lauyan 編輯。
lauyan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 02:45 PM   #189
linsivvi

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: lauyan 查看文章
Trophies:
Brawler Bronze Trophy
Kill at least 30 enemies with a melee attack

用槍射佢地先,臨尾先至踩死佢地計唔計??
Yes that works for me.
linsivvi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 04:32 PM   #190
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: liar 查看文章
唔係放炸彈炸地球儀呀.......
係想插個求救訊號上舊石到然後發射出去求救。

解迷成份
舊石係圓架嘛,咁圓既野當然就得一個面,而且可以由一邊跑到另外一邊啦。發現新大陸吧!
係咪要放o係藍色果點度?
我過左另一邊會計時之後死
去藍點果邊就俾兩舊野撞死
想整慢果兩舊野又唔得

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 07:13 PM   #191
小雲天
Crazy Gamer
好多GAMR要玩

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDCSFish
XBox Live GamertagCSFish360
好似好正,不過我又膽細.....=.=

Little Big Planet 創意之評測
近期所玩:Resistance 2、LBP、COD5、GEARS OF WAR 2、NBA2K9、FIFA09、DEAD SPACE
E兩個月買左三千幾蚊Game 破產
小雲天 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 07:17 PM   #192
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
引用:
作者: 小雲天 查看文章
好似好正,不過我又膽細.....=.=
3d黎之嘛
假ge
驚佢出黎咬你?

P.S.睇完前傳漫畫,個故仔好似好正
好想玩

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 07:33 PM   #193
小雲天
Crazy Gamer
好多GAMR要玩

引用:
作者: ycyleo 查看文章
3d黎之嘛
假ge
驚佢出黎咬你?

P.S.睇完前傳漫畫,個故仔好似好正
好想玩
買返黎驚到唔玩咪死...

近期所玩:Resistance 2、LBP、COD5、GEARS OF WAR 2、NBA2K9、FIFA09、DEAD SPACE
舊 10-19-08, 08:32 PM   #194
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
買返黎驚到唔玩咪死...
玩到後期已經麻木晒
大約都估到邊關位可能有野出.....
所以好多時候係敵人撞上我個槍口

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 08:36 PM   #195
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
引用:
作者: lph_1818 查看文章
係咪要放o係藍色果點度?
我過左另一邊會計時之後死
去藍點果邊就俾兩舊野撞死
想整慢果兩舊野又唔得
解迷成份
果度分兩part,一part係插個發訊器上夠石度,求其放邊度都無所謂
第二part要破壞拖著舊石d 機器(睇地圖會見到),張舊石彈出去
liar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 09:00 PM   #196
NieAChunG

今日去左買ps3版. 330一隻
岩岩過左第一章~都真係幾嚇人
但有時好抵死既係佢原本係有d要爆出黎嚇我
但係點知我唔係面向果邊嚇唔到
舊 10-19-08, 09:31 PM   #197
小雲天
Crazy Gamer
好多GAMR要玩

引用:
作者: NieAChunG 查看文章
今日去左買ps3版. 330一隻
岩岩過左第一章~都真係幾嚇人
但有時好抵死既係佢原本係有d要爆出黎嚇我
但係點知我唔係面向果邊嚇唔到
咁-6 @@

有冇人知360版幾銀?

舊 10-19-08, 09:54 PM   #198
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
咁-6 @@

有冇人知360版幾銀?
早兩日仲係289
依家唔知度lu!!
我都好想玩呢隻呀, 但係佢冇online mode, 唔急玩.......
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 10:21 PM   #199
kashiko

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: 卡柏 查看文章
早兩日仲係289
依家唔知度lu!!
我都好想玩呢隻呀, 但係佢冇online mode, 唔急玩.......
而家唔玩, 遲d 出GOW2就冇時間玩啦
kashiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 10:54 PM   #200
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: kashiko 查看文章
PS3版開始冇貨
黃金係四個賣game大場賣得最貴o既一個地點....,今日仲見信和行緊PS3$330

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 有冇Bioshock / Dead Space 中文版攻略網址? 6402oen 電視遊戲討論版 2 11-11-08 01:31 AM

現在的時間是 07:47 AM

手機版 | APP版