Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-17, 06:01 PM   #176
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
遇電鋸女魔頭可入反左車貨櫃內、她跳上頂鋸時走出引落地攻下再回櫃內、重覆不斷!火車位也可卡她!

舊 10-30-17, 06:26 PM   #177
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
2周目鐵拳制裁
綠膠同零件量仲多左幾倍
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-17, 07:16 PM   #178
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
暫時玩左幾關 感覺唔錯

引用:
作者: ps4boy 查看文章
遇電鋸女魔頭可入反左車貨櫃內、她跳上頂鋸時走出引落地攻下再回櫃內、重覆不斷!火車位也可卡她!
一陣試下先

而家變左小怪週街行好煩,一陣殺左佢

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-17, 07:45 PM   #179
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
引用:
作者: 大懶財 查看文章
暫時玩左幾關 感覺唔錯

一陣試下先

而家變左小怪週街行好煩,一陣殺左佢
殺佢要用唔少子彈,冇記錯只係換3500同4000綠膠(ch.6&7),其實唔多值

對小怪一路都snake, 慳左好多彈藥,對呢d怪就亂打
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 02:03 PM   #180
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis

有冇人知E隻o野點出.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 11:47 PM   #181
真!DC
Banned User
奉行我道

Ch3死唔去個女村民最後都冇交代嗎...
Ch7最後番去機會番去都冇野發生
反而次次番去見ONeal都有新對白
由手機版發出
舊 11-04-17, 12:50 PM   #182
nosaj31

註冊日期: May 2012
PSN  IDnosaj31
我好似係chapter 11避女鬼果度中左bug, 出唔番去 .......
nosaj31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-17, 01:10 PM   #183
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: nosaj31 查看文章
我好似係chapter 11避女鬼果度中左bug, 出唔番去 .......
我都中過深淵BUG 入左個出唔番去ge空間
所以...我唔敢打CLASSIC

打打下hang機我會怕部ps4不保
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-17, 01:15 PM   #184
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: nosaj31 查看文章
點中法?
由手機版發出
舊 11-04-17, 01:53 PM   #185
nosaj31

註冊日期: May 2012
PSN  IDnosaj31
引用:
作者: 真!DC 查看文章
點中法?
由手機版發出
https://www.youtube.com/watch?v=_gBTFFZKKzs
大約係條片14:50果個位, 正常可以係條柱隔離潛行過去, 但係我行唔倒, 好似有空氣牆擋路敢.......
nosaj31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-17, 08:58 PM   #186
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
果個黑鬼

就算成功出去,一樣俾老婆用晶片指令整死

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-17, 10:24 AM   #187
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: T.K. 查看文章
果個黑鬼

就算成功出去,一樣俾老婆用晶片指令整死
佢話出去第一件事
係整走粒晶片
可能趕得切呢

由手機版發出
舊 11-05-17, 04:42 PM   #188
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
剛玩完中土
開波
發現好似靈異版last of us
反而覺得幾好玩
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-17, 05:40 PM   #189
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
有冇講過話隻game會有dlc
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 11:15 PM   #190
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=gIkC8DXT2fI First-Person Mode
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 11:47 PM   #191
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
The Evil Within 2

玩過體驗版, 一玩就6個鐘..
如果放下三上嘅branding
其實都係一隻唔錯嘅game.. (感覺似alan wake)

反而三上離開capcom後D難度偏高咗..

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 02-14-18 11:50 PM 被 aquarius 編輯。
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 06:26 AM   #192
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
玩呢隻好用神,以為走得輕鬆番去save room,點知佢又突然變晒環境,彈隻野出黎。雖然會自動save。
同埋我覺得呢隻game幾恐怖。恐怖過Bio n 倍。

此篇文章於 02-15-18 06:37 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 08:02 AM   #193
真!DC
Banned User
奉行我道

哩集敵人都偏弱(已經校高左一個難度玩)
又冇上集咁多奇幻野,場景同怪都好正經
我就覺得冇乜恐怖感
由手機版發出
舊 02-15-18, 11:27 AM   #194
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 真!DC 查看文章
哩集敵人都偏弱(已經校高左一個難度玩)
又冇上集咁多奇幻野,場景同怪都好正經
我就覺得冇乜恐怖感
由手機版發出
我諗最大分別係,上集主角身在局中,事件起因似假亦真,重要的是那套精神世界系統要到差唔多結局先知。但第2集就明買明賣,主要目的就係救女,只係在劇情上加入第一集既關連情節。

舊 02-15-18, 12:46 PM   #195
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: YOSHIKI SNAKE 查看文章
我諗最大分別係,上集主角身在局中,事件起因似假亦真,重要的是那套精神世界系統要到差唔多結局先知。但第2集就明買明賣,主要目的就係救女,只係在劇情上加入第一集既關連情節。

上集基本上肉隨砧板上任人擺布
今集主導權大好多又有人backup
由手機版發出
舊 02-16-18, 10:50 AM   #196
ps4boy

Psn$199

舊 02-16-18, 11:06 AM   #197
aquarius
Game Master

無plus都係$239, 扺過實體版
舊 02-21-18, 03:08 PM   #198
ps4boy

爆機有把密林槍,二周目無玩放左!

舊 06-15-18, 04:52 AM   #199
aquarius
Game Master

呢隻喺BH2之前可以頂吓癮先..
不過始終都係1啲art senses靚D.. 可惜
舊 06-15-18, 03:08 PM   #200
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
隻重製版BH2明年要出,
我呢隻2都重未得閒玩!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放 PS3 The evil within mr123 買賣專區 2 12-09-14 11:35 AM
PS4 EVIL WITHIN pckkuen 買賣專區 1 11-21-14 10:30 AM
Beyond Good & Evil 2 神祕人1號 電視遊戲討論版 8 05-09-09 08:17 PM
Resident Evil 5 imgahou PC電腦遊戲討論版 2 11-06-08 02:17 PM
evil genius 雪舟等楊 PC電腦遊戲討論版 75 10-11-04 11:43 PM

現在的時間是 02:42 AM

手機版 | APP版