Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

查看投票結果: 龍格堡處事公正唔公正?
龍格堡處事不公,要炒 108 42.35%
龍格堡冇問題,可繼續做版主 118 46.27%
冇意見 29 11.37%
投票者: 255. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-30-04, 08:25 PM   #126
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
Originally posted by 龍格堡 :

1.現在已經心力交瘁了!!
2.以經冇左當初做Mod的熱誠!!
3.好多人想我落台!!
1. 大家年輕人, 咪扮老人家
2. 做人唔可以半途而廢, 一日為MOD, 終身為MOD. 你仲要係A MOD.
3. 我想睇到"好多人想你落台", 你落左台我就冇得睇

舊 01-30-04, 08:25 PM   #127
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:

3.好多人想我落台!!
唔好呀
你唔做既話
gaf會出現好多白目中學生都廚房嫁
咁既話遲早gaf都會玩完

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 01-30-04, 08:26 PM   #128
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
引用:

3.好多人想我落台!!
等我做啦咁、我有型又受歡迎丫麻~~

此篇文章於 01-30-04 08:28 PM 被 碧咸23 編輯。
碧咸23 目前離線  
舊 01-30-04, 08:27 PM   #129
岸邊露伴
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:

3.好多人想我落台!!
唔你o卦?!
我開始對你改觀先黎話唔做?!
咪扭計啦!!

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線  
舊 01-30-04, 08:29 PM   #130
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:

3.好多人想我落台!!

我覺得你盡自己責任姐
係有人唔守規矩 唔滿意姐

舊 01-30-04, 08:35 PM   #131
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
Originally posted by 碧咸23 :

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線  
舊 01-30-04, 08:38 PM   #132
岸邊露伴

引用:
Originally posted by 凍檸茶 :
你唔係俾個精神分裂迷惑到呀…?:@_@":

(廣告)
岸邊露伴 目前離線  
舊 01-30-04, 08:38 PM   #133
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
就算我不在,你也唔可能成為本Forum的Mod

舊 01-30-04, 08:40 PM   #134
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
Originally posted by XENOS=翔 :

-skip-
gaf會出現好多白目中學生都廚房嫁
咁既話遲早gaf都會玩完
未必,可能會更好都未定

舊 01-30-04, 08:41 PM   #135
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:

就算我不在,你也唔可能成為本Forum的Mod
oh~~no~~~咁真係GAF fans們既一個損失lu~~
碧咸23 目前離線  
舊 01-30-04, 08:41 PM   #136
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
Originally posted by 岸邊露伴 :

唔你o卦?!
咪扭計啦!!
真的嗎多謝你

舊 01-30-04, 08:49 PM   #137
岸邊露伴

引用:

真的嗎多謝你
係真既,
我一向對事唔對人。

(廣告)
岸邊露伴 目前離線  
舊 01-30-04, 08:50 PM   #138
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by 岸邊露伴 :
唔你o卦?!
咪扭計啦!!
同意...
響呢個topic第二版果陣...我冇咩上GAF...所以冇講咩特別野...
不過近呢半年上多左GAF...見多左好多野...

(可能以下呢段話會得罪好多我既朋友...不過我真係咁諗...)
作為一個BBS會員...我真係覺得其實你並唔係其他人講到咁差...
你的確係嚴...不過係咪真係去到專制獨裁既地步呢?未必...
試想想...如果冇左龍格堡...相信或者會出現更多問題TIM...

套用番前幾版有一句...
離去真係好容易...留低真係好困難...
可能真係好難啦...
但係起碼仲有唔少人想你留低...

後加:
希望你果三點只係你一時意氣啦...如果唔係好多人見到你唔撈都一定會好開心(例如:大某 )

此篇文章於 01-30-04 08:52 PM 被 下雪邊界 編輯。
下雪邊界 目前離線  
舊 01-30-04, 08:50 PM   #139
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :
-skip-
你仲要係A MOD.
我做A.Mod覺得有d不自量力

舊 01-30-04, 08:51 PM   #140
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by 岸邊露械 :
係真既,
我一向對人唔對事。
我都係架~
碧咸23 目前離線  
舊 01-30-04, 08:54 PM   #141
細路翔
The One

引用:

我做A.Mod覺得有d不自量力
唔會
如果比我做既話我見親d"懶"係主張"自由主義"
其實係想搞revolution駁出位既人我就即ban
對比我你忍耐力好多了 ...

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 01-30-04, 08:57 PM   #142
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

多謝各位,你地講d野使我獲益良多,要慢慢消化下先得,THX

舊 01-30-04, 08:57 PM   #143
岸邊露伴

引用:
我都係架~
你咪亂改我d字眼,
賤精~~~

(廣告)

此篇文章於 01-30-04 09:07 PM 被 岸邊露伴 編輯。
岸邊露伴 目前離線  
舊 01-30-04, 09:01 PM   #144
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
又唔係真係辭, 你地咁緊張做乜
如果真係辭, 都唔會因為你地三兩個post而改變主意架啦

HIM 目前離線  
舊 01-30-04, 09:07 PM   #145
Minga
Je T'aime

註冊日期: May 2002
其實反bo己經係上年o既事la
你睇下E+重有冇人反bo丫?

班友仔一知bo主你原來係女仔重點會要你走丫

舊 01-30-04, 09:07 PM   #146
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
Originally posted by minghim :
又唔係真係辭, 你地咁緊張做乜
如果真係辭, 都唔會因為你地三兩個post而改變主意架啦
我是講真的,但要睇Yui會點搞

舊 01-30-04, 09:08 PM   #147
細路翔
The One

引用:
Originally posted by Minga :
其實反bo己經係上年o既事la
你睇下E+重有冇人反bo丫?

[colour=silver]班友仔一知bo主你原來係女仔重點會要你走丫[/colour]
但佢態度咁強硬 ...
好難睇得出佢係女個播 ...

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 01-30-04, 09:10 PM   #148
Minga
Je T'aime

咁不如開個"反bo辭職"o既投票la

舊 01-30-04, 09:10 PM   #149
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:

我是講真的,但要睇Yui會點搞
原來龍龍係女仔黎架!!

舊 01-30-04, 09:13 PM   #150
Minga
Je T'aime

引用:
Originally posted by XENOS=翔 :

但佢態度咁強硬 ...
好難睇得出佢係女個播 ...
女皇...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:05 PM

手機版 | APP版