Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-24-15, 02:20 PM   #226
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
估唔到鐵甲威龍咁就輸 雖然肉體上既傷害一定係小宇宙重好多
黑警連回憶都無..
但有可能下一round小宇宙出唔到...
之後比黑警代出戰...到時先回憶

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-15, 12:57 AM   #227
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
作者說你贏,你就能贏

依套越來越不能看了
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-15, 02:47 AM   #228
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
唔知會唔會講返黑警點解要參賽
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-15, 03:31 AM   #229
Eking

註冊日期: Feb 2006
可能下回黑警原來未死.......

舊 12-26-15, 03:50 AM   #230
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
小宇宙會換邊個

舊 12-26-15, 10:18 AM   #231
yeah yeah

其實會唔會係小宇宙自己既夢黎...
原來一早就已經暈左...

NTR.......
舊 12-26-15, 10:48 AM   #232
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: Eking 查看文章
可能下回黑警原來未死.......
應該只係勒暈左黑警, 而唔係勒死佢

引用:
作者: 某F 查看文章
小宇宙會換邊個
應該都唔會換美國佬再打架啦

話唔定會係剎那自薦 / 用方法威脅西品治個老闆 代 小宇宙打
事關下場如果王馬贏, 代小宇宙嘅話 第三輪可以即刻同佢心愛嘅王馬打

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
其實會唔會係小宇宙自己既夢黎...
原來一早就已經暈左...
應該唔會啦, 都畫埋其他人D反應
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-15, 12:32 PM   #233
Kut
Junior Member

註冊日期: Jun 2007
人既頸係脆弱既 佢挾得暈我buy
但鎖血呢part真心誇張
Kut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-15, 02:20 PM   #234
gingq7

註冊日期: May 2008
原來今井最強的唔係鎖技, 而係鎖血...

不過亦可以理解為黑警口水多過荼, 遲遲唔下殺手才是主要敗因
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 11:19 AM   #235
gingq7

註冊日期: May 2008
今回總算講明了黑警敗因係想殺人,但又唔想殺太快,同時又不能太重手將今井KO,因為咁就殺唔倒人

下場開掛對開掛...但點睇都係主角開掛贏面大好多
雖然而家有條rule係就算主角輸左都可以換公司繼續參賽,就算主角輸,故事都可以繼續
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-16, 02:00 PM   #236
yeah yeah

下一回先真係開始打....
正常黎講王馬死梗..
但佢幻想見返2虎後唔知進步幾多

NTR.......
舊 02-05-16, 10:08 AM   #237
yeah yeah

比王馬打左2話..
下回都應該到吳仔反打返,

NTR.......
舊 02-06-16, 01:28 AM   #238
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
比王馬打左2話..
下回都應該到吳仔反打返,
應該係睇兩邊輪流開外掛到完場
舊 02-19-16, 02:12 PM   #239
yeah yeah

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
應該係睇兩邊輪流開外掛到完場
王馬開先....

NTR.......
舊 02-19-16, 05:14 PM   #240
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
結果二虎流都係廢O既,二虎哭哭

舊 02-20-16, 11:28 AM   #241
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
點睇都係王馬予借打一回,吳解放打一回,王馬用番二虎流贏

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 12:57 AM   #242
吸血伯爵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
輸的一方可替小宇宙出戰再戰對方...

所以我覺得...
主角先輸再贏會合理D
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 01:32 PM   #243
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 吸血伯爵 查看文章
輸的一方可替小宇宙出戰再戰對方...

所以我覺得...
主角先輸再贏會合理D
無乜可能吧
輸完一次西品治搵番個輸家打多次同一個人? 要補位仲有大把人選啦 (前代牙 / 鷹山實)

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 03:48 PM   #244
yeah yeah

其實可能最後係吳仔放棄唔打...當吳仔輸..
轉去做佢地收到個mission.....

NTR.......
舊 02-25-16, 09:15 AM   #245
yeah yeah

其實呢埸我真係唔太有興趣...
我反而對下一場...武士對大隻佬,GAY佬對手槍神有興趣多D....

NTR.......
舊 02-25-16, 12:11 PM   #246
Rance
The One
ガハハ

好彩無變左回合制漫畫

舊 03-10-16, 12:06 AM   #247
Rance
The One
ガハハ

都知王馬反勝架啦,不過都反勝得無咁難睇O既...

舊 03-16-16, 11:12 PM   #248
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

新一話勝負已分

期待下一戰 (不過估計都要拖多幾話 第三戰先會開波…)
舊 03-16-16, 11:29 PM   #249
Rance
The One
ガハハ

說好的吳一族秘傳技呢?...

舊 03-16-16, 11:32 PM   #250
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
我諗番起,我變番強啦
我又諗番起,我又更強啦

中間招首斷係指王馬自己嗎(個作畫...
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:42 AM

手機版 | APP版