Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 02-28-05, 04:09 AM   #1
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
~冇有線電台~曾志偉~林敏聰~

「冇有線電台」啟播 —— 台歌

「晨光第一劍」車厘子主持、訪問林真人
首播囉o黎文 / 針線偉新歌「朋友兩個」

「中午身痕報告」

「三個小神棍」芝芝、蔥蔥、自認山瑞主持

「夢食丸合唱團」之「皮球大合唱」

「電影快訊」文盲、葉漢奸主持
「小小小警察」主題曲「笑餐死」

「婦女生滋」曾覺煩、李真超人主持
「生滋劇場」「早產老師」主題曲「捉蝙幅」

「微波廣告套餐」之「肥豬轉播站」

「體育快訊」賴到正主持
「少年丙訊」

「最後身痕報告」

「閱經快訊」

同志牌電視機贊助首播新曲「大約是同志」

收台台歌

有冇人聽過~勁搞笑~
差唔多日日聽~

PAD: 229 362 054

此篇文章於 02-28-05 04:39 AM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 04:12 AM   #2
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我o個陣都有買
婦女生滋好似話唔知乜鬼河馬腳甲泥乜乜咁o既....

舊 02-28-05, 01:28 PM   #3
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
What's that?

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 01:31 PM   #4
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: Rance
我o個陣都有買
婦女生滋好似話唔知乜鬼河馬腳甲泥乜乜咁o既....
河馬腳甲泥鄧水魚頭皮湯
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 01:34 PM   #5
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

當年有呢隻黑膠.....唔知幾時唔知俾邊個掉左
正啊~~諗起都笑死.....

當時年紀細,成日大叫閱經快訊

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 01:54 PM   #6
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
http://home.netfront.net/~andeon/fun/radio.html

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 02:22 PM   #7
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
點聽架...唔識攪...

舊 02-28-05, 06:12 PM   #8
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: jaVaj ◣
當年有呢隻黑膠.....唔知幾時唔知俾邊個掉左
正啊~~諗起都笑死.....

當時年紀細,成日大叫閱經快訊
細個時候~
知道有日經平均指數~
以為係"每日o既平均數"
心諗有冇"月經平均指數"~

舊 02-28-05, 06:38 PM   #9
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
經典既經典~~!! d歌&對白我識背哂

唔止冇有線電台~仲有其他既.....

d綠音帶&CD仲o係度

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 02-28-05 06:44 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 08:11 PM   #10
沈小丸
Game Master
不想再有後悔..

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 91
點聽架...唔識攪...
我都好想聽...
d名好正

║║☆║╚╣║║│║╩╣ ╚╗╔╣║║║║
╚╝ O═╩═╩═╩═╝★ ╚╝╚═╩═O
沈小丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 08:14 PM   #11
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 凍檸茶
細個時候~
知道有日經平均指數~
以為係"每日o既平均數"
心諗有冇"月經平均指數"~

當時有日經快訊

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 10:48 PM   #12
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 赤武神
經典既經典~~!! d歌&對白我識背哂

唔止冇有線電台~仲有其他既.....

d綠音帶&CD仲o係度
仲有乜~~

舊 02-28-05, 10:58 PM   #13
keroro
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagHARUKA4310
經典!!
電影推介都正呀
狗向西奔走

HR:停留左係15
keroro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 11:39 PM   #14
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
有一隻係唱賀年歌...另一隻有埋胡大為,廖偉雄

跟住仲有係新D既

死...d碟唔知攞左響邊

-------
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
舊 03-01-05, 12:01 AM   #15
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 赤武神
有一隻係唱賀年歌...另一隻有埋胡大為,廖偉雄

跟住仲有係新D既

死...d碟唔知`左響邊
笑聲救地球.
好懷念呀.
無記之後冇再整呢類節目勒

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-05, 01:11 AM   #16
赤武神
The One
多多指教!

引用:
作者: 羅彼德
笑聲救地球.
好懷念呀.
唔係講笑聲救地球

果個錄音帶係四人個合作~~~曾志偉+林敏聰+廖偉雄+胡大為=無敵

唔知除左我呢度有冇人聽過??

-------
舊 03-01-05, 01:29 AM   #17
凍檸茶
The One
青龍使用者

有度唔明~

估人名~
michael jackson
菲德娜惠~
桃麗斯代~
泰迪羅賓~

點解桃麗斯代~
係高過泰迪羅賓~o既~

舊 03-01-05, 02:08 AM   #18
keroro
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagHARUKA4310
引用:
有度唔明~

估人名~
菲德娜惠~
桃麗斯代~
泰迪羅賓~

點解桃麗斯代~
係高過泰迪羅賓~o既~
估明星名:
4個字!
~~michael jackson
最後果個字係器官名
~~菲德娜惠(胃)
底D
~~桃麗斯代( )
再低少少
泰迪羅賓( )

HR:停留左係15
keroro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-05, 02:18 AM   #19
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
有度唔明~

估人名~
菲德娜惠~
桃麗斯代~
泰迪羅賓~

點解桃麗斯代~
係高過泰迪羅賓~o既~
因為前端下垂

呢隻 ~冇有線電台~以前我有錄音帶,不知幾鐘意聽,
後尾借左比個同事一去無回

之後在winmx都有幸dl番好多來聽,真係正~
可惜之前死機....又冇哂

舊 03-01-05, 02:20 AM   #20
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 羅彼德
笑聲救地球.
好懷念呀.
唔係冇
而係做唔番咁好笑

之後個d係得"叻人新世紀"笑得出 (but基本上呢兩個節目性質唔多同...... )

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-05, 02:26 AM   #21
Evangelion
Game Master

註冊日期: Jul 2004
我朋友某天行過番蛋鋪見到有...=__=

之後仲有塔利班痴線電台...
Evangelion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-05, 07:57 AM   #22
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
仲有隻~

頭獎永遠唔會有人中~
二獎係你姨媽個老公~
三獎係蘇格蘭場非工業用..................
IamO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-05, 08:22 AM   #23
Evangelion
Game Master

註冊日期: Jul 2004
蘇格蘭場非工業用國際線路自動溶雪16Valve風油軑大包圍連鐳射彩色洗衣乾衣腐蝕性氣墊毛筆一支....

當年唔知點解識背=__=
Evangelion 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版