Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
電視遊戲討論版>Capcom Beat 'Em Up Bundle (Arcade Collection) | 已售
holsety 02:59 PM 09-21-18
不過我都會買Switch 版係公司面聯開心下或拎去fd 屋企圍威喂算
wing 03:01 PM 09-21-18
作者: Dyhalt Rushifar:
當年見家兄同怕死FRIEND打吞食天地2,真係有對戰GAME既FEEL架
即係滿血都搶肉食, 或者鬥搶勁劍, 然後搶到之後2秒俾電腦打跌左....?
Dyhalt Rushifar 03:03 PM 09-21-18
作者: wing:
即係滿血都搶肉食, 或者鬥搶勁劍, 然後搶到之後2秒俾電腦打跌左....?
呢個當然有,仲有鬥唔打BOSS,一見對方走無可走要應戰就掟D卒過咁
完全理解蜀國點打極都唔夠魏國打
wing 03:05 PM 09-21-18
呢個當然有,仲有鬥唔打BOSS,一見對方走無可走要應戰就掟D卒過咁
似乎精采過睇evo
強殖裝甲加爾巴 03:06 PM 09-21-18
我同Fd即興online過下手癮已夠,反而唔想拍街客
charcsc2000 04:28 PM 09-21-18
作者: wing:
最怕唔係幫拖,係搶野食搶item死衝前累街坊....

講真, 如果冇online, 我真係唔買呢個bundle喇.
真心...就算以前街機都有呢個情況...
和FD玩都係咁啦...
講真勁人唔駛呢D...單拖都夠玩...

紅字呢PART真...價錢不貴...又有ONLINE...如果等特價應該仲低買...
charcsc2000 04:29 PM 09-21-18
作者: holsety:
不過我都會買Switch 版係公司面聯開心下或拎去fd 屋企圍威喂算
未必...今時今日你拎隻舊GAME去未必有人玩...
一隻MK車/OVERCOOKED都殺哂...
忍者 04:31 PM 09-21-18
switch可唔可以幾部機一齊面聯??
seed2005 04:41 PM 09-21-18
作者: 忍者:
switch可唔可以幾部機一齊面聯??
可以

http://www.capcom.co.jp/cbac/
hlcw99 01:00 AM 09-22-18
作者: 強殖裝甲加爾巴:
我雙打已有delay少lag,三打變遂格慢鏡,四打應變定格,我仲用緊8M網速,但打漆彈或PS4game又好順冇野,有冇人都一樣?
我屋企都係8M網上爬, 已插LAN線, PS4版, 都係lag.....

黎緊屋企裝修, 睇黎都要順便upgrade做500M

(不過之前玩MHW同FIFA都冇問題.....)

完全理解蜀國點打極都唔夠魏國打
好似好歡樂咁
八仙果 06:28 AM 09-22-18
終於買咗 PS4 版,
一玩就同人雙打,打爆咗 Final Fight。
希望 keep 住咁多人玩就好嗽!
八仙果 12:28 PM 09-22-18
唔開新 topic 啦,有款 Capcom 框體好吸引,
唔算好貴。

https://www.facebook.com/myTVgames/p...26735077587232

haluforever 03:45 PM 09-22-18
作者: hlcw99:
我屋企都係8M網上爬, 已插LAN線, PS4版, 都係lag.....

黎緊屋企裝修, 睇黎都要順便upgrade做500M

(不過之前玩MHW同FIFA都冇問題.....)

好似好歡樂咁
我SWitch版,應該網速其一,其二真係夾人,我1000M都有lag
八仙果 03:57 PM 09-22-18
我會入去房之後,
睇吓順唔順先按 start,
唔順嘅就走,
好過自己又玩唔到,仲累街坊人哋又冇癮。
haluforever 03:12 PM 09-23-18
作者: 八仙果:
我會入去房之後,
睇吓順唔順先按 start,
唔順嘅就走,
好過自己又玩唔到,仲累街坊人哋又冇癮。
又唔係玩唔到,係間中就卡下,有時就慢動作無限復活咁
martinyau1979 10:02 AM 09-24-18
作者: haluforever:
我SWitch版,應該網速其一,其二真係夾人,我1000M都有lag
我都係1000m 中途有人加入都lag到好似睇幻燈片咁
高級嘍囉 11:20 AM 09-24-18
試過雙打好順,三打都只係少少慢,但多數都係慢動作,睇嚟真係好睇各人嘅網絡速度。
wing 02:44 PM 09-24-18
作者: 高級嘍囉:
試過雙打好順,三打都只係少少慢,但多數都係慢動作,睇嚟真係好睇各人嘅網絡速度。
其實8M寬頻絶對夠, 除非你住村屋或者唐樓之類, 果D線會差d.
最大問題係你同其他player之間的連線.

不過依家冇connection quality filter, 冇方法阻止1,2格歐美非洲人來join你, 所以最好開private lobby 同番friend玩.
hkradio 03:10 PM 09-24-18
好玩呀, 大家一齊買啦, 買switch啦.......
八仙果 03:33 PM 09-24-18
如果想少啲歐美人玩,
可以 set 日文版,佢哋通常 set 英文,
暫時係唯一方法。

如果唔係就睇佢醒唔醒水。
八仙果 03:34 PM 09-24-18
作者: haluforever:
又唔係玩唔到,係間中就卡下,有時就慢動作無限復活咁
間中卡都好,
試過 P3 入來,變慢動作,
我即走。
wing 03:47 PM 09-24-18
如果想少啲歐美人玩,
可以 set 日文版,佢哋通常 set 英文,
暫時係唯一方法。

如果唔係就睇佢醒唔醒水。
有道理, 不過都係治標不治本.

上次街霸30週年版冇connection quality filter, 已經俾人插到上天花板, 呢次都仲唔醒水, 離哂譜.
IDGAF 05:01 PM 09-24-18
如果淨係識隻吞食天地(PS1年代玩過非黑膠碟版)
又值唔值得買呢?

諗緊等PS4下載版年尾可能會有的特價買好,
定買NS版用手提MODE玩好?
始終佢係舊世代2D畫面嘢。
八仙果 05:11 PM 09-24-18
作者: LEGOCAPTOR:
如果淨係識隻吞食天地(PS1年代玩過非黑膠碟版)
又值唔值得買呢?

諗緊等PS4下載版年尾可能會有的特價買好,
定買NS版用手提MODE玩好?
始終佢係舊世代2D畫面嘢。
其實買得呢隻 game,
都會開吓其他嚟玩,
如果你吞食 II 啱玩,
其他 Captain Commando 同 Battle Circuit,
個系統都係好相似,
Powered Gear 都係,但轉咗機械人版,
變化會多啲啲。

Knights of the Round、The King of Dragons 就相對簡單,
Final Fight 都係簡單,但打擊感超好。

如果十五十六,建議都係等吓,
但到時可能會少啲人玩。
wing 05:19 PM 09-24-18
其實買得呢隻 game,
都會開吓其他嚟玩,
如果你吞食 II 啱玩,
其他 Captain Commando 同 Battle Circuit,
個系統都係好相似,
Powered Gear 都係,但轉咗機械人版,
變化會多啲啲。

Knights of the Round、The King of Dragons 就相對簡單,
Final Fight 都係簡單,但打擊感超好。

如果十五十六,建議都係等吓,
但到時可能會少啲人玩。
Powered Gear 單打還好, 但如果3打就太花了.

如果唔計情懷, battle circuit系統同招式最豐富, 最好玩.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

返回主題版面