Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
收藏品討論版>特攝 大人向玩具 - DX玩具 - 其他種類玩具
愚零鬥武多 11:55 PM 02-24-13
作者: 魔法小王子:
即係幾多先XDDD
$1500,
魔璃 09:57 AM 02-25-13
作者: 我乜都無晒:
嗯...
我係戰隊死士
雖然等扭蛋/盒蛋 會平一大截
支SP香港有冇得賣 ?
愚零鬥武多 10:10 PM 03-06-13
http://sentai.tamashii.jp/index.php

這個是最騙財的, 不過死士必入 (最好不是魂限)...

不過秋葉黃SHF(改頭髮) 同秋葉藍SHF(加襪帶) 同樣騙財. 貼合第13集講, 用低成本就做到件事.

Dangerous-boy 11:14 PM 03-06-13
作者: 愚零鬥武多:
http://sentai.tamashii.jp/index.php

不過秋葉黃SHF(改頭髮) 同秋葉藍SHF(加襪帶) 同樣騙財. 貼合第13集講, 用低成本就做到件事.
今次枝新槍一定食硬貴貨了!
尐商戶經過上次枝槍的教訓,今次一定入好少貨了....
愚零鬥武多 12:38 AM 03-07-13
作者: Dangerous-boy:
今次枝新槍一定食硬貴貨了!
尐商戶經過上次枝槍的教訓,今次一定入好少貨了....
之前買平的, 應該要用作填補第2季的費用...
我乜都無晒 01:09 AM 03-07-13

舊個支都未買....
魔璃 09:56 AM 03-07-13
都系平過一陣子, 依家都貴返啦
愚零鬥武多 12:08 PM 03-07-13
作者: 我乜都無晒:
舊個支都未買....
應該會再版掛, 對Bandai $0成本, 不過之前死貨戰, 第2季香港一定冇平野

作者: 魔璃:
都系平過一陣子, 依家都貴返啦
現在好似只得紅黃藍SHF仍然係平, 依家貴返差唔多到7算.

不過重有好多之前PROMO的都未出...
穗花la, 3個人頭....等等...

第2季SHF...只入紅算LA...
凍檸茶 12:42 PM 03-07-13
應該會再版掛, 對Bandai $0成本, 不過之前死貨戰, 第2季香港一定冇平野

現在好似只得紅黃藍SHF仍然係平, 依家貴返差唔多到7算.

不過重有好多之前PROMO的都未出...
穗花la, 3個人頭....等等...

第2季SHF...只入紅算LA...
只係買咗紅SHF, 都係為咗個三個地台

架車先慘
愚零鬥武多 01:17 PM 03-07-13
作者: 凍檸茶:
只係買咗紅SHF, 都係為咗個三個地台

架車先慘
萌萌槍同akiba red風褸就正價入, 之後3色SHF同車就好彩平價入 .
魔璃 02:58 PM 03-07-13
【Shipping starts on 26 Mar (Tue)】
COMPLETE SELECTION MODIFICATION DOUBLEDRIVER

【Shipping starts on 26 Mar (Tue)】
DX SOUND CAPSULE GAIA MEMORY EX GAIA MEMORY COMPLETE SELECTION HK VER.

DX SOUND CAPSULE GAIA MEMORY EX GAIA MEMORY COMPLETE SELECTION 2 HK VER.
Dangerous-boy 09:23 PM 03-07-13
今日特登走去買番海賊刀和槍,等星期日朝早可以睇住電視嚟玩!
愚零鬥武多 09:36 PM 03-07-13
今日特登走去買番海賊刀和槍,等星期日朝早可以睇住電視嚟玩!
吉吉, apita等昨天已上架... ^_^ ... 真係真得一看再看.
魔璃 10:06 AM 03-08-13
究竟行版個手機舊版定新版黎
我去試玩禁過0036*會叫GO BUSTER
愚零鬥武多 01:30 PM 03-08-13
究竟行版個手機舊版定新版黎
我去試玩禁過0036*會叫GO BUSTER
個盒係舊版 (3KEY版), 不過唔個部機係舊版定新版...
魔璃 01:50 PM 03-08-13
搞到我唔系好敢買
一黎有齊7條OOO key, 二黎已經買左新版手機 ...

(* 新版手機唔對應OOO key的)
魔璃 09:21 PM 03-08-13
SET 2 GET

Dangerous-boy 09:26 PM 03-08-13
搞到我唔系好敢買
一黎有齊7條OOO key, 二黎已經買左新版手機 ...

(* 新版手機唔對應OOO key的)
我跟你一樣冇舊手機,所以驚中招....

邊度有試玩?攞條OOO key去試吓先!
魔璃 09:31 PM 03-08-13
我跟你一樣冇舊手機,所以驚中招....

邊度有試玩?攞條OOO key去試吓先!
玩具反反城 b

Ishimura 01:04 AM 03-10-13
モバイレーツ入力音声リスト
http://ooebihara.sakura.ne.jp/toys/s...kai/key01.html

レジェンドモバイレーツ入力音声リスト
http://ooebihara.sakura.ne.jp/toys/s...kai/key02.html

總而言之,先試左部電話有無5501(海賊船召喚)和0000(對戰模式)
真係試唔出就直接用三蛋Key試
魔璃 07:14 AM 03-10-13
舊機冇0036, 我試玩有0036
睇黎真系舊瓶新酒喎 ...
Ishimura 06:43 PM 03-10-13
試完,0000:スーパー戦隊調べるモード
行版=舊瓶新酒確定

有新電話的可以慳翻(死魚眼)
Dangerous-boy 09:20 PM 03-10-13
舊機冇0036, 我試玩有0036
睇黎真系舊瓶新酒喎 ...
作者: Ishimura:
試完,0000:スーパー戦隊調べるモード
行版=舊瓶新酒確定

有新電話的可以慳翻(死魚眼)
唔該哂!
可以慳翻了!
魔璃 09:48 AM 03-11-13
咁我等補返豪快淫手機算 ...
愚零鬥武多 12:01 PM 03-11-13
禁海賊手機係唔係送"赤紅匙"那個取update?

咁我等補返豪快淫手機算 ...
應該下水出la, 估同期重有銀武器, 風雷丸, 馬克鷹, 鎖匙盒, 幾set鎖匙等等.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面