Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
W!LL 10:03 PM 06-07-12
明日推出"鎗王"blu-ray 等左好耐終於BD化
irismong 11:21 PM 06-07-12
琴日先發現出左SHERLOCK HOLMES 2 = =
好彩仲買到3D封面JA sosad
HON HON 02:27 PM 06-08-12
作者: irismong:
琴日先發現出左SHERLOCK HOLMES 2 = =
好彩仲買到3D封面JA sosad
咁遲至知.....HAHA
W!LL 07:59 PM 06-16-12
唔知响度問唔問到, amazon fr有冇得轉英文睇? thx
http://www.amazon.fr/ref=gno_logo
八仙果 04:08 PM 06-18-12
作者: W!LL:
唔知响度問唔問到, amazon fr有冇得轉英文睇? thx
http://www.amazon.fr/ref=gno_logo
善用網上資源:

http://translate.google.com/translat...ref%3Dgno_logo
Squaresoft 04:52 PM 06-18-12
我係用chrome 入面default的那個translator.
也試過在amazon fr 買lego (而家冇左平shipment了...)
C.Ryo 12:45 AM 06-19-12
入左SADE live 2011 BD, made in EU Smooth Operator~~
W!LL 02:22 AM 06-19-12
咩片都入d, 得鎗王, underworld睇左

W!LL 02:26 AM 06-19-12
作者: Squaresoft:
我係用chrome 入面default的那個translator.
也試過在amazon fr 買lego (而家冇左平shipment了...)
我開個日遜對比住來按
試買三隻運費都要18歐羅, 暈了
Squaresoft 07:49 AM 06-19-12
我開個日遜對比住來按
試買三隻運費都要18歐羅, 暈了
去uk amazon 睇下囉. 因fr 好似幾個月前更改左shipping.
上次訂bbc sherlock 三百唔使.
好想訂十月出的James Bond 50th BR box set.....
metal snake 10:27 PM 06-22-12
想買套Prison Break第一同第二季br,去過好多鋪頭都冇,hmv又太貴
有冇巴打知道邊度多美國劇br多選擇同唔太貴?
草薙さん 11:03 PM 06-22-12
作者: metal snake:
想買套Prison Break第一同第二季br,去過好多鋪頭都冇,hmv又太貴
有冇巴打知道邊度多美國劇br多選擇同唔太貴?
唔駛一定要中文字幕既話去US Amazon啦
http://www.amazon.com/Prison-Break-S...s=prison+break
delta 12:25 AM 06-23-12
最近想入返spider man box set & 500 days of summer的bd,
不過今晚行過沙田同信和又唔係好覺有貨咁,
想問邊度會多d舊碟搵呢?
W!LL 12:49 AM 06-23-12
作者: delta:
最近想入返spider man box set & 500 days of summer的bd,
不過今晚行過沙田同信和又唔係好覺有貨咁,
想問邊度會多d舊碟搵呢?
spider man box set你想搵舊果set? 唔好呀~~
因為出左新版, 1,2集畫面靚左, 週圍都有貨

500 days就似難見左
HON HON 10:49 AM 06-23-12
spiderman你係想平買黎睇下only or想靚d畫面?
1手咁講, 舊版其實貴過新版, 新版靚d又平, 真係 不二之選
delta 12:46 PM 06-23-12
spider man box set你想搵舊果set? 唔好呀~~
因為出左新版, 1,2集畫面靚左, 週圍都有貨

500 days就似難見左
作者: HON HON:
spiderman你係想平買黎睇下only or想靚d畫面?
1手咁講, 舊版其實貴過新版, 新版靚d又平, 真係 不二之選
其實新舊版都無所謂,不過新版出左幾耐ga,
尋晚唔係好見到有貨咁~

500 days咁冷門真係唔知邊到搵...
joeypong 12:51 PM 06-23-12
尋晚唔係好見到有貨咁~

香港一個月左右
HON HON 04:06 PM 06-23-12
尋晚唔係好見到有貨咁~

新版.....我頭先落德發同Y西都見有, 2手都見有人放添, 唔會見唔到掛(間舖賣晒另計)
W!LL 04:10 PM 06-23-12
新版.....我頭先落德發同Y西都見有, 2手都見有人放添, 唔會見唔到掛(間舖賣晒另計)
無理由會見唔到
有擺出黎的話, boxset、獨立1、2、3集會一齊見到哂
delta 06:45 PM 06-23-12
無理由會見唔到
有擺出黎的話, boxset、獨立1、2、3集會一齊見到哂
尋晚只係沙田睇過下唔覺有ar,
或者過兩日先出去mk搵lu~
HON HON 07:42 PM 06-23-12
尋晚只係沙田睇過下唔覺有ar,
或者過兩日先出去mk搵lu~
我入SONY SHOP都見有, 不過每1集獨立賣149, 真係傻既至買.
metal snake 02:28 AM 06-24-12
作者: 草薙さん:
唔駛一定要中文字幕既話去US Amazon啦
http://www.amazon.com/Prison-Break-S...s=prison+break
thanks
外國版平咁多可惜我英文好差
irismong 03:04 AM 06-24-12
作者: metal snake:
thanks
外國版平咁多可惜我英文好差
睇多D就會好
C.Ryo 09:03 PM 06-26-12
好彩正常價入到HUGO行鐡,呢隻直頭要例入鬼罕類別
middledragon 10:41 PM 06-26-12
入左得利既<墨攻>$49 only(BD50)~~

不過真係一分錢一分貨,近睇冇曬細節位

唔知初出鐵盒果D係咪一樣

都唔知入唔入B+/C+偵探好,$99合集又好吸引
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面