Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
ricky828 02:21 PM 03-06-12
作者: kamkw:
我記得呢堆係某2cher既留言
可信性不高
有時無期望可能仲有驚喜~
bearkat 03:25 PM 03-06-12
點解好似無人玩2048個隻賽車game???
好正,又順
ys10 03:28 PM 03-06-12
美服隻motor storm 限定免費wor

http://blog.us.playstation.com/2012/...tesy-of-scion/
草薙さん 03:30 PM 03-06-12
作者: ys10:

http://blog.us.playstation.com/2012/...tesy-of-scion/
作者: :
+ David2Crazy on March 5th, 2012 at 7:07 am said:
So if you want to play it across both platforms you still need to pay the $9.99 (or $7.49 for + members), but if you only want to play the Vita version then it’s completely free. And this is for North America only right?

+ Jamie Brayshaw on March 5th, 2012 at 1:54 pm said:
That’s right. :-)
原本打算試下轉Vita Account去US DL完用PS3玩
PENHOL 06:42 PM 03-06-12

日服係咪玩唔到
卡柏 06:59 PM 03-06-12
作者: 武藤遊戲:
3月9日 PSVitaゲーム天国 発表内容
・シェルノサージュ
・ペルソナ4ゴールデン
・リトルビッグプラネット
・モッドネーション
・サルゲッチュ

以上 (PSアーカイブス、PS2アーカイブス、旧アドパor新アドパ、モンハン、ミク 全てなし)
可信性不高, 冇隻關寺田事, 又冇隻關sega事...
最多只係一部份吧~~
martinyau1979 07:29 PM 03-06-12
隻UNIT 13 今日出咗好似無也人講咁既.......
想搵人試下聯機
ys10 07:48 PM 03-06-12
作者: PENHOL:
日服係咪玩唔到
應該唔可以好似玩demo咁, 要用返"購買"game 既acc 黎玩, 我諗~
PENHOL 09:02 PM 03-06-12
應該唔可以好似玩demo咁, 要用返"購買"game 既acc 黎玩, 我諗~
實在可惜....
唔知日服遲下有無免費的FULL VERSION 遊戲下載...

現在的PSV嚴重缺GAME.... 幸好畫面真的超強~ 已經輪為初音演唱會+PV的專用播放器

唯一可取的是有部份GAME可以邊播MP3邊玩(<-超棒的功能), 咁就可以間中在聽歌時玩下反重力賽車(DEMO), 網球(DEMO), 搖控車(DEMO)同RR (FULL)
0826使者 01:19 AM 03-07-12
作者: martinyau1979:
隻UNIT 13 今日出咗好似無也人講咁既.......
想搵人試下聯機
你覺得點先馬田大??
想買,但係又有好多GAME未清....
睇你意見
martinyau1979 01:24 AM 03-07-12
作者: 0826使者:
你覺得點先馬田大??
想買,但係又有好多GAME未清....
睇你意見
玩落都好有socom 4 feel, 都唔錯既
不過有點難玩
LKC 01:37 AM 03-07-12
作者: martinyau1979:
玩落都好有socom 4 feel, 都唔錯既
不過有點難玩
預你/鼓勵2人Co-op打
所以單人係難打d~
要全部5星過版,一定要好熟地圖~
( ゚ω゚)? 09:39 AM 03-07-12
(Rumor)零式知會出HD, 估唔到咁多

ctmoduser 09:50 AM 03-07-12
MH真係出的話會為左打杯再打一次既
PSP果時已經打左好耐(爛)
( ゚ω゚)? 10:50 AM 03-07-12
跟據呢個表真係有隻MH, 其他已出同已證實出
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=458068

卡柏 11:26 AM 03-07-12
P3真係出水黎試反應??
係都唔錯呀!我日會再買,重有可以剝福田棚牙!
onikun 12:00 PM 03-07-12
作者: 卡柏:
P3真係出水黎試反應??
係都唔錯呀!我日會再買,重有可以剝福田棚牙!
只想說...希望PSN的VITA版能送埋PSP版吧免費下載權吧
DevilElvis 12:42 PM 03-07-12
MHP3rd HD vera

But....如果係MH3G VITA就正喇,再加新怪,HD化
kamkw 12:55 PM 03-07-12
其實MHP3出左好耐架喇~
PSP下載版可似o係vita玩架嘛
pet3 01:04 PM 03-07-12
作者: onikun:
只想說...希望PSN的VITA版能送埋PSP版吧免費下載權吧
會肯出v版就偷笑啦

仲想得小便宜?
卡柏 02:10 PM 03-07-12
其實,上面既兩隻傳聞新vita games, GTA既影響力先係世界級吧.....
真心希望會係GTA公佈新作多於MH, 因為呢隻先係真正既killer game, 得呢隻等於贏左大半....
Eking 02:14 PM 03-07-12
mh 如果可以online play就正, 沒就唔會買啦~
now_loading 03:01 PM 03-07-12
作者: kamkw:
其實MHP3出左好耐架喇~
PSP下載版可似o係vita玩架嘛
support 右棍嗎? 果時 tech demo 好似用過右棍
草薙さん 03:03 PM 03-07-12
作者: diabloex:
support 右棍嗎? 果時 tech demo 好似用過右棍
當然可以較返出黎
http://www.jp.playstation.com/psvita...tibility/play/
武藤遊戲 04:55 PM 03-07-12
Yahooが 「3月9日 ゲーム天国」 のネタバレしてる件
※情報提供 ファミ通
http://feature.yahoo.co.jp/games/psv...en04/index.php

個日唔是得這堆介紹
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後

返回主題版面