Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
Nelly 07:08 PM 04-08-11
WM27已過
期待WM28
green 07:20 PM 04-09-11
cena vs rock竟然一年後先打, 到時是但一個傷左點算., 倒不如係wm27打triple threat咪仲好
另講左好耐的sin cara終於出場, 不過入擂台個下有少少失手, 但睇佢打法都應該幾悅目,值得期待下
Nelly 08:07 PM 04-09-11
作者: green:
cena vs rock竟然一年後先打, 到時是但一個傷左點算., 倒不如係wm27打triple threat咪仲好
另講左好耐的sin cara終於出場, 不過入擂台個下有少少失手, 但睇佢打法都應該幾悅目,值得期待下
我等了好耐 唔想再睇619....
Nelly 05:10 PM 04-12-11
11/4 EDGE RETIRED

http://www.wwe.com/inside/edge-announcement
凍檸茶 02:52 PM 04-13-11
OHHHHHHHHHHHHHHH
仲諗住有EDGE AND CHRISTIAN
Nelly 05:33 PM 04-13-11
Alberto Del Rio vs. Christian
Ladder match for the vacant World Heavyweight Championship

The Miz (c) vs. R-Truth vs. John Cena
Triple Threat match for the WWE Championship

R-Truth and Christian
Nelly 05:34 PM 04-13-11
作者: 凍檸茶:
OHHHHHHHHHHHHHHH
仲諗住有EDGE AND CHRISTIAN
下年可能會冇埋undertaker
下年SD!....
green 09:45 PM 04-13-11
作者: Nelly:
下年可能會冇埋undertaker
下年SD!....
無想過edge早過ut退休
真係好傷心, 第一個感覺以為係劇情, 點知係真
據聞edge隻手無左知覺
wm27變左佢最後一場比賽
美堂蠻 12:45 AM 04-14-11
THANK YOU EDGE! THANK YOU EDGE!
Nelly 06:15 PM 04-14-11
PG政策仲搞ER....
都唔EXTREME了
凍檸茶 11:51 PM 04-14-11
作者: green:
無想過edge早過ut退休
真係好傷心, 第一個感覺以為係劇情, 點知係真
據聞edge隻手無左知覺
wm27變左佢最後一場比賽
真係估唔到edge先過ut
作者: 美堂蠻:
THANK YOU EDGE! THANK YOU EDGE!

PG政策仲搞ER....
都唔EXTREME了
er係乜?????
月牙火介 11:57 PM 04-14-11
EDGE
一直以來辛苦了\
Nelly 12:59 AM 04-15-11
er係乜?????
EXTREME RULES
chammi 12:35 AM 04-16-11
EDGE走好唔捨得~~

另外女金剛好似過左wwe~~

希望有些睇頭~~
凍檸茶 12:22 AM 04-17-11
EXTREME RULES
iciiciicic

作者: chammi:
EDGE走好唔捨得~~

另外女金剛好似過左wwe~~

希望有些睇頭~~
過去都冇用啦
連beth 都唔重視
Barrin 02:42 AM 04-17-11
過去都冇用啦
連beth 都唔重視
現在既wwe 女摔已經可有可無了...
Nelly 03:38 PM 04-17-11
作者: Barrin:
現在既wwe 女摔已經可有可無了...
冇眼睇啦 d女摔係涉時間
Mage.千砂望 04:00 PM 04-17-11
冇眼睇啦 d女摔係涉時間
搞女摔不如比d時間搞番tag team好過....
以前d tag team真係勁好睇~
apa/e&c/stone cold+hhh/ut+mask kane/hardy boyz/team 3d....
真係隊隊都正.....
e+已經睇唔番~
Nelly 05:38 PM 04-17-11
作者: Mage.千砂望:
apa/e&c/stone cold+hhh/ut+mask kane/hardy boyz/team 3d....
真係隊隊都正.....
e+已經睇唔番~
女摔自beth被忽視開始就唔駛睇
曾經想過natalya vs beth 但都係落空

miz and morrison 同 dx 解體 -> wwe tag的時代結束
wwe對上一場好睇的tag team 係 dx vs. y2j & big show 我覺得

家陣D雙打真係超 不過有kane and big show 但係都......
俄國佬都係同santino分道揚鑣啦 單飛走世界冠軍之路
其實dude busters 同 usos 都頗有潛質 最終都係.....
凍檸茶 11:28 PM 04-18-11
作者: Mage.千砂望:
真係隊隊都正.....
e+已經睇唔番~
stone cold+hhh <=呢隊唔當係tag team
只係求其搵2個人組隊

起碼要有tag team 音樂/隊名
我先當佢係tag

而家wwe 就係咁, 求其搵2個人就話係tag
tag 好多合作技嫁
3D – Dudley Death Drop
lod - Doomsday Device
呢d先係tag team

女摔自beth被忽視開始就唔駛睇
曾經想過natalya vs beth 但都係落空

miz and morrison 同 dx 解體 -> wwe tag的時代結束
wwe對上一場好睇的tag team 係 dx vs. y2j & big show 我覺得

家陣D雙打真係超 不過有kane and big show 但係都......
俄國佬都係同santino分道揚鑣啦 單飛走世界冠軍之路
其實dude busters 同 usos 都頗有潛質 最終都係.....
natalya vs beth
yes yes
beth同awesome kong 打, 我先會睇囉

話時話
rock 生日開raw party喎(逃~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)
chammi 08:31 AM 04-19-11
講到tag team~

人地tna 隊beer money真係好正架~~
Mage.千砂望 01:37 PM 04-19-11
stone cold+hhh <=呢隊唔當係tag team
只係求其搵2個人組隊

起碼要有tag team 音樂/隊名
我先當佢係tag

而家wwe 就係咁, 求其搵2個人就話係tag
tag 好多合作技嫁
3D – Dudley Death Drop
lod - Doomsday Device
呢d先係tag team

yes yes
beth同awesome kong 打, 我先會睇囉

話時話
rock 生日開raw party喎(逃~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)
D合作技又真係正既~
apa double spinebuster勁有霸氣~
Nelly 05:52 PM 04-19-11
作者: chammi:
講到tag team~

人地tna 隊beer money真係好正架~~
MCMG都幾好
Nelly 05:54 PM 04-19-11
R哥 HEEL
Nelly 05:55 PM 04-19-11