Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#5
冬雨 08:49 PM 07-12-11
update 返你地個 list 先,
因為見漏左人 =)

1. 滅龍士(有人肯玩我D card game已經收貨)
2. 盲鬼(星期五最好、如果唔係要quest 假)
3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[只有星期六晚先可出席,星期日至星期五晚上都要番工.]
5. 下雪邊界(逢星期三唔得)
6. 才子(星期六日免問)
7. 牛(閒人)
8. 豆腐(個更表月底先會出...未知幾時得閒...)
9. mark(星期六可行,第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
10.
(如人數不夠請自行加名)
陸奧 貴志 08:51 PM 07-12-11
一睇個list....
才子 08:56 PM 07-12-11
作者: 陸奧 貴志:
一睇個list....
all men
滅龍士 10:53 PM 07-12-11
唔好話爬頭同1:1燉番均,想有最後參加人數比例係三至四份一o既女member出聚都堅難
PTX-003C 01:14 AM 07-13-11

才子 01:20 AM 07-13-11
過客呢
HI_Ricky 02:15 AM 07-13-11
1. 滅龍士(有人肯玩我D card game已經收貨)
2. 盲鬼(星期五最好、如果唔係要quest 假)
3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[只有星期六晚先可出席,星期日至星期五晚上都要番工.]
5. 下雪邊界(逢星期三唔得)
6. 才子(星期六日免問)
7. 牛(閒人)
8. 豆腐(個更表月底先會出...未知幾時得閒...)
9. mark(星期六可行,第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
10. HI_Ricky (如果星期日攪, 我就黎唔到)
(如人數不夠請自行加名)
綾小路雷太 01:04 PM 07-13-11
作者: 才子:
過客呢
水妹有冇時間
雷火武 10:36 AM 07-18-11
唔經唔覺
原來今晚就係公佈搞唔搞得成既日子.
>>>>>劉伯<<<<< 11:07 AM 07-18-11
作者: Deviantnip:
唔經唔覺
原來今晚就係公佈搞唔搞得成既日子.
FAIL
雷火武 11:11 AM 07-18-11
sad but...
>>>>>劉伯<<<<< 11:04 PM 07-18-11
作者: Deviantnip:
sad but...
搞手去左邊?
牛仔‧骨 01:33 AM 07-19-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
搞手去左邊?
唔用腦諗,只係識問
綾小路雷太 02:00 AM 07-19-11
我都未收工...

十一個人(其實應該會有隱藏角到)
如果照出但唔當堅官方聚 (只當情版私聚),有冇異議?

冇的話,一個月後的星期五晚聚。(星期五係最多人OK,一個月方便大家請假或調動時間)
PTX-003C 02:56 AM 07-19-11
作者: 綾小路雷太:
我都未收工...

冇的話,一個月後的星期五晚聚。(星期五係最多人OK,一個月方便大家請假或調動時間)
26/8?
綾小路雷太 03:09 AM 07-19-11
作者: PTX-003C:
26/8?
你想歡送暑假?
牛仔‧骨 06:11 AM 07-19-11
我都未收工...

PTX-003C 10:18 AM 07-19-11
你想歡送暑假?
又係你話一個月後, 我都係睇calender ja
雷火武 10:52 AM 07-19-11
今日19號
一個月後係8月19號[同時亦係星期五]

你個咩野calender
>>>>>劉伯<<<<< 11:46 AM 07-19-11
作者: 牛仔‧骨:
唔用腦諗,只係識問
食蕉啦
才子 11:52 AM 07-19-11
有冇女呀?唔要麻甩聚
綾小路雷太 02:57 PM 07-19-11
作者: 才子:
有冇女呀?唔要麻甩聚
有。隱藏角色一名,女性。
唔係雷嫂,計算雷嫂在內,共兩名女性。THAT'S IT
冬雨 04:11 PM 07-19-11
我都未收工...

在下應該沒問題,請大家多多指教!
看大家的反應好像有點失落?
綾小路雷太 04:27 PM 07-19-11
作者: mark20hk:
在下應該沒問題,請大家多多指教!
看大家的反應好像有點失落?
陽盛陰衰掛?
滅龍士 09:29 PM 07-19-11
點解我會凝住個隱藏女角唔係藍苺就係過客|||
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面