Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
anyone 02:25 AM 09-20-15
full ssr support仲有要5ssr掛(拖走
Yukii 02:26 AM 09-20-15
作者: JMi:
啊係呀 之前強間都提過要升多餘sr ssr做support...

如果support都食到隊長技的話 成件事仲絕 lol
support唔食隊長技, 但食首歌bonus?
JMi 02:29 AM 09-20-15
作者: Yukii:
support唔食隊長技, 但食首歌bonus?
好有可能
所以長遠係3色都要10張full ssr support咁掛 lol

追加
係我個廢柴度confirm左 support絕對係食歌bonus的
Yukii 02:34 AM 09-20-15
好有可能
所以長遠係3色都要10張full ssr support咁掛 lol

追加
係我個廢柴度confirm左 support絕對係食歌bonus的
例如隊度有miku覺加一隻miku唔覺, 甘support仲可以放miku覺同唔覺? =.=
anyone 02:35 AM 09-20-15
可以
前幾頁講過
JMi 02:40 AM 09-20-15
例如隊度有miku覺加一隻miku唔覺, 甘support仲可以放miku覺同唔覺? =.=
作者: anyone:
可以
前幾頁講過
自己都實測埋 係得的
仲可以同一款咭有兩張做SUPPORT...

即是有隻史上最強SSR就要抽埋10張做SUPPORT!!?? XDDDD
~小鬼~ 05:43 AM 09-20-15
唔駛抵到咁盡掛,Ranking 都唔會去到咁盡la
除非你真係要第一名
小嘉 06:15 AM 09-20-15
遲早有加後排能力既隊長技,根本唔使擔心佢唔出
JMi 06:23 AM 09-20-15
呢首真係最易 十次左右KO了

雖然望到個2 有點心有不甘...
~小鬼~ 08:04 AM 09-20-15
SSR SR 目測個Rare 掉寶率唔一樣
Cowlex 08:11 AM 09-20-15
我用1星ssr同7星r做頭 掉既野都係一樣咁寒酸
Yukii 09:24 AM 09-20-15
自己都實測埋 係得的
仲可以同一款咭有兩張做SUPPORT...

即是有隻史上最強SSR就要抽埋10張做SUPPORT!!?? XDDDD
我試過唔可以用2張未進miku入support...?
~蛙蛙~ 10:08 AM 09-20-15
後場唔係自動編成淨計能力?
睇twitter都見過全SSR後場
由手機版發出
Eclair 11:09 AM 09-20-15
今朝唔知點解有啲幻聽叫我去抽咭
得返375石...一抽SSR蘭子...
而家2張想要既SSR(きらりん、蘭子)都喺手
有排唔駛抽...(我忍到既話)
~小鬼~ 11:18 AM 09-20-15
作者: Eclair:
今朝唔知點解有啲幻聽叫我去抽咭
得返375石...一抽SSR蘭子...
而家2張想要既SSR(きらりん、蘭子)都喺手
有排唔駛抽...(我忍到既話)
我都想有天啟
Yukii 11:45 AM 09-20-15
作者: ~蛙蛙~:
後場唔係自動編成淨計能力?
睇twitter都見過全SSR後場
由手機版發出
計能力但好似都唔可以相同?
fantasy俊仔 11:56 AM 09-20-15
求天啟
亍 ◣ 11:59 AM 09-20-15
我隔幾個鐘就有啟,不過連sr都冇咁原因?
FREDDY@o@ 12:12 PM 09-20-15
呢個係基本,好似係
由手機版發出
JMi 12:34 PM 09-20-15
計能力但好似都唔可以相同?
N卡得 R卡得

SR SSR我無重復了

OP1都終於搞掂埋
因為尋日受左天啟 肯熄左CUT IN同戴埋HEADPHONE好認真咁玩掛 lol
lunn 01:16 PM 09-20-15
N卡得 R卡得

SR SSR我無重復了

OP1都終於搞掂埋
因為尋日受左天啟 肯熄左CUT IN同戴埋HEADPHONE好認真咁玩掛 lol
戴Headphone真係比想像中重要
依家可以的話我都盡量戴返Headphone先開game玩…
JMi 01:21 PM 09-20-15
作者: rinxlun:
戴Headphone真係比想像中重要
依家可以的話我都盡量戴返Headphone先開game玩…
戴左HEADPHONE先覺得KEYSOUND同首歌有少少少少夾唔到拍子
但未到搞到我好低PER咁就算廢事較左仲衰...
其實我係街唔開聲 有d歌打到熟都心中有keysound咁打了 XD
係戴HEADPHONE個人集中D咁

對我來講全畫面CUT IN恐怖D 直頭係令我後悔進左SSR杏的程度 lol
cut in係衰到我連長note都睇唔到
lunn 01:44 PM 09-20-15
戴左HEADPHONE先覺得KEYSOUND同首歌有少少少少夾唔到拍子
但未到搞到我好低PER咁就算廢事較左仲衰...
其實我係街唔開聲 有d歌打到熟都心中有keysound咁打了 XD
係戴HEADPHONE個人集中D咁

對我來講全畫面CUT IN恐怖D 直頭係令我後悔進左SSR杏的程度 lol
cut in係衰到我連長note都睇唔到
但令我最困擾既始終都係D notification既popup…好多時都係比依D野搞到甩Combo…

話說隻Trancing Pulse係咪要買Single再入code先有得玩架…???
JMi 01:57 PM 09-20-15
所以我專係為左打機而用IPAD囉...
始終都真係要用來收msg同聽電話 XD
J+1 03:48 PM 09-20-15
又5x50

作者: :
東京ゲームショウのステージイベントにて出演者の方々が、見事目標を達成しました!
これを記念して、明日から5日間、スタージュエルを毎日50個ずつプレゼントしますよ!
#デレステ
由手機版發出
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130  ... 最後

返回主題版面