Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-01-04, 07:01 PM   #1
岸邊露伴
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
出左MOON CHILD台版DVD

中文名叫做月光遊俠:@_@":
見到信和賣$105

story

1999年12月31日。這時鬧區的小巷裡躲進了兩個人,那是被警察追緝的中年男子留嘉以及年輕人阿敬。他們背負著受到詛咒的不死宿命。接著是在2014年,日本因為經濟蕭條而導致瓦解。在亞洲的一角,一個名為馬勒巴的小城市裡,有五個年輕人生活在這個混沌不明的城市裡。其中以這兩個人為主角:不知道明天是否還能活著的男子,阿翔;擁有不死的生命,卻沒有生存慾望的男子,阿敬。他們過著屬於他們的輝煌歲月。最後有人在激烈的爭鬥中犧牲、有人擦身而過,五個人就這樣四分五裂……

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-04, 07:30 PM   #2
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
正!
網上都搵唔倒字幕版
不過呢隻野個封面真係好肉酸..
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-04, 12:18 PM   #3
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
係咪有gackt同hyde拍果套??
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-04, 01:47 PM   #4
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 我係我 :

係咪有gackt同hyde拍果套??

日版封面

靚好多..
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-04, 05:09 PM   #5
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
我朋友係2月頭果時同我講出左呢隻野
但去到信和間鋪(一落地庫電梯對住果間)話一早賣晒
而家有入返貨, 果兩日去睇睇先得

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-04, 05:30 PM   #6
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
引用:
Originally posted by Coquelicot :
我朋友係2月頭果時同我講出左呢隻野
但去到信和間鋪(一落地庫電梯對住果間)話一早賣晒
而家有入返貨, 果兩日去睇睇先得
echo賣$115
隔離舖頭仔賣$105
其實隻碟台灣上年已出左
我係禽日先見到有

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-04, 10:01 PM   #7
栗子貓
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by henrietta :

日版封面

靚好多..
呢隻真係正得多
栗子貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-04, 10:09 PM   #8
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
Originally posted by 栗子貓 :

呢隻真係正得多
價位都爭好多

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-04, 01:59 AM   #9
tetsu
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
...太核突,買唔落手
tetsu 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:02 PM

手機版 | APP版