Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-04-08, 07:52 AM   #126
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: ahleung 查看文章
主角team不斷嗌 "該這麼做", "該這麼做", 講乜?
唔係打錯字咩~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-08, 04:11 PM   #127
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
師父又犧牲左自己

舊 03-08-08, 08:14 PM   #128
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
應該係有射程限制的A.T.filed , 我見隻野要自己行埋去 , 個呀伯係企最前的 。
之前的西都係俾隻野主動行埋去先有事。
果個大板 最條友下面果部係咩機械人黎 ? 個人飛左部機會唔會唔郁 ?

下期預告係咪1/13 巨大vs巨獸 ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 09:39 PM   #129
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: nakakula 查看文章
應該係有射程限制的A.T.filed , 我見隻野要自己行埋去 , 個呀伯係企最前的 。
之前的西都係俾隻野主動行埋去先有事。
果個大板 最條友下面果部係咩機械人黎 ? 個人飛左部機會唔會唔郁 ?

下期預告係咪1/13 巨大vs巨獸 ?
阿伯唔係企最前果個.....應該唔關事
其實佢一直都用部機械人同隻野打緊,不過而家現左形

係3/13
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-08, 08:01 PM   #130
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: 爽神 查看文章
阿伯唔係企最前果個.....應該唔關事
其實佢一直都用部機械人同隻野打緊,不過而家現左形

係3/13
講真個畫面好黑 , 你唔講我都唔知佢都有著迷彩 , 仲要一直呢埋係度 , 間唔中先打一兩下
呀唔係企最前咩 ? 咁邊個企最前 ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-08, 01:23 AM   #131
ahleung
The One
Bannnned

個機械人一出場就玩完..... 出黎做乜?

岡八郎係邊個? 新人物 還是 以前出過場?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-08, 01:42 AM   #132
爽神

引用:

重新睇一次大坂篇吧...
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 12:32 PM   #133
一葉草
Junior Member
追求夢想既凡人

註冊日期: Mar 2008
引用:

岡八郎係羅過7次(定8次)100分的人
套漫畫至今應該佢最勁

舊 03-22-08, 12:17 AM   #134
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
最新果期畫到幾亂下...
基本上我睇左幾次都唔知岡兄係度做緊咩...

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-08, 07:10 PM   #135
Janus
こんにちは

註冊日期: Jan 2003
PSN  ID
岡八郎今期一出場就打柴左BOSS
但BOSS應該沒有這麼容易死的
Janus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-08, 09:10 PM   #136
回到過去~Terry~
Senior Gamer
劍士

註冊日期: Jan 2006
個boss太屈機反而冇咁好睇, 完全唔知佢做緊咩
只係知d人比佢老屈

依家個八郎屈返隻野轉頭, 又係唔知做咩, 睇極都唔明佢地打咩
回到過去~Terry~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-08, 01:20 AM   #137
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
可能今舖都係無得scan番去黑球房

受傷o既就即係死得\

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 02:07 PM   #138
Janus
こんにちは

註冊日期: Jan 2003
PSN  ID
BOSS被斬開幾碌都不死﹐還趁機會學了岡八郎的絕技。
今期BOSS打飛了岡八郎機甲服的面罩﹐看到岡八郎真面目。
不過BOSS太屈機了
莫非要燒到化灰才死得﹖
Janus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 12:36 AM   #139
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
我覺得最後係加騰用支scan d外星人上天既槍贏左
不過如果咁都比我估中套野可以唔使睇啦......

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-08, 11:00 AM   #140
ahleung
The One
Bannnned

今話最後一頁個細路做乜野? 佢手掌對上果撻黑色野係咩黎? 血?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-08, 12:04 PM   #141
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
我覺得個細路中左boss投攻擊受左傷...
其實個boss真身係那些黑色的圓形物體??
岡八郎又走左人,加藤等人件保護衣又失效...之後可以要打...
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-08, 01:23 PM   #142
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
個Boss好屈,都唔知要打幾多round先會死

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-08, 01:31 PM   #143
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: Wtak 查看文章
個Boss好屈,都唔知要打幾多round先會死
現在的感覺就像鋪條路俾加藤拿100分,然後令玄野復活...or加藤小隊全軍覆沒來結束連載
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-08, 02:14 PM   #144
antainy

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: fiendray 查看文章
or加藤小隊全軍覆沒來結束連載
都係拎100分多......無理由斷自己米路...
或者轉主角做岡8

自家網站↓
ひデ網站--雛見沢L5崩壞の爆發區!
antainy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-08, 12:33 PM   #145
norip999

註冊日期: Apr 2005
兩三日前先由第一集追,
睇到而家,隻100分好似布歐咁打極唔死,
又識變型又識超能力,點收科?
norip999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-08, 12:46 PM   #146
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
作者: fiendray 查看文章
現在的感覺就像鋪條路俾加藤拿100分,然後令玄野復活...or加藤小隊全軍覆沒來結束連載
我希望玄野番來啦,熱血得多

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-08, 01:06 PM   #147
smallchi
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Wtak 查看文章
我希望玄野番來啦,熱血得多
仲有和泉啊
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-08, 01:11 PM   #148
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
但係...玄野和泉兩個都唔係o係黑球入面做緊任務時死...
咁都可以令佢地復活到...?
因為先前復活過o既例子(多惠,櫻井,加滕仔...等等)
都係o係任務中被殺...俾黑球scan過...
但係佢地兩個...我覺得都係凶多吉少...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-08, 01:51 PM   #149
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: colus 查看文章
但係...玄野和泉兩個都唔係o係黑球入面做緊任務時死...
咁都可以令佢地復活到...?
因為先前復活過o既例子(多惠,櫻井,加滕仔...等等)
都係o係任務中被殺...俾黑球scan過...
但係佢地兩個...我覺得都係凶多吉少...
開頭有講:只要係100分既人回憶中既人物都可以復活 (當時和惠復活都無入過黑球)

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-08, 02:44 PM   #150
norip999

註冊日期: Apr 2005
而家係味講比人聽黑球相關既野都無事?

如果人人都知其實駛鬼無晒記憶先可以解放,反正係人都見到佢地.......

d人解放完之後唔係心思思死番入去就係比人殺........無聊........
norip999 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:09 AM

手機版 | APP版