Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-02-19, 07:09 AM   #1
david
The One

註冊日期: Mar 2002
The Eternals (TBA)

引用:
The saga of the Eternals, a race of immortal beings who lived on Earth and shaped its history and civilizations.

https://www.imdb.com/title/tt9032400/

Marvel's Eternals Reportedly Casting Studio's First Openly Gay Male Lead

https://screenrant.com/marvel-eterna...ing-gay-actor/

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-19, 07:53 AM   #2
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
下階段最期待(導演)

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-19, 05:48 PM   #3
david
The One

Marvel's Eternals Movie Could Span 'Thousands of Years,' Says Kevin Feige

https://screenrant.com/eternals-movie-time-kevin-feige/

---
舊 03-08-19, 08:00 AM   #4
david
The One

Top Marvel Executive: ‘The World Is Ready’ for a Gay Superhero in the MCU

https://variety.com/2019/film/news/g...dy-1203157130/

---
舊 03-29-19, 06:07 PM   #5
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
傳聞: 搵angelina jolie
https://www.hollywoodreporter.com/he...ernals-1197526
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-19, 10:51 AM   #6
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-19, 10:59 AM   #7
豪傑公子
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
Keanu Reeves都係入唔到MCU…

舊 07-22-19, 01:03 AM   #8
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
Keanu Reeves都係入唔到MCU…
佢好似話想做Wolverine

呢次又係同當年初公佈GotG一樣,大家非漫畫迷係完全對呢套嘢印象一片空白。

唯有信任Marvel可以再次帶俾大家驚喜。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-19, 01:37 AM   #9
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011

f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-19, 02:04 PM   #10
王小虎

註冊日期: Apr 2002

造型照。

Captain Marvel演Minn Erva(藍皮膚外星人)的女演員Gemma Chan再演Eternals的Sersi,Sersi係Eternals漫畫中好重要角色,好多人之前都估Angelina Jolie係演Sersi,雖然佢可能太老演唔到。

Game of Thrones的Jon Snow演員Kit Harington就會加入Eternals演Black Knight。Black Knight並唔係Eternals。佢只係普通美國人得到一把有力量的神劍,然後著到好似中古武士咁,個故仔有d似現代版石中神劍(相信係當年流行中古武士電影下的副產品)。佢同Eternals的關係,就係佢曾經同Sersi拍拖(所以電影應該會keep住呢段關係,反而佢會唔會著到成個黑武士咁就好難講了)。

仲有Dunkirk的演員Barry Keoghan會演Eternals的奸角Druig。

不過唔好輕視佢地的重要性,因為Black Knight同Sersi都曾經係Avengers之一,所以Kevin Feige會唔會推呢一段時期的Avengers呢?(下面由左至右:Crystal, Vision, Captain America, Hercules, Sersi, Black Widow, Black Knight,93年的Avengers組合)

此篇文章於 08-25-19 02:44 PM 被 王小虎 編輯。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-19, 10:20 PM   #11
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-21, 09:46 PM   #12
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
呢套宣傳片有啲 The Eternals 嘅片段!

今年 11月

舊 05-04-21, 12:15 PM   #13
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
3個月一套咁上好貼, 希望無咩大改動
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-21, 02:01 PM   #14
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
趙婷被中共封殺後,唔知港共會唔會為咗擦鞋跟機唔比呢部喺香港上映?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-21, 02:30 PM   #15
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: Heaven 查看文章
3個月一套咁上好貼, 希望無咩大改動
今年7/9/10/12
下年3/4/7/11

貼到呢.....
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-21, 04:45 PM   #16
肉羊哩咖
griffin611

有睇過 Nomadland,啲片段好有趙婷嘅風格。滴住嚟咁恨大陸啲錢,斷估會疏通吓畀呢套上嘅⋯⋯

舊 05-24-21, 09:23 PM   #17
肉羊哩咖
griffin611

正式予予告:

舊 05-25-21, 09:34 AM   #18
Eking

註冊日期: Feb 2006
一樣一片空白, 佢地本身係地球? 上次彈指事件佢地免疫 ? (最尾佢地有講復仇者, 即係時空係現代~)

舊 05-25-21, 01:48 PM   #19
肉羊哩咖
griffin611

暫時提唔起興趣,人物無乜突出。

舊 08-19-21, 04:23 PM   #20
肉羊哩咖
griffin611

最終予告參上:

都係冇乜期待。

舊 08-19-21, 04:32 PM   #21
Eking

註冊日期: Feb 2006
MCU起源故事都係比較直白, 但係暫時睇變異族好似都幾勁下

舊 08-19-21, 07:08 PM   #22
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
簡直是藝術品

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-21, 08:53 PM   #23
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
中文字幕

https://www.youtube.com/watch?v=f5ToUhrqvhU

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-21, 06:30 PM   #24
王小虎

註冊日期: Apr 2002
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-21, 06:57 PM   #25
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Despicable Me 4 (TBA) david 電影版 1 02-19-22 05:44 PM
[西片] Bride of Frankenstein (TBA) david 電影版 1 03-02-19 06:40 AM
[西片] The Wolf Man (TBA) david 電影版 0 02-28-19 07:53 PM
[西片] Chucky 7 (TBA) david 電影版 3 07-01-17 02:20 AM
[WiiU] Shadow of the Eternals (NGC 時代恐佈作品"永恆的黑暗" 之精神續作) Netnet 電視遊戲討論版 20 05-26-16 06:40 AM

現在的時間是 08:48 PM

手機版 | APP版