Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 89 139 179 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 199 239 289  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
風無霜 09:09 AM 12-25-12
想問下隻冷門game邊到有得買
而家做緊動畫偶像活動
周圍唔見有得買=.=
winsonandcyndi 05:20 PM 12-25-12
作者: 風無霜:
想問下隻冷門game邊到有得買
而家做緊動畫偶像活動
周圍唔見有得買=.=
3ds 冷門game除咗訂重有其它方法買到?
W!LL 06:35 PM 12-25-12
作者: winsonandcyndi:
玩亞、是亞
seed2005 03:07 PM 12-26-12
http://www.nintendo.co.jp/3ds/eshop/...ale/index.html

MO 11:49 PM 12-26-12
作者: winsonandcyndi:
其實hk record有唔少冷門GAME....
隨時仲齊過GAME舖....
winsonandcyndi 12:55 AM 12-27-12
作者: MO:
其實hk record有唔少冷門GAME....
隨時仲齊過GAME舖....
你講得啱,不過以我好耐之前行過hk record嘅經驗,個價真系
Sea 07:20 PM 12-27-12
諗住星期六買部3dsll日版藍黑機 + 火牛 +mon 貼 + 一隻game(Fantasy Life)
邊度買會平d?
thx!
mrk 05:10 AM 12-28-12
之前自己部日版LL機成日認唔到張跟機4GB,
搞到成日要拔卡,番插,Restart部機,(好彩次次都冇格式化到張卡ge)
結果前幾日手快唔知咁左咩掣,
搞到File o的Demo Game變番曬禮物樣係File出面,玩擦身廣場又彈左句睇唔明嘅日文。
到底係我張卡有事???掟部機個讀卡器有事???
teealpha 12:43 PM 12-28-12
作者: mrk:
之前自己部日版LL機成日認唔到張跟機4GB,
搞到成日要拔卡,番插,Restart部機,(好彩次次都冇格式化到張卡ge)
結果前幾日手快唔知咁左咩掣,
搞到File o的Demo Game變番曬禮物樣係File出面,玩擦身廣場又彈左句睇唔明嘅日文。
到底係我張卡有事???掟部機個讀卡器有事???
入唔入到廣場先?
我有fd之前試過入唔到廣場(會hang),boot機都唔得,甚至連user data都reset埋都唔得,原來係跟機張SD咭死死地,一換過張就乜事都冇……你試下換過張SD咭先啦
mrk 04:16 PM 12-28-12
作者: teealpha:
入唔入到廣場先?
我有fd之前試過入唔到廣場(會hang),boot機都唔得,甚至連user data都reset埋都唔得,原來係跟機張SD咭死死地,一換過張就乜事都冇……你試下換過張SD咭先啦
入到廣場,
不過頭個次彈出過一次日文,(睇唔明,大概係寫住容量不足 或者 係開多個新儲存檔)

P.S.:睇呢應該係跟機個張4GB卡好有問題。
teealpha 04:40 PM 12-28-12
作者: mrk:
入到廣場,
不過頭個次彈出過一次日文,(睇唔明,大概係寫住容量不足 或者 係開多個新儲存檔)

P.S.:睇呢應該係跟機個張4GB卡好有問題。
LL跟機張4GB係samsung,之前細機就係2GB Toshiba藍咭
買張32GB Toshiba Type2啦
風無霜 05:13 PM 12-28-12
岩岩入左Fantasy life同BDFF
BDFF唔知仲有冇人玩嗎?
DQGUNDAM 06:26 PM 12-28-12
LL跟機張4GB係samsung,之前細機就係2GB Toshiba藍咭
我部LL跟機果張4GB係Lexar
Y.Bird 06:28 PM 12-28-12
作者: 風無霜:
岩岩入左Fantasy life同BDFF
BDFF唔知仲有冇人玩嗎?
第六章中...
Rance 06:32 PM 12-28-12
作者: DQGUNDAM:
我都係呢張
之後買左張32gb sandisk class10...
mrk 10:02 PM 12-28-12
作者: DQGUNDAM:
作者: Rance:
我都係呢張
之後買左張32gb sandisk class10...
依家張卡咁有問題,
反而諗住轉用Class10嘅micro card+adapter,
將來唔用都可以比手機用番。
強化人間ですの~★ 04:26 PM 12-29-12

頭先試左呢件
因為內置有電池,基本上解決到之前有人話3DSLL耳機推力唔夠,太細聲問題
但就係要差電咁解
winsonandcyndi 12:56 AM 12-30-12
作者: 強化人間ですの~★:

頭先試左呢件
因為內置有電池,基本上解決到之前有人話3DSLL耳機推力唔夠,太細聲問題
但就係要差電咁解
正喔!幾錢?
wtmak 05:58 PM 12-30-12
其實你出去SSP買粒NDSi頭已經用到啦,出面$5~10一粒,我都用左幾個月了

p.s. 可唔可以改細d張圖…
邊間買架? 我問左好多間都話冇
teealpha 07:00 PM 12-30-12
作者: wtmak:
邊間買架? 我問左好多間都話冇
去新高登一樓D有賣尿袋舖頭度搵搵啦
唔會寫係3DS,只會寫係NDSi用插頭,睇清楚唔好買錯NDS用插頭
柚原このみ 07:12 PM 12-30-12
作者: 強化人間ですの~★:
[IMG]http://images.plurk.com/6M5N6z4HhDylN2RvtpQNNC.jpg[IMG]
頭先試左呢件
但就係要差電咁解
點至連用到SONY隻耳機?/
強化人間ですの~★ 07:49 PM 12-30-12
作者: 柚原このみ:
點至連用到SONY隻耳機?/
隻耳機有3.5頭連乜都得架
柚原このみ 10:16 PM 12-30-12
以為部機進化到可以用無線
Suda 12:06 AM 12-31-12
http://www.hkgolden.com/articles/art...10642&catid=21
作者: :
父親給5歲仔的難忘禮物
買翻新3DS竟加送J圖

遊戲機翻新最重要的步驟是甚麼?答案是清除原有用戶的資料。不過,位於德薩斯州的GameStop在翻新遊戲機時竟然出現漏網之魚,讓兩個孩子在聖誕節的大清早看到色情照。據KUSA 9News報導指,一名科羅拉多州父親Mark Giles送給他5歲兒子的翻新任天堂3DS內藏九張「沙龍」,而且是在他與哥哥看過照片後才被父親發現到。

這不是GameStop首次出現的「色情陷阱」,去年一名俄亥俄州6歲孩子發現他新買的DSi上有色情內容,另外他們也曾在2006年出售內藏色情內容的PSP Memory Stick。

GameStop現在已向三父子送上一部全新3DS及一些遊戲來作補償,但父親似乎對此不太滿意,還是選擇警告其他潛在買家要多多留意。「你不能當沒看過」他告訴KUSA 9News。「他只有5歲。或許當他18或20歲時會完全記不起,但他不會在明天就忘記這件事。」

fantasy俊仔 12:16 AM 12-31-12
孩子的教育真的不能等
第一 ... 89 139 179 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 199 239 289  ... 最後

返回主題版面