Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-04, 01:14 AM   #26
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
作者: DevilElvis
任天堂本身唔爭氣,無計啦
都唔關得哂佢事ga wor,d廠la,d games係咩種類都有關ma~

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 02:16 AM   #27
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
爆左6次
除非有新人用
否則唔買

舊 04-09-04, 02:18 AM   #28
letmeregister
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: Astaroth
都唔關得哂佢事ga wor,d廠la,d games係咩種類都有關ma~
贊成~
任天堂唔做野又俾人話, 到後來積極拉第三廠出game改善形象又唔多人欣賞... 正式係做又俾人話, 唔做又俾人話! 有時時不與我同唔爭氣係好唔同ga~ 任天堂都想努力ge, 不過做得多卻攞唔到認同... 自家作的metroid prime, eternal darkness, 合作的mgstt, 拉關係的ffcc, biohazard, gundam等都唔係以往任天堂會做的啦! 要數任天堂唔爭氣我覺得係n64的固步自封, 而唔係而家ngc的積極求進但未獲肯定law~ 我唔係想再炒舊料, 不過睇睇當年ngc搶到biohazard番黎並唔係得到好多支持聲音 (只係讚隻game本身就多)... 反而, 大量人都話任天堂兒童向唔應該出呢類game (好似應該係game決定主機取向先logical); capcom咁做係叫biohazard沒落 (事實上隻game似乎係昇華左~), 等...

舊 04-09-04, 09:16 AM   #29
Raymondz
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
有什麼好寸的,玩自己喜歡玩的東西都吾得咩? 吾通我娶個老婆吾系甘好樣,跟著個個都黎寸下我啦wo ?

舊 04-09-04, 10:11 AM   #30
SherMan
God of Gamer

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
但有gc 做比較o既話...ps2 版只可以內容取勝喎
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 10:12 AM   #31
SherMan

引用:
作者: letmeregister
反而, 大量人都話任天堂兒童向唔應該出呢類game (好似應該係game決定主機取向先logical); capcom咁做係叫biohazard沒落 (事實上隻game似乎係昇華左~), 等...
兒乜鬼同向,隻game寫16推獎咪得囉

o的人攞來講?
舊 04-09-04, 10:27 AM   #32
kinggo
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
[img]http://[/img]

此篇文章於 04-12-04 01:34 PM 被 neo2046 編輯。
kinggo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 10:34 AM   #33
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
唔通要買PS2?
.........我唔係咁想.....
始終希望TOR有GC版@@
teamkiller 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 11:27 AM   #34
Astaroth
Moderator
上善若水

tor個主角咁老成,用咁cute個樣表達好似有d怪咁

學海無涯,回頭是岸
舊 04-09-04, 11:29 AM   #35
SherMan

引用:
tor個主角咁老成,用咁cute個樣表達好似有d怪咁
lion仔仔再度出現...
舊 04-09-04, 11:37 AM   #36
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
睇見個男角就唔開胃

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 11:39 AM   #37
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
PS2出TOS?
唔買,GC版玩過好多次,已冇吸引力

舊 04-09-04, 11:45 AM   #38
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
作者: 子龍
lion仔仔再度出現...
都叫你俾死人安息la

雖然我鍾意銀髮男,不過呢個主角就...都....arh.......

學海無涯,回頭是岸
舊 04-09-04, 11:47 AM   #39
SherMan

引用:
都叫你俾死人安息la

雖然我鍾意銀髮男,不過呢個主角就...都....arh.......
幾型丫,好過露臍裝先啦...

我又唔覺有乜問題喎

不過好似型o的...
舊 04-09-04, 12:03 PM   #40
Astaroth
Moderator
上善若水

因為我多數唔鍾意主角
同kyle又係差不多樣...把劍又係係背脊...點解d主角一定要用劍ga je

學海無涯,回頭是岸
舊 04-09-04, 12:06 PM   #41
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
因為我多數唔鍾意主角
同kyle又係差不多樣...把劍又係係背脊...點解d主角一定要用劍ga je
用劍至夠熱血(唔記得邊套野聽番黎 )

P.S金大正唔係主角 :bface:

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 12:06 PM   #42
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
知唔知tor那個做人設?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 12:10 PM   #43
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
作者: 和樹
用劍至夠熱血(唔記得邊套野聽番黎 )

P.S金大正唔係主角 :bface:
妖~果個都唔係rpg

學海無涯,回頭是岸
舊 04-09-04, 12:11 PM   #44
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
作者: AiStudio
咪tod,tod2同toe果個lor~

學海無涯,回頭是岸
舊 04-09-04, 12:12 PM   #45
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

XBox Live Gamertaggoldensteven
其實點解要咁在要邊個做人設
你見到D人設好,咪好law
唔好咪唔好law
唔會話見到D人設唔正,但知道係邊個邊個做,就會即使變得好正架wa?
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 02:59 PM   #46
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
我有GC又有PS2都唔買邊個VER.好?

唔知會唔會出中文版呢?

舊 04-09-04, 03:01 PM   #47
小雨

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: AiStudio


舊 04-09-04, 03:06 PM   #48
小雨

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 機場美少年
我有GC又有PS2都唔買邊個VER.好?

唔知會唔會出中文版呢?
我會買埋 GC 美版....同埋 PS2 版...
話晒都有個 plus 晌後面...想睇下有咩新野...

就算會我唸都要年尾或者下年囉...
等得黎不如玩日版算了..
反正中文版 D 翻釋怪怪的..

舊 04-09-04, 03:11 PM   #49
SherMan

引用:
因為我多數唔鍾意主角
其實用手槍我覺得型好多......
舊 04-09-04, 04:03 PM   #50
phantom
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
正ar~~連ps2都有~幾時出呢?
phantom 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Tales of Rebirth圖片及影片, 12月16日發售決定(P.1及P.14影片追加) neo2046 電視遊戲討論版 450 12-10-04 11:18 PM
[GC]Tales of Symphonia neo2046 電視遊戲討論版 367 10-08-04 11:28 PM
[PS2]Tales of Truthia??? neo2046 電視遊戲討論版 21 01-26-04 09:38 PM
Tales of Symphonia Trading Figures neo2046 收藏品討論版 23 12-08-03 02:43 PM

現在的時間是 10:11 PM

手機版 | APP版