Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-05-11, 03:58 PM   #376
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
SD第二次CROSS OVER?
不如所有作品同銀魂CROSS啦
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-11, 04:13 PM   #377
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Kain 查看文章
你想污染成本jump

舊 10-05-11, 05:22 PM   #378
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Kain 查看文章
不是已經cross了嗎?龍球啊One Piece啊死神啊之類的(誤

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 02:22 AM   #379
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
故事應該入終章了...吧? 兩邊都係畫相同類型的東西

另...瓶子副總編輯你真係....

七峰就...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 09:34 AM   #380
臭氏
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
七峰就...
七峰可能過必勝JUMP吧
小杉聽到開新書若有所思咁

舊 10-07-11, 10:18 AM   #381
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
最近阿豆d戲份真係少到...
差d以為女主角係秋人

如果呢次真係最終章....
咁阿豆同DQ入面d公主有乜分別丫?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 10:25 AM   #382
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: D.K. 查看文章
最近阿豆d戲份真係少到...
差d以為女主角係秋人

如果呢次真係最終章....
咁阿豆同DQ入面d公主有乜分別丫?
女主角?唔係蒼樹咩?

舊 10-07-11, 11:11 AM   #383
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: Asurada 查看文章
女主角?唔係蒼樹咩?
大場d故仔, 女角都係花瓶

彌海砂已經好路人, 估唔到爆漫果d變本加厲

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 01:41 PM   #384
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
不是已經cross了嗎?龍球啊One Piece啊死神啊之類的(誤
北斗之拳
LOVE +
之類

PAD: 229 362 054

此篇文章於 10-07-11 01:50 PM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-11, 01:11 AM   #385
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
總編退場

之前都唔覺佢係如此重要的...真係要走左先知佢o既存在意思

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-11, 01:18 AM   #386
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
武鬥版死亡筆記

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」

此篇文章於 10-14-11 01:21 AM 被 加瑪 編輯。
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-11, 01:38 AM   #387
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
武鬥版死亡筆記
惡魔大戰版

舊 10-14-11, 01:44 AM   #388
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

睇落好似好有趣既 相比新妻戈邊 我期待亞城木戈篇好D

舊 10-14-11, 02:57 PM   #389
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
正義&邪惡
我都覺得好型

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-11, 12:07 AM   #390
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
今晚J2其中一句對白漫畫無嘅
最高同秋人講: 你D圈稿真係好核突啊

似大場自己取笑自己
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-11, 12:38 AM   #391
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: aquarius 查看文章
今晚J2其中一句對白漫畫無嘅
最高同秋人講: 你D圈稿真係好核突啊

似大場自己取笑自己
我記得漫畫都有講最高覺得秋人畫火柴人好搞笑之類架喎

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-16-11, 12:42 AM   #392
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我記得漫畫都有講最高覺得秋人畫火柴人好搞笑之類架喎
原來都有, 我miss咗 :P
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-11, 01:58 PM   #393
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
新作角色真係好型,但係過份肯定jump的風格了
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-11, 04:08 PM   #394
yipyip2000
Junior Member

註冊日期: Oct 2011
話說女主角呢.....
yipyip2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 07:52 AM   #395
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
http://twitpic.com/713165

有冇詳細?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 09:28 AM   #396
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
我想請問有冇人有英二wallpaper? thx
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 08:15 PM   #397
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

睇番動畫二期第三話先醒起
初期蒼樹同KOOGY真係有段咁既意味不明既伏筆.......
而家我相信大場已經唔Q記得左埋左個咁既伏筆 又或者係覺得KOOGY無野寫就當無畫過

港浦うぜえ

肥豬仲係男人既時候真係幾型

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 10-18-11 08:22 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 10-18-11, 09:19 PM   #398
爽神

註冊日期: Jun 2002
點伏法?
唔係話蒼樹欣賞佢既風格打算同佢合作,後來無疾而終乍咩?

舊 10-21-11, 03:10 AM   #399
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

平丸~~~~

另今集既展開+新妻既反應...下一話

舊 10-27-11, 12:39 AM   #400
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
果然冇左七峰既爆漫係好睇好多
呢兩話真係

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 大場つぐみ 「バクマン。」以来2年ぶり新作 「とな怪」作者と初タッグ money 日本動漫畫討論版 0 04-23-14 11:47 PM

現在的時間是 01:38 AM

手機版 | APP版