Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-21-17, 12:06 PM   #37601
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
10抽兩張馬爾大...我還應不應再課抽弓呆...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 12:06 PM   #37602
Bahamut
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
去年150抽出唔到泳清姬,今次等21號pu清姬all in90石+7符
都係唔出清姬,反而黎了1張 L狐(寶3)...
睇黎泳清姬都係同我無緣了
既然L狐去到寶3,諗緊係咪餵杯俾佢升到lv100
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 01:21 PM   #37603
psidef

註冊日期: Apr 2007
上年慘勝, 今年就算喇.

舊 07-21-17, 07:16 PM   #37604
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
今日追多13抽出埋弓傻

既然鐵拳唔想黎我度就算(?

大概2單半既石符就出剩一隻應該知足收皮算

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-21-17 07:36 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 11:05 AM   #37605
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
【カルデア広報局より】 「Fate/Grand Order Fes. 2017 ~2nd Anniversary~」さらに、一部ステージのニコニコ生配信が決定!視聴URLなど詳細は来週発表予定となります。 fes.fate-go.jp/stage/ #FateGO

http://fes.fate-go.jp/sp/stage/

7月30有現場生放一個鐘

舊 07-22-17, 11:35 PM   #37606
蛋撻王子
功德完滿

Fate/Grand Order [アガルタの女]黑雨訊號將掛出,請做好防雨措施

換左水槍呆毛+回np禮裝去all位
術職轉左梅林+每回合10np禮裝

考慮緊駛唔駛轉d咩禮裝比奶光
去幫忙打超高難度

補充一句:盾妹是神

此篇文章於 07-22-17 11:51 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 12:46 AM   #37607
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我其實連第一部都未洗完料/\

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 12:48 AM   #37608
蛋撻王子
功德完滿

咁大鑊

其實如果part 1 2認真搞起上黎
都幾食時間
唔可留番最尾個幾日先衝呀~

舊 07-23-17, 11:08 AM   #37609
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
小弟都系高難度關都未打,第2部入都未入,唔知做咩今次motivation好低

舊 07-23-17, 11:57 AM   #37610
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
人地刷料為升技,我刷料為靈基
除非有特別需求而家我唔會全部素材都換,因為根本冇技石升技
除咗CCC果次都冇ev可以換技石,而家心臟積積埋埋過百粒封塵
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 03:30 PM   #37611
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
part2挑戰關磨左差唔多100T
水槍打打下比佢秒左又唔甘心撤退,靠無恥學妹白J坦過

想問大家打唔打多套種槍?要百幾AP:0

舊 07-23-17, 03:38 PM   #37612
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
其實我都係昨天先搞掂part 1, 最花時間係換綠方, 就算全skip都要load出load入花很多時間,
不過part 1起建築物果堆小故事睇多次都覺得幾好笑, 水著part 1的質素我覺得只係僅次於CCC活動, 睇多次都ok,

但一到part 2起建築物就即時大趺watt, 全部都係得果3隻豬廢話兩句就完, 時間上噤唔噤skip已無分別
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 03:53 PM   #37613
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
之前light版時間差唔多
但因為有1/2部所以迫埋係一起
加埋30號生放仲有開埋2017
所以D時間應該迫得好緊要

舊 07-23-17, 04:57 PM   #37614
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
今次EVENT好唔想沖...D FQ起碼打7-8關
D綠方應該放棄

高難度43TURN搞掂,如果冇梅林真係唔識玩/\

此篇文章於 07-23-17 06:39 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 06:04 PM   #37615
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
岩岩先換晒Part 1 D料, 而家開始Part 2
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-17, 01:40 AM   #37616
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
手痕下載左.....
而家先新手玩係咪好傻?⋯⋯⋯ :(
由手機版發出
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-17, 01:50 AM   #37617
蛋撻王子
功德完滿

施主 回頭是岸
呢到唔應該係師兄你黎既地方(?)

舊 07-24-17, 02:32 AM   #37618
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟都系高難度關都未打,第2部入都未入,唔知做咩今次motivation好低
咁第2部真係差d ge
引用:
作者: 血之淚 查看文章
人地刷料為升技,我刷料為靈基
除非有特別需求而家我唔會全部素材都換,因為根本冇技石升技
除咗CCC果次都冇ev可以換技石,而家心臟積積埋埋過百粒封塵
缺技石+1
我而家都係見有過百存貨就唔換(除非知道用人要用),要升技QP又唔多,得1億5千萬最多夠升一隻5星技30(雖然我係分散投資,每個職有隻主力就算,而家係升有愛o既角色去用o黎打+升絆)
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實我都係昨天先搞掂part 1, 最花時間係換綠方, 就算全skip都要load出load入花很多時間,
不過part 1起建築物果堆小故事睇多次都覺得幾好笑, 水著part 1的質素我覺得只係僅次於CCC活動, 睇多次都ok,

但一到part 2起建築物就即時大趺watt, 全部都係得果3隻豬廢話兩句就完, 時間上噤唔噤skip已無分別
綠方我暫時應該夠用應該唔換lu,雖然都想睇多次d故事,但第2部時間太短驚打唔切
o岩o岩先打完主線,仲未打素材,挑戰關同呼符關

舊 07-24-17, 07:26 AM   #37619
gingq7

素材我仲會換晒既, 就算個別幾種素材數量已突破500, 因為其實只係每日消體都已經夠換晒

而技石...今次技石算幾好出
舊 07-24-17, 07:47 AM   #37620
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 利家 查看文章
手痕下載左.....
由手機版發出
夏日池未完正是入坑的好時機
職種齊又勁又好J,快D抽抽抽
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-17, 07:58 AM   #37621
細路翔
The One

新手通常都有限定期間歐氣護體

抽到弓王再抱個孔明大腿就夠你殺晒全隻game,當然自己有多隻c狐就更好

英國說大家抱團死
舊 07-24-17, 08:42 AM   #37622
gingq7

引用:
作者: 利家 查看文章
手痕下載左.....
由手機版發出
引用:
作者: 大破人間 查看文章
夏日池未完正是入坑的好時機
職種齊又勁又好J,快D抽抽抽
同意, 而家入正是最好時機, 去買堆石頭號, 好易抽齊全部2016水著角, 又強力又齊職, 最好手上有幾個齊水著2016既account (或直接買, 呢輪呢set account應該好平),
1-2星期後又會開水著2017, 估計可以補完2016水著無的職階, 將手上堆account的剩石抽晒佢, 應該很有機會出倒一個齊晒2016+2017水著的無敵account
舊 07-24-17, 08:47 AM   #37623
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
同意, 而家入正是最好時機, 去買堆石頭號, 好易抽齊全部2016水著角, 又強力又齊職, 最好手上有幾個齊水著2016既account (或直接買, 呢輪呢set account應該好平),
1-2星期後又會開水著2017, 估計可以補完2016水著無的職階, 將手上堆account的剩石抽晒佢, 應該很有機會出倒一個齊晒2016+2017水著的無敵account
你個頭像個隻唔肯比我抽

唯有等下年

英國說大家抱團死
舊 07-24-17, 10:34 AM   #37624
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: fami~yan 查看文章
10抽兩張馬爾大...我還應不應再課抽弓呆...
課兩單全滅,0角,禮也沒五星農具

引用:
要刷要快,很多人SUPPORT都轉第二部的農具效果

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 12:28 AM   #37625
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
10抽中晒弓呆同鐵拳
結算,30石+32符中弓呆,鐵拳,皇后同清姬
多謝上蒼

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:57 PM

手機版 | APP版