Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-15, 12:52 AM   #3951
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
今天最尾一場出張魔法經驗金卡算安(吧)

整天只有兩粒蛇眼其實算幸運?只是除了4顆蛇眼還要12 顆銀弓才能二升老馬金。。。。。。漫漫長路。。。。。。
2個星期0粒蛇玉........
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 02:15 AM   #3952
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

wwwwwwwww

丁德呢個技能真係廢,一開波降三成,到頂降八成就差唔多

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 09-14-15 02:20 AM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 08:53 AM   #3953
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
果然是賺錢最有良心,打數場都出金箱,由百多萬一下子升到四百萬了

引用:
作者: zzzdx 查看文章
刷左2個星期日..........得1粒.............
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
2個星期0粒蛇玉........

剛才打狂戰斯巴達的個人故事遇上3隻4萬多hp的蛇女,結果一如所料一粒蛇眼也沒有

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 09-14-15 08:56 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 09:03 AM   #3954
T.K.
很黃很暴力

絆劇情好似未落過好野

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-14-15, 09:12 AM   #3955
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: T.K. 查看文章
絆劇情好似未落過好野
我最多打蘭斯絆係石頭人身上跌過八連雙晶
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 10:02 AM   #3956
鐵之侍

引用:
絆劇情好似未落過好野
我記得好像出過銀棋,還算好東西吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 09-14-15, 10:21 AM   #3957
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
主力卡晒係靈基度突唔到...
搞到而家要升白saber ( /同其他幸運A)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 11:03 AM   #3958
gingq7

註冊日期: May 2008
八連双晶, 混沌の爪
真係打到人都灰, 俾少少希望你, 可以在free quest打, 但又永遠都打唔出
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 11:30 AM   #3959
鐵之侍

引用:
作者: gingq7 查看文章
八連双晶, 混沌の爪
真係打到人都灰, 俾少少希望你, 可以在free quest打, 但又永遠都打唔出
FREE MODE 英雄之證倒是收了不少,銀棋有時也會有,其他的除了骨頭龍牙外都好像沒見過

話時話星期五刷素材是選中級還是上級好呢?因為素材不是像棋子那樣上級就一定出,選擇起來只要AP20的中級似乎較好?(雖然抽中機會肯定都是令人絕望的)

此篇文章於 09-14-15 11:33 AM 被 鐵之侍 編輯。
舊 09-14-15, 11:39 AM   #3960
T.K.
很黃很暴力

混爪fq1%~0.5%左右
同你打曜日其實差唔多

星期四、五果兩個,最好唔好入添

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-14-15, 11:40 AM   #3961
gingq7

三騎上級有鳳凰の羽根
四騎上級有逆鱗/蛮神の心臓
三樣野都係free quest打唔倒的, 長遠都係要farm定
舊 09-14-15, 11:43 AM   #3962
T.K.
很黃很暴力

要蠻神、逆麟星期日啦
鳳凰我就唔刷勒

走去打鬼燈好過
好彩打龍牙仲有兩隻可升

我手上唔駛靠青吾
而家準備都預黑吾最終、三公、蘭斯、b狐
即是大量逆麟……

J德尚欠三金槍就齊料

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 09-14-15 11:45 AM 被 T.K. 編輯。
舊 09-14-15, 01:15 PM   #3963
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: gingq7 查看文章
三騎上級有鳳凰の羽根
四騎上級有逆鱗/蛮神の心臓
三樣野都係free quest打唔倒的, 長遠都係要farm定
上排AP多左出黎就打未打過既三騎上級,想話打三次拎三舊綠色平方
點知三鋪連出鳳凰羽...但我無英靈要用...
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 01:20 PM   #3964
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

好老實今講...現在根本無關卡唔突係打唔到.....基本升滿級就一定過到關~隻GAME去到這個地步,只有TM死忠會在這個現時點為升滿而課金...

5~4星角色素材難打我都算....
1~3星角色你都要用同樣素材,我直係升條鐵咩...(就算有素材你會留俾日後的5~4星角都唔會俾D 1~3星用,即係1-3星永遠無用,我仲未計升技)

做設計果個人真係唔用腦到的程度令人無話可說~
舊 09-14-15, 01:23 PM   #3965
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
好老實今講...現在根本無關卡唔突係打唔到.....基本升滿級就一定過到關~隻GAME去到這個地步,只有TM死忠會在這個現時點為升滿而課金...

1~3星角色你都要用同樣素材,我直係升條鐵咩...(就算有素材你會留俾日後的5~4星角都唔會俾D 1~3星用,即係1-3星永遠無用,我仲未計升技)

個設計既人唔係唔用腦
係佢覺得D玩家唔會用腦就課金比佢
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 01:24 PM   #3966
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
所以我無點急著升

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 01:29 PM   #3967
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: hyakki 查看文章
個設計既人唔係唔用腦
係佢覺得D玩家唔會用腦就課金比佢
今個課金排名的確話我地知好多玩家無用腦就課金左比佢
舊 09-14-15, 01:31 PM   #3968
T.K.
很黃很暴力

引用:

第二次絆既劇情唔係人咁品架
不過唔靈再又無得打咁解

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-14-15, 02:02 PM   #3969
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
第二次絆既劇情唔係人咁品架
不過唔靈再又無得打咁解
所以前題係......刷la~XD
舊 09-14-15, 06:18 PM   #3970
T.K.
很黃很暴力

http://coins.webcrow.jp/fatego/gacha.html
模擬抽新版
抽到出j德為止

消費聖晶石 : 7720 個 ( 540400 円程度)
 ※140個9800円計算

【簡易履歴】
★★★★★ アルトリア : 6
★★★★★ アルテラ : 4
★★★★★ 諸葛孔明 : 4
★★★★★ ヴラド : 5
★★★★★ ジャンヌ : 1
★★★★ サーヴァント計 : 66
★★★ サーヴァント計 : 480
☆☆☆☆☆ 礼装計 : 63
☆☆☆☆ 礼装計 : 371
☆☆☆ 礼装計 : 930

無理game

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-14-15, 07:14 PM   #3971
gingq7

5星禮裝(3.6%)易過4星英靈(3%), 成件事一早已經錯晒
舊 09-14-15, 07:24 PM   #3972
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
http://coins.webcrow.jp/fatego/gacha.html
模擬抽新版
抽到出j德為止

消費聖晶石 : 7720 個 ( 540400 円程度)

【簡易履歴】
★★★★★ アルトリア : 6
★★★★★ アルテラ : 4
★★★★★ 諸葛孔明 : 4
★★★★★ ヴラド : 5
★★★★ サーヴァント計 : 66
★★★ サーヴァント計 : 480
☆☆☆☆☆ 礼装計 : 63
☆☆☆☆ 礼装計 : 371
☆☆☆ 礼装計 : 930

無理game
消費聖晶石 : 2080 個 ( 145600 円程度)

【簡易履歴】
★★★★★ アルトリア : 2
★★★★★ アルテラ : 0
★★★★★ 諸葛孔明 : 0
★★★★★ ヴラド : 2
★★★★ サーヴァント計 : 13
★★★ サーヴァント計 : 139
☆☆☆☆☆ 礼装計 : 14
☆☆☆☆ 礼装計 : 94
☆☆☆ 礼装計 : 255

差唔多成皮野 lol
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 07:35 PM   #3973
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
消費聖晶石 : 280 個 ( 19600 円程度)

【簡易履歴】
★★★★★ アルトリア : 0
★★★★★ アルテラ : 1
★★★★★ 諸葛孔明 : 1
★★★★★ ヴラド : 0
★★★★ サーヴァント計 : 1
★★★ サーヴァント計 : 11
☆☆☆☆☆ 礼装計 : 4
☆☆☆☆ 礼装計 : 13
☆☆☆ 礼装計 : 38

Game係咁就好了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 08:11 PM   #3974
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
全文連結: http://typemoon.com/news/2015/kk3yot

【予告】9月16日開催!「ネロ祭 ~勝ち抜け熱闘コロシアム~」

イベント開催期間◆
2015年9月16日(水)16:00~9月25日(金)13:59まで (香港時間9月16日下午3點開始)

◆イベント交換アイテム◆
★5概念礼装「不夜の薔薇」に加え、霊基再臨素材の「伝承結晶」、「ホムンクルスベビー」 、
「禁断の頁」、「無間の歯車」、「隕蹄鉄」や、
経験値アップ素材の「叡智の猛火」、「叡智の大火」が、交換アイテムに登場します!

換www素www材www

舊 09-14-15, 08:17 PM   #3975
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
金棋都無
營運你算吧啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:26 PM

手機版 | APP版