Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
收藏品討論版>超時空要塞專區//
WonderJimmy2 08:17 AM 09-28-08
作者: 普通人一個:
見到佢隻左手手指公係唔係整甩左張貼紙....

玩變型的話都係買遲D出果隻合金版好過啦~~
HAKAIDER 09:42 AM 09-28-08
足足變左成5分幾鐘....好似好易爛咁.....見到佢隻左手手指公係唔係整甩左張貼紙....
係中段"塞"唔到個機倉入心口位先至搞噤耐姊..............

VF-25 的變形要出模形己經唔算太難...............

相比記VF-19/22 的伸縮機械位.............

VF-25 都只係"摺・摺・摺・" 把了.............
jjchun 11:36 AM 09-28-08
hi all ching, will you buy this vf-25f? i fear it is difficult to make it...
hell & heaven 12:45 PM 09-28-08
公主隻vf25竟然要訂先有貨.................
nakakula 02:44 PM 09-28-08
作者: ~freedom~:
vf-25到了嗎
jd buhu kb lmrw hdln janl kb2 smmri a gi amg nbg janl ohvf kb 2
普通人一個 05:32 PM 09-28-08
作者: hell & heaven:
公主隻vf25竟然要訂先有貨.................
你指12月DX個隻定現在個隻模型

作者: nakakula:
jd buhu kb lmrw hdln janl kb2 smmri a gi amg nbg janl ohvf kb 2
師兄你打緊既係倉頡...???

作者: WonderJimmy2:

玩變型的話都係買遲D出果隻合金版好過啦~~
我都會買個隻超合金,唔變型買macross有少少浪費
LonelyBlue 06:59 PM 09-28-08
買模型都係想玩埋砌個part.
但買合金而家都好難講佢係全金/ 膠, 唔知呢隻實唔實淨
我都係當變型金剛咁玩
gardenwong 12:15 AM 09-29-08
解碼:未見有 褔利冇 尋日去旺角都係冇
nakakula 11:01 AM 09-30-08
kb pqmb gjsle , j b l hghu omwa kb1 mig fh ybbr km1 9 rsypu hghu kb
Irwin 01:49 PM 09-30-08
kb pqmb gjsle , j b l hghu omwa kb1 mig fh ybbr km1 9 rsypu hghu kb
解碼:
「有情報, 十月中先會有 至少過左9號先有」
kog 02:13 PM 09-30-08
$$$$$$$$$$$$$$$
Attached: 1S.JPG (72.6 KB) 
kog 02:19 PM 09-30-08

10月下旬再版

11月(下一批)
gardenwong 07:17 PM 09-30-08
作者: kog:

11月(下一批)
11月有!?
香港有沒有代理wwww?
kira2003 11:20 PM 09-30-08
作者: Irwin:
解碼:
「有情報, 十月中先會有 至少過左9號先有」
我見到旺角有 但不是人買的價錢
要5xx
gardenwong 12:24 AM 10-01-08
作者: kira2003:
我見到旺角有 但不是人買的價錢
要5xx
得知消息,日本bandai不給"拉臣"海外代理,所以沒行貨w.......
看來要向人求救了wwww
看看有沒有團購這固事出現w(?)
jjchun 09:03 AM 10-01-08
support 團購
kira2003 10:06 AM 10-01-08
作者: gardenwong:
得知消息,日本bandai不給"拉臣"海外代理,所以沒行貨w.......
看來要向人求救了wwww
看看有沒有團購這固事出現w(?)
係日本而家都唔夠貨 比自己
所以先無代理 遲多一段時間應該會有行貨
hell & heaven 12:56 PM 10-01-08
你指12月DX個隻定現在個隻模型

師兄你打緊既係倉頡...???

我都會買個隻超合金,唔變型買macross有少少浪費

當然是現在個隻模型
kog 05:41 PM 10-01-08
人人毒我,我毒人人!~~

原本都冇諗住買,打算出了 Super 或 Full Armor 才考慮,
點知見到有正價$269,又未必再買得返e個價,所以都照入,
問過老闆又話是最後一盒,想要多盒都冇,真假自己諗...

元朗(4:00pm)
閒情閣 : $35x
佳佳 : 唔見有(售清?)
卓領 : 唔見有(售清?)
阿叔 : $269

盒好大但好薄身,件其實不多,不過好碎下,
4500日圓有點貴,4000日圓就差不多...

Attached: AS 064.jpg (69.4 KB) AS 065.jpg (52.5 KB) AS 066.jpg (47.3 KB) 
gardenwong 08:37 PM 10-01-08

原本都冇諗住買,打算出了 Super 或 Full Armor 才考慮,

中毒死了
kog 08:45 PM 10-01-08

商品名 : VF-25S メサイアバルキリー オズマ機 (プラモデル)
メーカー : バンダイ
スケール : 1/72
原作 : マクロスF
発売予定日 : 11月
定価 : \4,725
kira2003 09:44 AM 10-02-08

為什麼我之前係mk看見的係550
簡.. 04:47 PM 10-02-08

哇啊啊啊~~~~~好毒啊...太毒了 (吐泡
被kog兄毒死身亡 (倒下
哈哈...說笑而已
好正啊, 太捧了 (淚目
不過圖唔夠 hehe

269, 還可以呢, 真的想買

阿叔係邊個?

感謝放毒~ 只想再講一次"好正"

hehe
簡.. 04:55 PM 10-02-08

商品名 : VF-25S メサイアバルキリー オズマ機 (プラモデル)
メーカー : バンダイ
スケール : 1/72
原作 : マクロスF
発売予定日 : 11月
定価 : \4,725
點解圖板做得好似好白咁? @@ (我覺得深色d好睇d)
不過無論如何, 一定要入, 太正了 XD
希望到時買到呢, 唔想出現冇貸太貴要搶購的情況呢 orz
想問一下, 提到等出Full Armor和super的可能性大不大? 時間大約要等多久?
11281984 05:18 PM 10-02-08
kog大大毒死人la@@
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面