Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-11-16, 09:04 PM   #13501
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
你睇埋蛋撻係咪食蕉先講良心啦
蕉已食
我都唔明點解我可以黑到呢個地步

引用:
作者: T.K. 查看文章
咁樣真係唔好玩,最起碼唔好課,唔值
我都覺
唔知講咩好
點解人課金我課金
可以課到咁

引用:
作者: Bahamut 查看文章
真係登蛋撻慘
蛋撻好似連續幾次POOL都抽唔到5星角?
近兩個月得今日呢隻小莫

唔知嫁王定邊次開始無再中過五星...

舊 04-11-16, 09:05 PM   #13502
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
蛋撻
引用:
作者: rfdingo 查看文章
3 set mission completed .....
粉毛計劃閣置( 艦娘出到an機板的話...好彩我既fgo生涯應該就黑J德止步鳥
咁樣突然殺隻黑J出黎,對黑狗夫婦pick up計劃要重新調整

舊 04-11-16, 09:07 PM   #13503
蛋撻王子
功德完滿

引用:
找部an機,等13號dmm維修完應該隔黎有app,轉game避一避
個隻點解你講到咁課金向咁既?
唔係只係可以係街遙距控制遠征同出征?

我本身AN機 又抽中左
不幸中既大幸..

引用:
真係走去google投訴,叫去退兩次錢仲好
可惜你中左隻不孝子
係囉
真係勁不孝
我差D想打埋D粗口出黎

佢出虹圈啊!!!
係虹圈啊!!!!
唔係金圈啊!!!

出黎竟然係劍士

我心諗
中呆毛我都當升寶具

你比隻小莫我...............

舊 04-11-16, 09:10 PM   #13504
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
啊,咁其實睇數值,不孝勁過青吾
我中都肉痛,何況你唔中

我都課少D,起碼唔抽男英靈…

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 09:11 PM   #13505
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
短時間內都係唔抽卡算
今次又要咁多set 先中黑貞

雖然今次出5星機率好高
不過我只係想要黑貞德

舊 04-11-16, 09:12 PM   #13506
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
個隻點解你講到咁課金向咁既?
唔係只係可以係街遙距控制遠征同出征?

我本身AN機 又抽中左
不幸中既大幸..

係囉
真係勁不孝
我差D想打埋D粗口出黎

佢出虹圈啊!!!
係虹圈啊!!!!
唔係光圈啊!!!

出黎竟然係劍士

我心諗
中呆毛我都當升寶具

你比隻小莫我...............
放鬆少少聽日先算啦
其實計番上次 師匠個條友,平均都要8-9單先有1隻架

艦娘唔算好課,定期有野追下有野禁,個心唔會咁野去追其實game(我都無抽人妻式,比著以前一早抽左....

艦娘既成本只係倉(有限數)
同後宮戒子(我無全包宴既性趣,safe)

我今年頭已經戒左cc pad,之前個個月交一部iphone數架
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 09:15 PM   #13507
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
你覺得出5星機率左只係呢到D人歐咋
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 09:16 PM   #13508
蛋撻王子
功德完滿

引用:
放鬆少少聽日先算啦
其實計番上次 師匠個條友,平均都要8-9單先有1隻架

艦娘唔算好課,定期有野追下有野禁,個心唔會咁野去追其實game(我都無抽人妻式,比著以前一早抽左....

艦娘既成本只係倉(有限數)
同後宮戒子(我無全包宴既性趣,safe)

我今年頭已經戒左cc pad,之前個個月交一部iphone數架
依家冷靜番落黎覺得自己真係好蠢

艦娘我開爆左280位了
因為我知呢D錢係值得駛

我其實都戒左PAD
連玩都無玩
慳左好多

見住有朋友玩ONLINE GAME玩到要申請破產
我都好驚變成佢咁

舊 04-11-16, 09:19 PM   #13509
小嘉
The One

蛋撻你就咪鬼再玩賣AC斷尾算啦
你個AC點睇都係一世食蕉果隻
舊 04-11-16, 09:20 PM   #13510
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小嘉 查看文章
蛋撻你就咪鬼再玩賣AC斷尾算啦
你個AC點睇都係一世食蕉果隻
真係點解會咁樣
得罪庄司D乜野....

舊 04-11-16, 09:24 PM   #13511
T.K.
很黃很暴力

佢個acc賣唔到幾多啦,我會買過引退勁acc代替算數
反正都係幾千,呢幾千肯定多廿張五星英靈先

抽到咁寶石都未突爆
根本匪疑所思

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 04-11-16, 09:25 PM   #13512
小嘉
The One

我食左幾次蕉後就棄左佢啦
比錢買粗口
中埋D垃圾禮裝

抽完食晒蕉仲買咩引退AC
唔中之餘唔仲比多舊錢買AC
斷尾最好就唔玩
你玩玩下遲早又比錢

此篇文章於 04-11-16 09:28 PM 被 小嘉 編輯。
舊 04-11-16, 09:27 PM   #13513
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Dor 查看文章
7單5隻5星
1貞德2小太陽1月神1黑貞德

3張寶石翁
兩個貞德也有了

引用:
依家冷靜番落黎覺得自己真係好蠢

艦娘我開爆左280位了
因為我知呢D錢係值得駛

我其實都戒左PAD
連玩都無玩
慳左好多

見住有朋友玩ONLINE GAME玩到要申請破產
我都好驚變成佢咁
這麼可怕。。。。。。

蛋撻你暫時還是不要再課了,不過二百多抽只有一個五星也未免太不合理。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 04-11-16 09:33 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 09:27 PM   #13514
蛋撻王子
功德完滿

引用:
佢個acc賣唔到幾多啦,我會買過引退勁acc代替算數
反正都係幾千,呢幾千肯定多廿張五星英靈先

抽到咁寶石都未突爆
根本匪疑所思
真係好離奇 呢件事

其實夾硬都爆到既
有5張
但我d隊形最少要擺3張係到.....

有兩張唔用得黎突..

但我自己有時都覺得好難以置信

舊 04-11-16, 09:29 PM   #13515
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
真係好離奇 呢件事

其實夾硬都爆到既
有5張

有兩張唔用得黎突..

我個陣都係得5張,我說服左自己
我仲有張75%同咁多50%怕咩者
合完之後...就再抽中了

不過我今年都未中過寶石,其實係咪已經抽起左唔會再出XDDDDD
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 09:30 PM   #13516
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
見到蛋撻大真係好傷.
轉無課, 輕鬆玩下就好,
咁樣課法, 真係唔係辨法
---------
轉Acc 又未必咁好心機,
如果轉左再試一次, 又係食咩野ge話, 真係棄Game確定

舊 04-11-16, 09:30 PM   #13517
雷切爾
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2013
我好後悔終之前儲蓄的80石,7符去抽第5章

我真係想好似劉備咁白帝城咬舌...

嗚啊,點解會咁快出黑貞德...
雷切爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 09:33 PM   #13518
小嘉
The One

引用:
真係好離奇 呢件事

其實夾硬都爆到既
有5張

有兩張唔用得黎突..

我阿周那,小莫,師父各隊過10 PACK入去
唔好計咩傑克其他EVENT 起碼 6,7 PACK
成日一張4,5星英靈都無我建議你退出

兩儀式果下我抽到突爆晒4星禮裝5,6張時
一張5星英都無就果斷棄左

我個 AC 寶石翁都係突唔爆
虛數呢D 4星唔難中又係突唔爆
真係比錢都玩到灰

我連D 舊4星英靈都未齊
成日保底抽咩時匠,神父睇見都眼突

此篇文章於 04-11-16 09:35 PM 被 小嘉 編輯。
舊 04-11-16, 09:36 PM   #13519
T.K.
很黃很暴力

黑j咁快出???
出遲左半年啦

蛋撻就係想玩先繼續課喎
http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f175755002
呢個都勁過蛋撻果個啦
買完一百抽,再唔中都上位互換左原來果個先

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 04-11-16, 09:36 PM   #13520
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 雷切爾 查看文章
我好後悔終之前儲蓄的80石,7符去抽第5章

我真係想好似劉備咁白帝城咬舌...

嗚啊,點解會咁快出黑貞德...
所以一定要留石的(尤其不貨金), 庄司這傢伙最喜歡用伏兵

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 09:41 PM   #13521
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
開GAME玩到呢家, 首抽虹S, 課金必中出JACK(就係課左一次), 之後用剩石中青吾,
抽到呢家都未中過第4隻5星,
剛剛38抽又全滅,
成個人都灰左,
如果唔係有隻JACK我都唔知點玩
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 09:42 PM   #13522
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
黑j咁快出???
出遲左半年啦

蛋撻就係想玩先繼續課喎
http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f175755002
呢個都勁過蛋撻果個啦
買完一百抽,再唔中都上位互換左原來果個先
蛋撻最恐怖的是活動禮裝都中好少
我抽得少過佢都中16張龍之介, 11張玲霞, 8張老師

舊 04-11-16, 09:45 PM   #13523
小嘉
The One

因為成日中保底

你試過就會明...

當你成PACK得3張4星禮裝係咩味道
舊 04-11-16, 09:47 PM   #13524
T.K.
很黃很暴力

我12張玲霞...

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 04-11-16, 09:49 PM   #13525
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
呢樣野我萬聖節果期先發生過(好似5定6pack中一隻藍毛)⋯所以改玩多帳剩抽算

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:26 PM

手機版 | APP版