Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-02-10, 12:47 PM   #301
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: copycat 查看文章
What region of ur Square I'D?
and what version of ur game?
Both must be matched.
原來係click&buy 個error,

話the service not available in my country. 點攪?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-10, 02:21 PM   #302
ZeroChow
Crazy Gamer

點capture圖? printscreen唔work
舊 10-02-10, 04:23 PM   #303
Keno
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
Register 完credit card, 佢話

Error

This offer is not activated for your country of origin.
Which region did u register for yr click and buy a/c ?
Keno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-10, 05:37 PM   #304
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: Keno 查看文章
Which region did u register for yr click and buy a/c ?
usa
舊 10-02-10, 05:41 PM   #305
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
原來屋企樓下間gameshop都有得賣
早知唔駛等
宜家figaro入唔入到
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-10, 05:45 PM   #306
ZeroChow
Crazy Gamer

成日有 3102 error code
玩3,4minutes就server error 咁 disconnect.
舊 10-02-10, 05:56 PM   #307
ZeroChow
Crazy Gamer

http://www.bluegartr.com/threads/99021-Error-300002

同佢一樣, 點攪?
舊 10-02-10, 10:02 PM   #308
Keno
Crazy Gamer

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
usa
其實若你張卡係HK 卡...你CLICK & BUY A/C 係 COUNTRY 應該填翻 HK (填COUNTRY 時, 係右邊有CHANGE 既LINK ) 因你填好卡CONFIRM, CLICK & BUY 會用卡號 VERIFY...你若係HK 卡...咁你填US 就唔夾卡上ZONE CODE...會ERROR~
舊 10-02-10, 10:08 PM   #309
Hextor

搞點晒d野,figaro仲係爆緊
又要等聽朝
(雖然冇fd一齊玩,去咩ser都得
但又驚d少人d既ser過左頭一個月之後少好多人)
舊 10-02-10, 10:10 PM   #310
Keno
Crazy Gamer

正...玩MMO 玩到派籌LOGIN.....第一次...XD
舊 10-02-10, 10:57 PM   #311
Yukii

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: Keno 查看文章
正...玩MMO 玩到派籌LOGIN.....第一次...XD
你入唔到???
BTW,我剛剛買既bluetooth headset唔得....
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-10, 12:01 AM   #312
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
我想問下我買歐版,唔知點解入極credit card都唔得,其實除左credit card,歐版仲可以點比錢?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-10, 08:51 AM   #313
Hextor

終於入左figaro

id: Arcana Mirage

此篇文章於 10-03-10 08:59 AM 被 Hextor 編輯。
舊 10-03-10, 10:47 AM   #314
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
甘辛苦整條裙 竟然.....
我自重

另有無人開左LS可以入?
仲有有無人贊成開多個交易POST方便收賣ITEM?個傭兵糸統LOAD到又無得SEARCH
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-10, 02:47 PM   #315
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
今日唔知有冇機入到figaro?

舊 10-03-10, 03:31 PM   #316
暗.黑.騎.士
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Hextor 查看文章
終於入左figaro

id: Arcana Mirage
i cant see any Figaro wor, bro
how to do this?
暗.黑.騎.士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-10, 09:59 PM   #317
Fungfelix
Crazy Gamer

點入figaro ?
成日都唔見有.......

舊 10-03-10, 10:01 PM   #318
Hextor

引用:
作者: 暗.黑.騎.士 查看文章
i cant see any Figaro wor, bro
how to do this?
明天請早
btw有冇ls收留,人在森都
舊 10-03-10, 10:13 PM   #319
Fungfelix
Crazy Gamer

引用:
明天請早
早係幾點?

舊 10-03-10, 11:10 PM   #320
暗.黑.騎.士
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
明天請早
how about other world?
暗.黑.騎.士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-10, 11:36 PM   #321
Hextor

引用:
作者: Fungfelix 查看文章
早係幾點?
應該上午都ok,唔肯定

引用:
作者: 暗.黑.騎.士 查看文章
how about other world?
我得一個account位,冇得睇有咩server爆
舊 10-04-10, 02:19 AM   #322
天下布武
Junior Member
安土之主

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDjiktin
XBox Live Gamertagjiktin
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
早係幾點?
我星期6買左而家都仲等緊figaro

而家諗住訓,較左鬧鐘4點半起身再check
天下布武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-10, 05:37 AM   #323
天下布武
Junior Member
安土之主

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDjiktin
XBox Live Gamertagjiktin
引用:
作者: 天下布武 查看文章
我星期6買左而家都仲等緊figaro

而家諗住訓,較左鬧鐘4點半起身再check
入到啦~!
天下布武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-10, 08:32 AM   #324
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
我喺Figaro, 冇啦啦被kick, 排咗幾個字先入得返去... Full house...

舊 10-05-10, 09:19 AM   #325
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
引用:
作者: seetold 查看文章
又唔可以咁講
雖然依隻ob真係玩到
但ff11出左咁多年,玩既野多個14就一定架啦
睇下將來有冇改變仲好啦

暫時感覺(我唔玩crafting)
戰鬥比以前悶+煩...
個系統似半action+半指令...
下下攻擊都要自己o禁(普通攻擊都係....汗)
第一日玩超唔慣,玩多幾日就覺得超麻煩....

個任務又超......
48小時最多8個任務...
但完成一個平均10分鐘
幫人打任務,就得好q小報酬
一齊打都好似晒左個任務...
唔打任務,就要同人爭mob打...
又要唔好exp...
搞到成日唔知做乜好
又冇理由一日打半個鐘logout,等48hrs再打過架...

有時打都唔緊要....
最死係個consider...
藍>綠>黃>(唔記得)>紅
有時solo d藍色都可以比佢一野幾千打既(我幾百hp)...
我真係冇乜野好講....最死係死完佢同我變番紅色!!!

個出生點又係唔掂...
又乜理由一click舊石就自動同我轉,冇q得比人揀...
起馬都整個yes or no呀

同埋今集偏向玩(被)群摳
一打就三四隻mob衝過黎...
暫時又唔多覺有mez....點打....
想引開d mob?
都係唔得,行到一定距離d mob會自己追住你....
(唔arggo都係....)
一 group就有得打姐...
我solo點玩...

仲有好大部份野都要自己set marco...(暈...)
e.g. : 最簡單連target npc都要自己set marco...

以上...

暫時....
佢唔fix番正常之前,唔收錢都唔會玩
依家簡直就係晒緊我時間
本來都想玩下(我自己以前都有玩過FFXI),睇完Ching呢篇文章都係算了~
我好在未中毒姐!

多謝ching分享感想

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:12 AM

手機版 | APP版