Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 112 162 202 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 222 262 312  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 11:12 AM 05-10-19
作者: GUSTAV:
今個VERSION老味廚鮮血甲安定:0)

拎住張榮光 比7氣正面打 打咩都打唔贏真係覺得哂9氣 :0)

張郃?
5+4粒安定2x武長時間

作者: b_boy:
至少爽過同升到州
廚到咁早就應該有心理準備比人修
由手機版發出
爽完升完州//
btw開白馬同義亂多過無雙戟
柚原このみ 11:42 AM 05-10-19
有知力8/8/3真係CCDS
b_boy 12:05 PM 05-10-19
作者: 柚原このみ:
有知力8/8/3真係CCDS
SPEC紅色黎講勁0既, 全體黎正常水準啦
陸遜無將器883, 2.5 3征槍黎講, 我覺得桃園同董卓最靚
GUSTAV 12:20 PM 05-10-19
陸遜無將器883, 2.5 3征槍黎講, 我覺得桃園同董卓最靚
頂 支槍勁唔勁睇個計之嘛 睇spec 架咩:0)
b_boy 12:36 PM 05-10-19
頂 支槍勁唔勁睇個計之嘛 睇spec 架咩:0)
樹爺好在意麻
鳳熾魂 01:44 PM 05-10-19
魏最靚支槍點解我都係覺星半王異
郭淮下修咁樣我都想睇下搵唔搵到隻玩下先
MR.CD-ROM 02:19 PM 05-10-19
至少爽過同升到州
廚到咁早就應該有心理準備比人修
由手機版發出
SEGA方針係一廚死一廚嗚
睇佢放生飄風就知諗乜啦
darkvolver 02:32 PM 05-10-19

拎住張榮光 比7氣正面打 打咩都打唔贏真係覺得哂9氣 :0)

榮光可以用新顏良及文醜,文醜一爆20c最小。

今天用過顏良很正,決定轉行。

Sent from my iPhone using Gaforum
6eo 04:37 PM 05-10-19

我仲諗住學雲哥玩下6枚隙無榮光
反正我都只係enjoy勢
GUSTAV 05:29 PM 05-10-19
作者: iamleoluk:
只係唔想比D人渣ENJOY
LR猫 06:47 PM 05-10-19
見人打滿士氣指揮隙無好似幾爽咁
darkvolver 06:52 PM 05-10-19
作者: LR猫:
見人打滿士氣指揮隙無好似幾爽咁

我見人爆顏良加個文醜一推都感覺良好..

Sent from my iPhone using Gaforum
鳳熾魂 10:11 PM 05-10-19
隙無榮光兩隻曾經都出現完三紅唔知扔左起邊
柚原このみ 12:56 AM 05-11-19
夾計計啦大佬
6eo 09:38 PM 05-11-19
只係唔想比D人渣ENJOY
今日玩左火焰, 魏王, 文醜榮光, 1勝4敗
有場用榮光對鮮血張郃, 佢夾硬加智開計推落黎, 就死就回血之後隻荀彩後活就再出黎回多次血, 完全唔知可以點打

之後見FD有隻長槍3藍呂布, 嬲嬲地玩下就4勝0敗
darkvolver 09:51 PM 05-11-19
想問巨巨.....緣去到500不會再有緣?點攪?
鳳熾魂 09:54 PM 05-11-19
作者: darkvolver:
想問巨巨.....緣去到500不會再有緣?點攪?
印野識唔識洗將器識唔識 咁多緣做乜鬼
darkvolver 10:06 PM 05-11-19
作者: 鳳熾魂:
印野識唔識洗將器識唔識 咁多緣做乜鬼
玩玩下又冇野上印的結果

今日用一番槍及顏良感覺良好...
鳳熾魂 10:52 PM 05-11-19
作者: darkvolver:
玩玩下又冇野上印的結果

今日用一番槍及顏良感覺良好...
咁由佢繼續爆洗副將洗到靚 信號燈你都覺無問題咪算
b_boy 11:13 PM 05-11-19
小號玩魏王6枚,繼續爽劉夫人
由手機版發出
MR.CD-ROM 09:58 AM 05-16-19
KONOZAMA而家買書5本以上免運費到28號
終於可以正常價入手書卡…
maxwaver 04:45 PM 05-18-19
有幸目睹人中leo馬中呂布大殺四方
GUSTAV 10:31 AM 05-20-19
人渣LEO
張飛後代 10:22 PM 05-20-19
某now的堅deck

kev00269270 11:04 PM 05-20-19
依個堅......冇dam計好難破解的吧...
第一 ... 112 162 202 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 222 262 312  ... 最後

返回主題版面