Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-05, 07:49 PM   #401
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: HIM
咁你一定會失望
哈哈……初初我以為o個條友係小柏……
點知睇多兩眼,原來自己認錯人

不過Extra Stage係頭D動畫入面唯一有好o野睇的一集~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 08:47 PM   #402
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 平本一樹
頭文字D EXTRA STAGE係咪用佐藤真子同沙雪做主角?

因為我見DVD封面有佢兩個係度?
共兩集,一集是講emperor隊的兩個隊員去了碓冰,原本是為了考察,卻變成和真子x沙雪對戰= =
第二集則是滑雪旅行+情史

無記錯的話,都是漫畫其中一個短篇來的,但是沒有在單行本出現過。

順帶一說,兩集都好像有沖涼鏡頭 XDDD

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 08:53 PM   #403
AGK
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
oh,我冇睇過extra stage~~我重以為池谷之後重有機追真子~~
AGK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 09:59 PM   #404
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 名捕無情

新啟介號出o黎!?
係RX-7 FD3S RE雨宮仕樣 XD

真車

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 10:32 PM   #405
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 天立﹏.
何解??那你睇頭d都幾辛苦...咁你鍾意邊個=.=
之唔係碓冰個兩個女仔lor

如果唔係我又點會咁想睇外傳呀

我打街機都係用佢架車黎玩

拓海唔係咁屈既話,基本上我都唔會對佢咁反感
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 10:36 PM   #406
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: AGK
oh,我冇睇過extra stage~~我重以為池谷之後重有機追真子~~
佢自己之前放過機會姐

舊 06-29-05, 10:55 PM   #407
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 平本一樹
之唔係碓冰個兩個女仔lor

如果唔係我又點會咁想睇外傳呀

我打街機都係用佢架車黎玩

拓海唔係咁屈既話,基本上我都唔會對佢咁反感
我就喜歡看啟介的比賽,可能我喜歡RX-7吧

第31期又見到我喜歡的R34,真好XD

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 11:25 PM   #408
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Tano
係RX-7 FD3S RE雨宮仕樣 XD

真車

唔知係咪我眼花...點解個車門好似冇柄去開o既

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 11:45 PM   #409
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 呂鳳仙
車門既窗後側
黑色果舊野
部野真係激型
有一部既話,短命d都[滯]!!
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 10:15 AM   #410
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
邊度有得賣正版日本動畫DVD?

我想問邊度有得賣《頭文字D FOURTH SATGE》嘅正版2區DVD(5800 YEN一隻嗰D... )?
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 10:19 AM   #411
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
旺角d黑鋪
或者要去訂

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 11:45 AM   #412
豪傑公子

引用:
作者: KUSANAGI 草薙
旺角d黑鋪
或者要去訂
可唔可以介紹幾間鋪頭俾我?
舊 07-06-05, 11:53 AM   #413
草薙さん
The One

引用:
作者: 豪傑公子
可唔可以介紹幾間鋪頭俾我?
旺角d黑鋪我唔係太熟
我嚮灣仔訂多

メモリはプライスレス
舊 07-06-05, 02:00 PM   #414
豪傑公子

引用:
作者: KUSANAGI 草薙
旺角d黑鋪我唔係太熟
我嚮灣仔訂多
咁可唔可以介紹幾間鋪頭俾我呀?灣仔都冇乜所謂架!
舊 07-06-05, 02:20 PM   #415
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
小弟建議你不妨到clubjapan訂鍱,照yen價付款,而且DVD、CD係全球免運費。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 02:29 PM   #416
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: z_plus
小弟建議你不妨到clubjapan訂鍱,照yen價付款,而且DVD、CD係全球免運費。
呢個網好駛好用
不過要有信和咭先講

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 04:21 PM   #417
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
信和地底的黑店會幫到你

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 02:02 AM   #418
豪傑公子

引用:
作者: Kaiser
信和地底的黑店會幫到你
信和地庫邊間有代訂日本動畫DVD嘅服務?
舊 07-07-05, 02:16 AM   #419
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
信和地庫邊間有代訂日本動畫DVD嘅服務?
我冇記錯好似"日本流行"有

舊 07-07-05, 08:58 AM   #420
豪傑公子

引用:
作者: Marco
我冇記錯好似"日本流行"有
嗰間鋪頭信譽如何?
舊 07-07-05, 09:37 AM   #421
草薙さん
The One

引用:
咁可唔可以介紹幾間鋪頭俾我呀?灣仔都冇乜所謂架!
灣仔集成中心聲優閣
自備DVD番號

近排佢好似做緊7.2算

メモリはプライスレス
舊 07-07-05, 10:50 AM   #422
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
嗰間鋪頭信譽如何?
都是一般而已

舊 07-10-05, 11:37 PM   #423
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
睇完EXTRA STAGE

真子竟然沐浴個陣竟然露兩個車頭燈出黎,睇到我眼都突 (仲以為自己睇緊H動@@)

個段飛車片簡直就係佢兩個女人既個人SHOW,個架EVO4既車手根本技術就係屎到爆

係碓冰個場VS AE86長達差唔多20分鐘既個段飛車片真係好睇好多,最後個兩首飛車音樂簡直正爆

算啦,反正我買呢套野唔係為左睇飛車.........

真子比起D1畫得靚左好多,沙雪反而畫到成個肥婆咁

性格亦都變左好多,有段真子扮大空戰士X-2個女主角扮開槍搞到池谷流「避」水真係好搞笑

最後睇慎吾介紹既男人第一眼仲以為係帶眼鏡既中里毅,佢架車竟然係小柏架MR2(不過係紅色)

估唔到真子最後都係對池谷餘情未了 ,個人覺得呢套外傳有機會會有多一套續集

始終有d野都係仲未交代晒

P.S.最好PROJECT D個d人全部消失,由真子/沙雪做主角,組隊遠征挑戰日本各大車手
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-05, 02:06 AM   #424
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 呂鳳仙
門柄係車門窗既後方(黑色果度)

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-05, 06:37 PM   #425
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
有無RX-8的真車圖睇呀?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
士郎正宗「攻殻機動隊 新劇場版」6月20日公開決定!丨主題歌:坂本真綾 コーネリアス 歌絲˙暮斯 日本動漫畫討論版 484 02-01-24 05:04 PM
[港產] 頭文字D 2 rapperjohnny 電影版 14 05-20-16 01:52 PM
[3DS] 頭文字D パーフェクトシフト ONLINE for 3DS l 配信完畢!l 基本無料 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 83 04-22-15 09:25 AM
[動畫] 公開まで、あと1日!「ヱヴァンゲリヲン 新劇場版:Q」冒頭6分38秒 明日世界初TV公開!丨Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1000 11-16-12 11:27 AM

現在的時間是 07:40 AM

手機版 | APP版