Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-24-15, 11:04 PM   #776
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

http://emae-jp.tumblr.com/post/13583...ogy-japanlabel

此篇文章於 12-26-15 12:47 AM 被 事丫娃些 編輯。
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-15, 12:49 AM   #777
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 12-26-15, 11:25 PM   #778
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
【2016/5/15(日)イベント開催決定!】
出演は福山潤・阿澄佳奈・藤田咲・喜多村英梨・小野大輔・神谷浩史・広橋涼ほか!
3/30発売のBD&DVD SP巻完全生産限定版には、本イベントのチケット優先販売申込券を封入!

http://www.wagnaria.com/bluray-dvd/

supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-15, 11:26 PM   #779
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
1小時做完了~~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-15, 01:22 AM   #780
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 12-27-15, 03:01 AM   #781
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
終於都完了。等咗5年,小鳥遊總算同伊波拉埋天窗,可喜可賀。

當開始播一期OP時,太感動了。

大團圓結局好過某台D BBQ結局多多聲。

PS 「普通」松本總算有返個「普通」嘅最終回臺詞。
PPS 小鳥遊阿媽原來以前咁細隻,好可愛。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-15, 08:49 PM   #782
事丫娃些
京アニに祈りを

經過五年,終於完全落幕…

舊 12-28-15, 09:47 PM   #783
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
就說rpg打魔王呢 一開始兩秒就冇了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-15, 11:55 PM   #784
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
BOSS戰有點流
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-16, 01:07 AM   #785
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 01-01-16, 05:58 PM   #786
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: 野良猫 查看文章
BOSS戰有點流
好似唔係打,直接走算,哈哈,最後咁埋尾其實都唔錯啦,經歷3期正式完結,唔知佢下個作品會做咩呢

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-16, 03:53 PM   #787
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 01-05-16, 11:30 PM   #788
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 01-06-16, 12:49 AM   #789
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
又會岩成咁都有

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-16, 01:52 AM   #790
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
小鳥遊不愧為赫赫大名嘅政治世家,四姊妹全部都有得結婚 (雖然白石好似不久就離咗婚)

(由於已經發生喺好耐之前,唔知有冇人可以搵返之前Working班底結婚嘅賀圖?作者好似只得小鳥遊姊妹+アスミス結過婚出過賀圖。隔離嘅Servant未清楚)

此篇文章於 01-06-16 01:59 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-16, 02:34 AM   #791
The One
あかん

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
小鳥遊不愧為赫赫大名嘅政治世家,四姊妹全部都有得結婚 (雖然白石好似不久就離咗婚)

(由於已經發生喺好耐之前,唔知有冇人可以搵返之前Working班底結婚嘅賀圖?作者好似只得小鳥遊姊妹+アスミス結過婚出過賀圖。隔離嘅Servant未清楚)
http://pbs.twimg.com/media/B7DZKmdCMAAVOLI.jpg:orig

此篇文章於 01-06-16 02:38 AM 被 supermanlady 編輯。
舊 01-14-16, 04:51 PM   #792
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 01-15-16, 06:17 PM   #793
The One
あかん

BD&DVD全巻連動購入特典イラストを公開!1~7巻を対象の同一店舗にて
ご購入頂いたお客様を対象にお渡しする、SP巻を含む【全8巻分が収納できる】BOXです!

舊 01-21-16, 04:39 PM   #794
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 01-21-16, 07:38 PM   #795
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
梢姐如果唔係要煮飯應該會變激戰XD
大魔王由迷你版變到咁大隻真係估唔到
所以宗太既迷你控係遺傳
歡樂大團圓~~~
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 06:48 PM   #796
事丫娃些
京アニに祈りを

『WORKING!!!』BD/DVD全巻購入特典“お疲れ様本”をご紹介☆総勢30名以上のスタッフ・キャストの皆様からイラスト&コメントをいただきとっても豪華な内容となりました☆
舊 02-16-16, 11:47 PM   #797
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 03-17-16, 04:04 PM   #798
事丫娃些
京アニに祈りを

AnimeJapan 2016会場限定描き下ろしキャラクターイラスト解禁!
舊 03-23-16, 02:08 PM   #799
事丫娃些
京アニに祈りを

イラスト:足立慎吾
舊 03-26-16, 06:09 PM   #800
事丫娃些
京アニに祈りを

http://www.cafereo.co.jp/goods/124747

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
高津カリノ「ダストボックス2.5」連載中 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 12-18-15 06:10 PM
is facebook working for anyone? (right now) GimGim 手機資訊/電腦軟硬討論 1 06-20-08 03:02 PM
[Rumor] BioWare working on KotOR 3? 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-07-08 12:22 AM
Working Holiday Kami ~清談館~ 20 06-26-07 05:28 AM
[Help] directX not working!? ZeroZeroZero 手機資訊/電腦軟硬討論 1 10-03-03 07:24 PM

現在的時間是 06:39 PM

手機版 | APP版