Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-05, 01:35 PM   #51
dlss23
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: chuntaky
有魔神英雄傳2星界山型號買partly
e.g.龍星丸,黑龍角,新星龍神,新星戰神,夏鬼丸,新星空神,炎神,騎王
和全部宇宙界型號買
total 12 隻
南韓邊到有得賣?
dlss23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-05, 11:46 PM   #52
不是藍星人
God of Gamer
Neverland

註冊日期: Sep 2004
最近入o既超魔神英雄傳超力大系

不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-05, 05:40 PM   #53
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: etkwok
我對這個比較有興趣~

舊 02-19-05, 07:04 PM   #54
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 銀色流星
我對這個比較有興趣~
隻劍王好靚啊
邊度仲有啊???

舊 02-20-05, 08:06 PM   #55
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: luciferdark
隻劍王好靚啊
邊度仲有啊???
隻劍王係bandai version about $800 in yahoo
大陸老番, $30 左右有交易
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-05, 08:28 PM   #56
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
隻劍王係bandai version about $800 in yahoo
大陸老番, $30 左右有交易
大陸老番質素可以嗎???
同埋邊度有得買?
thx~

舊 02-22-05, 09:59 PM   #57
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: luciferdark
大陸老番質素可以嗎???
同埋邊度有得買?
thx~

大陸老番
隻劍王要自巳油劍
質素都ok

此篇文章於 02-25-05 09:34 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-23-05, 02:20 PM   #58
chuntaky
Crazy Gamer

小弟有多的一set 珍藏

此篇文章於 02-23-05 06:54 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-23-05, 02:54 PM   #59
不是藍星人
Neverland

引用:
小弟有多的一套珍藏
隻龍星丸我砌o左,唔錯 ,好過大陸「珍藏版」好多,好接近日版,不過 d 貼紙就差o左 d
舊 02-23-05, 06:54 PM   #60
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
隻龍星丸我砌o左,唔錯 ,好過大陸「珍藏版」好多,好接近日版,不過 d 貼紙就差o左 d

d 貼紙出左廠十幾年 , 1990 made in korea
貼紙加d模型膠水就ok,
舊 02-23-05, 07:11 PM   #61
chuntaky
Crazy Gamer

http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g31054011

我只欠韓版黑龍角齊一套
我覺得宇宙界龍神丸超型

此篇文章於 02-23-05 07:14 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-23-05, 08:12 PM   #62
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
家中只剩番呢三盒魔神玩具

此篇文章於 02-27-05 04:34 PM 被 redfish 編輯。
redfish 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-05, 02:59 AM   #63
Mario

註冊日期: Aug 2003
引用:

隻白虎同劍王都好型呀~XD
想問邊度仲有?
我想YAHOO AUCTION 到都唔見有既.....
Mario 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-05, 04:13 AM   #64
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
is there anywhere i can buy in HK?(doesn't matter is korea or china version^^b)
don't want to buy online...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-05, 12:25 PM   #65
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: PTX-003C
is there anywhere i can buy in HK?(doesn't matter is korea or china version^^b)
don't want to buy online...
如果你想找bandai鳥神 和有把謙刀過個
仲有D機會
龍神号就唔覺有
舊 02-27-05, 12:27 PM   #66
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: Mario
想問邊度仲有?

隻白虎係japanYAHOO AUCTION  好似有,,炒價
香港yahoo $800 賣左LA
劍王買大陸大隻老翻
塗裝下把劍和臉就好似BANDAI version

此篇文章於 02-27-05 07:59 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-27-05, 02:21 PM   #67
不是藍星人
Neverland

引用:
隻白虎係japanYAHOO AUCTION  好似有,,炒價
香港yahoo ETWOK $800 賣左LA
劍王買大陸大隻老翻
咪踢爆我呀
我賣到咁貴都係要補返上面o個十隻條數咋,呢十隻我唔平入你知o架啦
舊 02-27-05, 02:34 PM   #68
不是藍星人
Neverland

引用:
想問邊度仲有?
劍王其實值 $400 左右,你可以去懷古問問,我賣o個個係炒價
白虎就真係要好貴喇,日本最少都要 9000 yen,香港唔係成日見,上次 yahoo 有隻賣o左 $1050 (唔係我賣)
舊 02-27-05, 02:38 PM   #69
Mario

引用:
香港yahoo ETWOK $800 賣左LA
劍王買大陸大隻老翻
$800...? 是made in japan 的...!?
之前我的確係日本 yahoo見過.....由2500日元起....(唔知底唔底... )
其實我都有點想bid...不過唔通我叫人由日本寄過來.....?
p.s 早前我係hk yahoo 搵到些鋼衣系列既龍神丸....價錢高得可怕...
那個系列到底有什麼特別....?
舊 02-27-05, 02:42 PM   #70
Mario

引用:
劍王其實值 $400 左右,你可以去懷古問問,我賣o個個係炒價
白虎就真係要好貴喇,日本最少都要 9000 yen,香港唔係成日見,上次 yahoo 有隻賣o左 $1050 (唔係我賣)
懷古在哪裡...? 好想去睇下....
隻白虎我之前都見過.....當時佢個價真係嚇左我一跳.....
舊 02-27-05, 03:44 PM   #71
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
doesn't matter is it toy or model...and both china or hk or korea or even fake are still ok...as long as the swords look same..(because i only want the sword...^^b)
model i usually just build it and use it for experments if they are cheap
(experments for knife work and painting)

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 02-27-05, 06:26 PM   #72
Mario

引用:
如果你想找bandai鳥神 和有把謙刀過個
仲有D機會
龍神号就唔覺有
其實bandai版係咪即係日本版?
舊 02-27-05, 06:31 PM   #73
PTX-003C
天下第一盲鬼

japanese version have bandai and takara versions if my memory is serving me right

舊 02-27-05, 07:51 PM   #74
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
咪踢爆我呀
我賣到咁貴都係要補返上面o個十隻條數咋,呢十隻我唔平入你知o架啦
唔好意思
sorry ar etkwok
絕對不會再有踢爆事件
一時冇想清楚後果就打左出來

此篇文章於 02-27-05 08:07 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-27-05, 07:58 PM   #75
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
$800...? 是made in japan 的...!?
之前我的確係日本 yahoo見過.....由2500日元起....(唔知底唔底... )
其實我都有點想bid...不過唔通我叫人由日本寄過來.....?
p.s 早前我係hk yahoo 搵到些鋼衣系列既龍神丸....價錢高得可怕...
那個系列到底有什麼特別....?
bandai 超魔神係made in china
曰本運費運過來至少1000 yen
你可以問佢可不可以直接寄過來先好bid
鋼衣系列可以砌皇帝龍 (看圖)
鋼衣boxet 價錢 先係天價

此篇文章於 02-27-05 08:35 PM 被 chuntaky 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:32 AM

手機版 | APP版