Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-03-18, 09:52 PM   #351
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
開始發現今集的錢,其實真係可以隨便用。武器等物品最後都可以入手。另外有沒有人買衫?

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-04-18, 08:04 AM   #352
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: darkvolver 查看文章
開始發現今集的錢,其實真係可以隨便用。武器等物品最後都可以入手。另外有沒有人買衫?

Sent from my iPhone using Gaforum
拎一轉30金好夠用

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 08:51 AM   #353
darkvolver
頹冗

引用:
作者: DC 97 查看文章
拎一轉30金好夠用

手上最少有700金已經不知點用,偷馬車好重要,一架大車40金最少。

舊 11-04-18, 01:48 PM   #354
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
除左沖涼有人幫你洗~仲有咩

舊 11-04-18, 06:24 PM   #355
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
我想知要點食野先去返完美體重
我連續食15舊肉佢都仲係過輕
咁樣俾人射三四槍好快死
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 06:32 PM   #356
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
終於爆機,結尾也算感人

之後就等online了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 09:13 PM   #357
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
終於爆機,結尾也算感人

之後就等online了
Arthur比起john型太多,john係佢面前都只係小角色

舊 11-04-18, 09:44 PM   #358
darkvolver
頹冗

引用:
作者: STRIFE 查看文章
Arthur比起john型太多,john係佢面前都只係小角色

遊戲內jack係唔係john個仔?rdr 1 jack都要行舊路....

舊 11-04-18, 10:10 PM   #359
利家
Game Master

引用:
作者: darkvolver 查看文章
遊戲內jack係唔係john個仔?rdr 1 jack都要行舊路....

係呀
有幕jack老媽同何西阿迫佢讀書
佢扮傻唔想學
但又好聰明
又話大過夢想做槍手

同jack釣魚那幕
我同jack講
就係呢條Ross
唔好等十年拿
而家槍殺佢啦

此篇文章於 11-04-18 10:26 PM 被 利家 編輯。
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 10:30 PM   #360
jeffyen83
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 利家 查看文章
係呀
有幕jack老媽同何西阿迫佢讀書
佢扮傻唔想學
但又好聰明
又話大過夢想做槍手

同jack釣魚那幕
我同jack講
就係呢條Ross
唔好等十年拿
而家槍殺佢啦
想槍殺Ross+1
當年不斷load game用唔同方式虐殺佢Xp
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 01:37 AM   #361
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
九章 左右 爆機。

RED DEAD REDEMPTION 2 TROPHIES

https://psnprofiles.com/trophies/837...n-2?lang=zh-tw

轉貼 HK PSN FB / 官網 :

https://www.facebook.com/15791131423...2658921423420/

【全城劫鏢.一生亡命】R★ PS4 口碑大作《Red Dead Redemption 2》中文版 ������︱10月26日 PS Store今日������熱血上架:http://bit.ly/2z05K4s

Rockstar Games 繼GTAV後傾力呈獻 ������������ 2018年必玩鉅作‼
☆ 中文官網:https://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/tw/

西部牛仔之旅 - Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2終於登陸 PlayStation®4(數位標準版 HK$468,特别版HK$628,終極版HK$768)。購買終極版,還有讓你在線上模式中獲得先機的額外優惠及遊戲皮膚!

Red Dead Redemption 2 由 Grand Theft Auto V 及 Red Dead Redemption 創作團隊榮譽呈現,講述在邁向現代化之初的美國所綻放的生命詩篇。

遊戲故事發生在1899 年的美國。執法人員開始追捕殘存的亡命之徒幫派,舊西部時代的終章也隨之展開。不願投降或屈服的人紛紛喪命。亞瑟.摩根和范特林幫派在西部城鎮黑水鎮的搶劫出了嚴重差錯後,一行人不得不開始逃亡。遭到聯邦探員和國內最出色賞金獵人追捕的他們為了生存,必需一路劫掠與戰鬥,跨越整個蠻荒的美國腹地。

PS4PRO & XB1X 都有強化 (HDR/PS4Pro有Up/強化)
https://www.4gamer.net/games/360/G036038/20181031072/

「レッド・デッド・リデンプション2」,史上最高となる7億2500万ドルの初週末売り上げを記録

Rockstar Gamesは,オープンワールド型のアクションゲーム「レッド・デッド・リデンプション2」(PlayStatioin 4/Xbox One)の発売後3日間の売上が,世界累計で7億2500万ドル(約820億円)に達したと発表した。同社によれば,「エンターテイメント製品の初週末の売上」としては史上最高を記録したとのこと。

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 09:09 AM   #362
darkvolver
頹冗

Red Dead Redemption 2 | 中文版2018年10月26日發售

引用:
作者: jeffyen83 查看文章
想槍殺Ross+1

當年不斷load game用唔同方式虐殺佢Xp

盜亦有道,真係生存法則...就好像有一次救一個人被狼咬,可以選擇給藥或酒。我給他藥佢不要掉走,最後死左....跟住我loot佢...有金藥回饋給我..

舊 11-05-18, 10:31 AM   #363
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
其實個個都話唔敢做壞事,我想問係咪蒙左面都會比人通緝?
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 11:09 AM   #364
darkvolver
頹冗

引用:
作者: padage 查看文章

故事會,但自由活動時間不會,而且不扣honour。補充donate錢,會加honour,而且感覺幾多,有多餘錢自己可以放小小錢入箱便可以。

舊 11-05-18, 11:25 AM   #365
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
隻game見preview幾靚
有咩point值得入手玩吓

之前無玩過GTA或任何美式open world..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 01:16 PM   #366
DanielDaniel
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: aquarius 查看文章

幾舊水買隻試,唔啱就賣左佢ㄧ定有人接。
一係上youtube睇review冇一百都有幾十個
DanielDaniel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 05:53 PM   #367
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: padage 查看文章

呢度解釋今集個Bounty系統,自己玩果陣都感覺一樣
重點:犯事>快速離開範圍+唔好俾cops見到(唔駛理witness)>等Bounty過就冇事冇通緝
其次係同一地點犯事,(如上次被cops認到)就算交左錢,但係你著同一件衫,就會即時被通緝,離開範圍都冇用
補充:蒙面係基本,當你蒙面時witness係對你冇大影響,只要避到cops就得,但一俾cops見到,蒙面都冇用

此篇文章於 11-05-18 06:08 PM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 12:00 AM   #368
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:

引用:
作者: DanielDaniel 查看文章
幾舊水買隻試,唔啱就賣左佢ㄧ定有人接。
一係上youtube睇review冇一百都有幾十個
梗係玩最舊的第一集睇吓合唔合心水先…而且第一集貴極有限…
唔適合都無咁肉赤

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 12:10 AM   #369
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:

一開波流程動作比較慢,要留意返,過到之後投入左個世界就好爽
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 07:57 AM   #370
darkvolver
頹冗

Red Dead Redemption 2 | 中文版2018年10月26日發售

引用:
作者: fortel 查看文章
一開波流程動作比較慢,要留意返,過到之後投入左個世界就好爽

我琴日周圍行下已經冇左一個鐘....appleseed lumbermil有任務可以賺50金...

此地方建議大家有時間可以去多d,因為感覺好多野會發生..

此篇文章於 11-06-18 08:43 AM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 08:32 AM   #371
利家
Game Master

昨晚去地圖最東面的一個小鎮(乜乜trading post)
地圖冇寫有saloon
行行下係一個冇標記既建築物內有個酒鬼被打出黎
口痕走左入去食左碟fish stew

入到去係好迫既酒吧
格局係比情人鎮既saloon 相似
入到去食完魚想走時
因為太迫被其他客人阻擋路線
我只是行都俾其中一個酒鬼打架
我全程擋唔還拖
之後有第二同第三個酒鬼打我
我還左兩拳、就聽到有槍聲....
成個酒吧既人變晒紅點..........
黑店咩
我我衝出酒吧、成個小鎮既人都變晒紅點
我走到老遠都要騎馬追殺我......

好吧
第一次屠村
從這裡開始吧....

此篇文章於 11-06-18 08:37 AM 被 利家 編輯。
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 08:45 AM   #372
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 利家 查看文章
昨晚去地圖最東面的一個小鎮(乜乜trading post)

地圖冇寫有saloon

行行下係一個冇標記既建築物內有個酒鬼被打出黎

口痕走左入去食左碟fish stew

入到去係好迫既酒吧

格局係比情人鎮既saloon 相似

入到去食完魚想走時

因為太迫被其他客人阻擋路線

我只是行都俾其中一個酒鬼打架

我全程擋唔還拖

之後有第二同第三個酒鬼打我

我還左兩拳、就聽到有槍聲....

成個酒吧既人變晒紅點..........

黑店咩

我我衝出酒吧、成個小鎮既人都變晒紅點

我走到老遠都要騎馬追殺我......

好吧

第一次屠村

從這裡開始吧....

我試過偷窺女人,被人追殺......

舊 11-06-18, 12:32 PM   #373
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
原來有廣東話!去右下鎮聖丹尼,黑市果到d人會講廣東話,你好、拜拜等等,反而無普通話,係咪真係果時有廣東人移民過去呢
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 12:38 PM   #374
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Lamsze 查看文章
原來有廣東話!去右下鎮聖丹尼,黑市果到d人會講廣東話,你好、拜拜等等,反而無普通話,係咪真係果時有廣東人移民過去呢
當時賣豬仔去美國的華工之中, 的確好多係來自廣東五邑

舊 11-06-18, 02:09 PM   #375
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: wing 查看文章
當時賣豬仔去美國的華工之中, 的確好多係來自廣東五邑
不過呢個填好Q煩~
撞下都做通緝犯

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求]全新Red Dead Redemption Game of the Year Limited Edition Guide Hardcover攻略 game300 買賣專區 0 06-21-15 06:13 PM
[業界] SE北瀬氏: 『Skyrim』や『Red Dead Redemption』に刺激を受けた neo2046 電視遊戲討論版 0 01-07-12 11:14 AM
[問題] 請問PS2美版Red Dead Revolver邊到仲有賣? denim 電視遊戲討論版 2 07-29-08 05:32 PM
[PS2,XB]Red Dead Revolver ,5/26發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 03-26-05 12:48 PM
[PS2/XB]Red Dead Revolver 圖片 neo2046 電視遊戲討論版 3 12-19-03 11:06 PM

現在的時間是 10:21 PM

手機版 | APP版