Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-18, 04:00 PM   #8776
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
今次隻限到底會係邊個呢
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-18, 09:09 PM   #8777
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
仲唔係飛鳥

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 10-29-18, 02:12 PM   #8778
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
終於可以一括落鎖

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-18, 03:59 PM   #8779
J+1
望過黎呀!!!!!!

雞會嚟啦!!!(棒讀)

由手機版發出
舊 10-30-18, 11:42 PM   #8780
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
無關係,反正0的兩倍都係0
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 07:26 PM   #8781
J+1
望過黎呀!!!!!!

對sweety冇性趣,所以只用d散抽卷睇下人品

Last一張中左隻貓

由手機版發出
舊 11-01-18, 07:10 PM   #8782
J+1
望過黎呀!!!!!!

Encore係唔係可以破百??

先頭差dd....

由手機版發出
舊 11-01-18, 10:54 PM   #8783
sd03021
Crazy Gamer

每日限定的60石抽到白菊ほたる

之前想抽都唔中 而家中番
舊 11-02-18, 01:02 AM   #8784
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
我都60石中日野茜
乜咁佛心CYGAMES

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 01:28 AM   #8785
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
CY冇可能佛心
因為我剛剛CY 另一隻game 300抽爆死
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 01:05 PM   #8786
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次m+ 好易打咩....銀杯都感覺守唔到...
由手機版發出
舊 11-02-18, 02:25 PM   #8787
搖搖
永遠的毛毛王子↓

而家M都打到接近150萬

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 11-02-18, 03:21 PM   #8788
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
CY冇可能佛心
因為我剛剛CY 另一隻game 300抽爆死
我31/10抽cy另一隻game(失落龍絆)
免費10抽中0.5%的新角色
所以覺得好佛心

ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
舊 11-02-18, 03:53 PM   #8789
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
係你歐
唔係 CY 佛心
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 04:04 PM   #8790
yorkyork

註冊日期: May 2010
好明顯係你歐
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 04:46 PM   #8791
搖搖
永遠的毛毛王子↓

歐同佛係兩樣野黎

舊 11-02-18, 04:53 PM   #8792
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: 搖搖 查看文章
而家M都打到接近150萬

M140萬都唔到
由手機版發出
舊 11-02-18, 07:03 PM   #8793
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我都係136
而家歌排真係睇你夠唔夠重課

舊 11-03-18, 12:34 AM   #8794
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: J+1 查看文章
M140萬都唔到
由手機版發出
引用:
作者: 搖搖 查看文章
我都係136
而家歌排真係睇你夠唔夠重課

現在的BURST EVENT分數係取決於你抽到幾多隻單項數值破萬的限角

舊 11-03-18, 07:05 AM   #8795
搖搖
永遠的毛毛王子↓

金月夠多抽一個就得

舊 11-03-18, 02:36 PM   #8796
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
温泉限有飛鳥,早知就唔抽fes祭

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-18, 05:57 PM   #8797
J+1
望過黎呀!!!!!!

魔法卡發動啦
由手機版發出
舊 11-03-18, 10:55 PM   #8798
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: casio 查看文章
温泉限有飛鳥,早知就唔抽fes祭
課金啦仲望
舊 11-08-18, 12:54 AM   #8799
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
想問下啲角色溝通環節(コミュ)而家係咪有bug?

每次想話諗住cap下啲新機CG圖(例如今日有幸抽到嘅SSR溫泉飛鳥),於是暫時關咗個對話視窗。點知關完之後個對話視窗開唔返,變相得返聲音可以聽。

齋聽日語係無乜問題啦,但問題在於無聲嗰啲女仔,連埋NPC同埋你自己身為P嘅對話就完全睇唔到。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 12:24 PM   #8800
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
推貼唔好意思

真係無人有呢個bug嗎?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 08:23 PM

手機版 | APP版