Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
電視遊戲討論版>[PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務
暗黑騎士 10:03 AM 10-19-17
作者: シェンムー:
係一定要online , 因為唔online load 唔到save
個save 放左係server
如果屋企個網絡唔穏定, 玩玩吓OFFLINE會唔會連server 個save 都冇埋架
ゆり 10:06 AM 10-19-17
作者: DC 97:
條MK賽道一開始己有定要開出黎?
除左MK 仲有冇其他HK賽道
相來嫁咋
anyone 10:41 AM 10-19-17
仲有秋記信和

琴晚第一次搞拉花搞到半路彈game乜都無曬
online download人地d拉花好似虧ge
結果自己用多一個鐘整完發現係save到upload唔到

ALEX CHOW 11:18 AM 10-19-17
作者: anyone:
仲有秋記信和

琴晚第一次搞拉花搞到半路彈game乜都無曬
online download人地d拉花好似虧ge
點down

我從使用 Tapatalk 的 F8332 發送
風間鈴木仁 04:19 PM 10-19-17
https://asia.playstation.com/cht-hk/...gtsportnotice/

2017年10月19日

關於Gran Turismo Sport特典代碼下載的錯誤資訊
シェンムー 04:40 PM 10-19-17
日限小開箱
行版本書 ..................

我從使用 Tapatalk 的 LG-H870DS 發送
ALEX CHOW 08:56 PM 10-19-17
https://news.xfastest.com/sony/42166...o-career-mode/
WTF

シェンムー 09:15 PM 10-19-17
連一條最classic嘅special stage route 5 , high speed ring都整唔切出黎嘅重講乜鬼Career mode
根本今集係加個Sport mode嘅GT7P

個硬照影相mode重攪笑 , 根本係倒退 ...

LWF 09:25 PM 10-19-17
唔好意思,我想問吓t300rs 同t300pa Ferrari 有乜分別
HI_Ricky 12:25 AM 10-20-17
PS4努力中.... (hmm.....我可以去訓覺了) XD

K.LIFE 09:21 AM 10-20-17
作者: HONDA:
https://news.xfastest.com/sony/42166...o-career-mode/
WTF

有GT mode同考牌就唔係叫Sport而可以直接叫GT7啦
シェンムー 11:00 AM 10-20-17
因為隻game 無足夠內容出到career mode
如果要玩日本GT選手權 ...... 隻GAME夠擔死一部SUPER GT車都無 ....
得條鈴鹿 .... FUJI SPEEDWAY , 茂木等等完全欠奉
想玩24h ? Le mans 無 , Daytona無
想出都出唔到 ...
TCS_disable 03:07 PM 10-20-17
嫌Online Vs Game 唔夠 Single Player 要素
ALEX CHOW 03:24 PM 10-20-17
因為隻game 無足夠內容出到career mode
如果要玩日本GT選手權 ...... 隻GAME夠擔死一部SUPER GT車都無 ....
得條鈴鹿 .... FUJI SPEEDWAY , 茂木等等完全欠奉
想玩24h ? Le mans 無 , Daytona無
想出都出唔到 ...
等DLC

シェンムー 03:47 PM 10-20-17
等DLC

唯有係咁 ...

Akira 明 03:48 PM 10-20-17
唔知點解有兩架掃巴佬RALLY但數值唔同
風間鈴木仁 03:59 PM 10-20-17
等DLC

唯有係咁 ...

唯有這樣吧!

大家一起期望等待了 !
anyone 10:33 PM 10-20-17
跑完一圈認賽道之後仲要返返去每個細sector跑多轉先有車拎真係麻鬼煩
Akira 明 01:57 AM 10-21-17
GT SPORT 總監砍了”生涯模式”,因為玩家不再那麼熱衷於賽車生涯體驗

根本無打算出,唔好賴落D玩家到

GT精髓就係GT MODE,由考牌(記得PASS唔到GAME都無得玩)
再有限錢買二手車,一路TUNE車一路打,打到買DREAM CAR拎全金盃

依家好似每日例行跑夠42公里拎新車,儲里數換野

另想問買限定版你地有無呢架係車庫?

我發覺SUBARU 有兩架RALLY但無咗呢架
lightsnakes 06:10 AM 10-21-17
想問今次GT Sport可否用回自己的音樂?
ALEX CHOW 12:10 PM 10-21-17
https://www.hk01.com/%E7%A7%91%E6%8A...8A%80%E5%B7%A7
安安 12:25 PM 10-21-17
原來係首頁轉塗裝
風間鈴木仁 12:43 PM 10-21-17
請問大家 SONY 有發布過嗎?

802.Gran Turismo 7 / 2020 / Racing / Sony Computer Entertainment
預定推出 ?
http://www.vgchartz.com/platform/69/playstation-4/
holsety 01:28 PM 10-21-17
一隻主題線上輕鬆參加公開比賽的遊戲維修中。希望搞得好。

成個體驗同Sfv, gundam versus 有得揮

你怪我怪佢地offline元素少?!
シェンムー 01:42 PM 10-21-17
垃圾 , 放假先黎攪啲咁嘅野 ....
Only AC MODE都算 , BRAND CENTRAL都封埋
係咪有病 ....

第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面