Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

主題工具 顯示模式
舊 12-23-11, 10:43 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
強烈要求永久ban 此會員

http://www.gaforum.org/member.php?u=36067

原因作出誤導傳言令大量量會員中招硬食psv套裝
之後更不再作回應及道歉

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-11, 11:43 AM   #2
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
支持

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-11, 12:16 PM   #3
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
乜你兩仲覺得佢會再login咩

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-11, 12:26 PM   #4
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
有人見佢琴日on左

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-11, 12:28 PM   #5
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: mikemike 查看文章
乜你兩仲覺得佢會再login咩
睇番呢個acc佢早幾日仲上過來,只係完全冇再講過野

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-11, 01:22 AM   #6
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
佢有冇上黎, 同需唔需要ban係2回事黎既

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 08:44 PM   #7
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
其實謠言 算唔算犯左版規?
版規又好似一向都冇一條訂明發放假消息的問題

以之前exvs為例
大家討論街機制果陣都有講下各種唔同制的供貨情況
如果有時消息唔準
有版友見到A店炒貴左
REPORT 左番來 有人怕缺貨 而走去A店用貴少少的價錢買左
但實際上市價比較便宜 咁REPORT番來果個又應否負責?

純討論
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 09:37 PM   #8
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
應該ban ip
唔係既下次轉個名又放流料
雖然佢可能都轉ip
不過形式上點都應該做d野..
不過條友好彩,呢度唔係高登
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 09:55 PM   #9
izumo

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
應該ban ip
唔係既下次轉個名又放流料
雖然佢可能都轉ip
不過形式上點都應該做d野..
不過條友好彩,呢度唔係高登
高登好似仲多流料
不過 因為係高登 冇人信...
舊 12-28-11, 09:53 AM   #10
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
我支持永久ban呢個會員...

雖然佢出個post信唔信係大家既問題, 但呢個會員本身己經有問題, 日後會有新member加入, 如果佢再出埋呢種同類post黎誤導大家既話, 在情在理佢都要負責任.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-11, 11:32 AM   #11
yorkyork

註冊日期: May 2010
支持ban佢,
咁樣放完流料又要差唔多日日上黎睇都唔知咩心態
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-11, 01:00 PM   #12
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
只要肯解釋我就可以當無事
但事後完全扮失踪,擺明有心放流料,唔ban佢點算好b

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-11, 03:05 PM   #13
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: izumo 查看文章
其實謠言 算唔算犯左版規?
版規又好似一向都冇一條訂明發放假消息的問題

以之前exvs為例
大家討論街機制果陣都有講下各種唔同制的供貨情況
如果有時消息唔準
有版友見到A店炒貴左
REPORT 左番來 有人怕缺貨 而走去A店用貴少少的價錢買左
但實際上市價比較便宜 咁REPORT番來果個又應否負責?

純討論
你有冇睇晒佢D留言先!?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-11, 04:27 PM   #14
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
其實..已經永久ban左佢喇..

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-11, 09:07 PM   #15
izumo

引用:
作者: HIM 查看文章
你有冇睇晒佢D留言先!?
唔敢話"睇晒"
但係 有追過下post
舊 12-30-11, 09:47 PM   #16
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Rabbidas 查看文章
其實..已經永久ban左佢喇..
thx兔大

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:10 AM

手機版 | APP版