Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-22-11, 12:58 AM   #851
CCemi
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Funny 查看文章
可能少人留意, 其實白牌已經無咗好多年....
全部劃一變哂黃牌

以前黃老太既廣告威力真係勁, 黃特白正既想法已經深入民心...
其實都幾攪鬼
近年某超市為左標榜樣樣都係最扺, 講到樣樣都減價
變左乜都係黃色牌係度扮減價
跟住而家真係減價既就係黃牌再加多個紅方格去標明
唔知遲d會唔會變成全部都係紅方格呢

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 06:46 AM   #852
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: KeaneYip 查看文章
其實都幾攪鬼
近年某超市為左標榜樣樣都係最扺, 講到樣樣都減價
變左乜都係黃色牌係度扮減價
跟住而家真係減價既就係黃牌再加多個紅方格去標明
唔知遲d會唔會變成全部都係紅方格呢
又令我諗起信用卡.

以前金卡已經叫威.
但越黎越多人有金卡時, 銀行就出白金卡.
到而家白金卡都一街都係了, 就出黑卡
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 09:21 AM   #853
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: ahleung 查看文章
又令我諗起信用卡.

以前金卡已經叫威.
但越黎越多人有金卡時, 銀行就出白金卡.
到而家白金卡都一街都係了, 就出黑卡
咩金都係假~
信用額才是王道~
斷空我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 06:45 PM   #854
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
央視女主播張泉靈發布了一條很震驚的微博
來源: | 日期:2011-11-21 |

央視女主播@張泉靈發布了一條微博:「我台有位駐外記者@徐聖益才去巴基斯坦駐站,拉登就死了。後來,又派她去已經輪替了多批記者的利比亞,她一去,卡扎菲就死了。於是,我們都在猜,下一回會派她去哪兒?敘利亞還是伊朗?」

結果幾千條評論清一色的 「讓她回國行嗎?」

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 06:48 PM   #855
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 12:22 AM   #856
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
如果叮噹是個女的。
有d糟糕

6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 01:02 AM   #857
CCemi

註冊日期: Dec 2003
其實都唔係有d架啦

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 10:26 AM   #858
Terry仔

註冊日期: Feb 2003

fail
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 10:31 AM   #859
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
黃蛙神梗fail 架啦
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 10:47 AM   #860
Terry仔

有無人可以幫幫手呢?
舊 11-23-11, 11:03 AM   #861
Funny
超平和バスターズ

upload 上gaf 唔得咩?
可以點幫你???
舊 11-23-11, 11:05 AM   #862
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
見到舊屎?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 11:08 AM   #863
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 查看文章
央視女主播張泉靈發布了一條很震驚的微博
來源: | 日期:2011-11-21 |

央視女主播@張泉靈發布了一條微博:「我台有位駐外記者@徐聖益才去巴基斯坦駐站,拉登就死了。後來,又派她去已經輪替了多批記者的利比亞,她一去,卡扎菲就死了。於是,我們都在猜,下一回會派她去哪兒?敘利亞還是伊朗?」

結果幾千條評論清一色的 「讓她回國行嗎?」

可唔可以先叫佢黎香港轉機

舊 11-23-11, 11:17 AM   #864
Terry仔

引用:
作者: Funny 查看文章
upload 上gaf 唔得咩?
可以點幫你???
出post果時唔可以一同upload相??!

引用:
作者: mikemike 查看文章
見到舊屎?
正是
舊 11-23-11, 11:20 AM   #865
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: Terry仔 查看文章
有無人可以幫幫手呢?
我自己用 www.imagevenue.com

睇下有無版友有其他推介.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 11:36 AM   #866
Funny
超平和バスターズ

引用:
出post果時唔可以一同upload相??!
先去上面"相簿"upload, 之後post 番upload 咗上去, gaf 條link就得
舊 11-23-11, 11:42 AM   #867
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
有無人可以幫幫手呢?

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 12:40 PM   #868
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Corex 查看文章
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 01:24 PM   #869
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
响街笑咗出嚟
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 03:21 PM   #870
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 03:42 PM   #871
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
我頂
呢張會成為GAF經典

舊 11-23-11, 03:52 PM   #872
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
我頂
呢張會成為GAF經典
笑點

舊 11-23-11, 03:54 PM   #873
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
可唔可以先叫佢黎香港轉機
係都請佢環遊世界啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-11, 04:08 PM   #874
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: darkvolver 查看文章
笑點
請留意劇情發展
舊 11-23-11, 04:11 PM   #875
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: ahleung 查看文章
我自己用 www.imagevenue.com

睇下有無版友有其他推介.
呢個好多選擇
http://www.ifreesite.com/

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.12 ﹝~ 請移至Vol.13討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1001 05-26-08 11:23 AM
車路士球迷會Vol.11 ﹝~ 請各位移至Vol.12討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 03-13-08 09:52 AM
{RG-1-blue-6] 稻草人vol.1,vol.2第二版發行,其他售賣書刊(更新 12月25日) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 1 12-25-07 11:04 AM
NBA 討論區 VOL. 12 - 請轉到 VOL. 13 繼續討論 阿聰 體育版 1001 03-17-06 03:54 PM
Game vol.12 龍寶寶 體育版 27 10-16-04 04:51 PM

現在的時間是 12:33 PM

手機版 | APP版