Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-16-04, 03:22 PM   #1
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
600PS的86

http://www.turbocorolla.com/media/video/3rotorAE86.asf
班人好搞笑~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-04, 03:30 PM   #2
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
呆左....
o個下爆放真係.....
我好想知佢用咩波箱&引擎......同埋係唔係用左nos....
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-04, 04:41 PM   #3
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
放到影都冇

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-04, 04:42 PM   #4
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
作者: Viper II
放到影都冇
呢d叫"比佢放到粒星咁"...
舊 10-17-04, 12:04 PM   #5
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
果副轉子20B偈
日本仔太痴線
呢副只會出現係利曼或者GT賽ge偈
我諗車主做最多0既工作唔係點放副偈落去
而係點樣強化個車架

舊 10-18-04, 12:54 AM   #6
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
勁,串爆,係香港玩就正!!!!!!!!

舊 10-18-04, 12:28 PM   #7
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
作者: sgouki
勁,串爆,係香港玩就正!!!!!!!!
o係香港?!
架車咁串,隊@次比人捉一次仲正呀...
舊 10-18-04, 02:43 PM   #8
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
個感覺好似睇緊cyber forumla

係香港咁大匹有叉用咩~咪得個嘈字~死火都易d
其實我都唔明香港d人改到咁快做咩~都無用武之地
快d叫政府起賽車場好過啦

此篇文章於 10-18-04 06:18 PM 被 蒲公英 編輯。
蒲公英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 11:17 PM   #9
sgouki
gakky奸爸dee

引用:
作者: T.L.J
o係香港?!
架車咁串,隊@次比人捉一次仲正呀...
佢一放,又會有人捉到佢ge,更係係D公路玩,吾通西貢咩,成日有 "block落"

舊 10-22-04, 05:45 AM   #10
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
佢一放,又會有人捉到佢ge,更係係D公路玩,吾通西貢咩,成日有 "block落"
換個假牌落去..薄洛..?
衝~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 07:54 PM   #11
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
公路??唔好搞笑啦....你知唔知屯門公路,龍翔道呢d公路都試過封剩一條線擺road block捉飛車呀??除非你好似當年阿神佢地咁夠"pop",o係公路調頭啦....
舊 10-22-04, 11:43 PM   #12
sgouki
gakky奸爸dee

引用:
作者: T.L.J
公路??唔好搞笑啦....你知唔知屯門公路,龍翔道呢d公路都試過封剩一條線擺road block捉飛車呀??除非你好似當年阿神佢地咁夠"pop",o係公路調頭啦....
我更係吾夠彊啦, 不過有呢架野ge車主一定夠彊羅...............

舊 11-02-04, 02:17 AM   #13
D.SANJI

引用:
作者: 蒲公英
個感覺好似睇緊cyber forumla

係香港咁大匹有叉用咩~咪得個嘈字~死火都易d
其實我都唔明香港d人改到咁快做咩~都無用武之地
快d叫政府起賽車場好過啦
係香港係咁2 set set個波箱
無就加返個hks細turbo,有就換
行得
D.SANJI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-05, 10:10 PM   #14
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Kojiro Fuuma
班人其中兩位(車中大叫前坐果兩位)正是JGTC車手織戸 学飯田 章

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:28 AM

手機版 | APP版