Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-18-05, 06:06 AM   #151
黑咪 破壞大王
God of Gamer
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: HEAD_HUNTER
海皇唔講得笑.....消力與脫力(不過好似又已經俾隻鬼學埋)
係佢一早就識,
只係玩O等老O有出手的機會...
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-05, 03:34 PM   #152
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 黑咪 破壞大王
係佢一早就識,
只係玩O等老O有出手的機會...
........
咁唔洗玩la.....

舊 06-19-05, 04:02 AM   #153
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: elmond
搞錯,勁快finish本書...........
好像好慢wor
日本出左27未?
肯定出左啦,
中文版keep住慢1期

舊 06-19-05, 07:14 AM   #154
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
搞錯,勁快finish本書...........
好像好慢wor
日本出左27未?
引用:
作者: kofire
肯定出左啦,
中文版keep住慢1期
7月8號先出
但刃牙係在期刊連載,
所以應該會快E.

此篇文章於 06-19-05 08:07 AM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
舊 06-28-05, 11:34 PM   #155
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

輪流轉~~~
呢個世界真係有輪流轉呢樣O~~~~
之前亞里JR秒W涉川同打倒獨步,
而家涉川尋完仇打到亞里幾乎死之後輪到獨步找上門!!!!

另: 阿里JR已經同傑克打完, 結果是阿里JR入廠
舊 06-29-05, 12:28 AM   #156
elmond
女權主義信奉者

引用:
輪流轉~~~
呢個世界真係有輪流轉呢樣O~~~~
之前亞里JR秒W涉川同打倒獨步,
而家涉川尋完仇打到亞里幾乎死之後輪到獨步找上門!!!!

另: 阿里JR已經同傑克打完, 結果是阿里JR入廠
嚇死,幾驚阿里贏
仲以為boss係阿里tim
睇黎刃牙仲有排

此篇文章於 06-29-05 12:37 AM 被 elmond 編輯。
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 10:59 AM   #157
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
嚇死,幾驚阿里贏
仲以為boss係阿里tim
睇黎刃牙仲有排

到勇次郎都未到佢.
舊 06-29-05, 12:15 PM   #158
elmond
女權主義信奉者

引用:
到勇次郎都未到佢.
刃牙III

舊 07-21-05, 08:05 PM   #159
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Thumbs up

亞里JR同獨步打完...
獨步廢了亞里JR一隻腳同打斷E手指之後走人....
之後....
老亞里去日本親自打仔!!!!

另:刃牙已經很久沒有出場啦....

此篇文章於 07-21-05 08:08 PM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
舊 07-21-05, 10:28 PM   #160
elmond
女權主義信奉者

27係咪完左中國?
連載同單行本好似差咁遠?

舊 07-22-05, 11:04 AM   #161
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
亞里JR同獨步打完...
獨步廢了亞里JR一隻腳同打斷E手指之後走人....
之後....
老亞里去日本親自打仔!!!!

另:刃牙已經很久沒有出場啦....
吓.....阿里爸爸仲打到咩? a

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-05, 11:45 AM   #162
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
27係咪完左中國?
連載同單行本好似差咁遠?
係完中國篇啦...
點解連載同單行本好似差咁遠??
因為連載係期刊來的
事實上單行本已經算出得快啦~~~~

引用:
.....阿里爸爸仲打到咩? a
仲打到,
而且JR已經打到爆面、左手食指骨折、右手手臂骨折、右手5隻有指骨折、左腳小腿骨折同右腳膝蓋碎裂

此篇文章於 07-22-05 12:26 PM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
舊 09-21-05, 03:41 PM   #163
elmond
女權主義信奉者

新一期出左都好幾日,一如以往好快睇完.....
勇次郎明顯勁郭海皇好多,郭海皇只是令場打鬥打不出結果來....
我想問郭海皇狂打勇次郎果part,d血係邊個ga?

哇......
search又search唔到個topic......
一個topic沉左,搵番上黎都幾難.....

舊 09-21-05, 06:17 PM   #164
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
新一期出左都好幾日,一如以往好快睇完.....
勇次郎明顯勁郭海皇好多,郭海皇只是令場打鬥打不出結果來....
我想問郭海皇狂打勇次郎果part,d血係邊個ga?

哇......
search又search唔到個topic......
一個topic沉左,搵番上黎都幾難.....
算啦,話哂令勇次郎出真功夫,老海皇都算係第一個架啦~~

果啲血當然係勇次郎嘅鼻血 + 嘴角血啦~~ b

我的雜談小屋
舊 09-21-05, 06:58 PM   #165
elmond
女權主義信奉者

引用:
算啦,話哂令勇次郎出真功夫,老海皇都算係第一個架啦~~

果E血當然係勇次郎N鼻血 + 嘴角血啦~~ b
愚地都打到勇次郎出真功夫

我見郭海皇流哂鼻血,但勇次神好似冇咩咁
睇落似郭海皇d血

舊 09-21-05, 08:37 PM   #166
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
下集阿里JR挑機啦

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-05, 10:04 PM   #167
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
作者: 機動盜賊首領-電
下集阿里JR挑機啦
今個星期休載呀....
舊 11-15-05, 04:42 PM   #168
elmond
女權主義信奉者

28出左~
阿里挑傑克機,又扮哂野話人地食禁藥,又要特登揀個窄地方
期待睇佢點比人打殘

老阿里仲咩鬼成日流口水?

舊 11-15-05, 06:04 PM   #169
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
老阿里仲咩鬼成日流口水?

真人阿里患柏金遜嘛……

此篇文章於 11-15-05 06:19 PM 被 BRA武藏 編輯。
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-05, 06:08 PM   #170
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: BRA武藏

真人阿里患柏金遜嘛……
原來如此~
那麼是否真的2秒17拳?

舊 11-15-05, 06:18 PM   #171
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
原來如此~
那麼是否真的2秒17拳?
唔知,不過當左右開弓,即係一秒8拳,左右手每邊每秒4 拳?

李小龍都好似只係1秒3腳……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-05, 06:33 PM   #172
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: BRA武藏
唔知,不過當左右開弓,即係一秒8拳,左右手每邊每秒4 拳?

李小龍都好似只係1秒3腳……
直拳的話單手出好似快D,左右開弓好似仲慢,如果車輪打法應該得(好似練拳果種)

舊 11-16-05, 02:20 AM   #173
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
有冇人覺得港版d翻譯好似怪怪地..?
好多詞不達意咁..(定譯錯?)

舊 11-16-05, 04:44 PM   #174
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
直拳的話單手出好似快D,左右開弓好似仲慢,如果車輪打法應該得(好似練拳果種)
左右開弓其實都做到,不過只限上身直拳,唔包勾拳 (釘鎚都可以)

我的雜談小屋
舊 11-16-05, 04:44 PM   #175
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: kofire
有冇人覺得港版d翻譯好似怪怪地..?
好多詞不達意咁..(定譯錯?)
哦?例如呢?我只有睇港版,無睇過其他版本,唔太清楚

我的雜談小屋

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:02 PM

手機版 | APP版