Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-17, 10:47 AM   #26
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: mouseccy 查看文章
係日本老任訂左
希望日版都有中文啦
巴哈消息人士話日版都係多語言版本
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 10:52 AM   #27
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: enishi 查看文章
巴哈消息人士話日版都係多語言版本
由手機版發出
咁就好了
可以唔駛再買多隻中文版返黎
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 02:59 PM   #28
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
繁簡譯名不同了,滿意未

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 03:05 PM   #29
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: okabe 查看文章
開頭以為係外判,實際上大部份係老任自家做,DeNA應該只係提供支援
IS班開發人員係有參予
奇怪係隻GAME有多國語言但無中文
因為嗰隻其實中港台未launch囉

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 03:30 PM   #30
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: sugihara 查看文章
因為嗰隻其實中港台未launch囉
完全忘記呢點

舊 02-14-17, 04:13 PM   #31
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
唔知幾時可以訂....
想知咩特典,今集可以結婚??

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 09:11 AM   #32
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: 信長 查看文章
唔知幾時可以訂....
想知咩特典,今集可以結婚??
日本老任, AMAZON 等都已經開始左訂仲有限定特典
舊 02-15-17, 11:59 AM   #33
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
咁港行貨應該一樣特典
如果無理解錯的話, 日版已包中文...

舊 02-15-17, 12:23 PM   #34
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
日本老任STORE限定版係多隻BD,收錄暁の女神之後嘅game movie,內容超過90分鐘,再多本Art Book同一張閃卡。

此篇文章於 02-15-17 12:27 PM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 05:14 PM   #35
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
日本老任STORE限定版係多隻BD,收錄暁の女神之後嘅game movie,內容超過90分鐘,再多本Art Book同一張閃卡。
唔玩佢隻卡GAME
張閃卡好似冇咩用
希望佢隻BD可以多語言啦
唔係都只係純收藏, 要睇又係上網睇有字幕版
舊 02-16-17, 12:31 AM   #37
ゆり

neo大

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=246561 呢邊來的

舊 02-16-17, 12:09 PM   #38
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
10000羊版本唔要張卡我可以100蚊幫你地收晒兩張唔洗阻地方

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 12:52 PM   #39
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 代官 查看文章
10000羊版本唔要張卡我可以100蚊幫你地收晒兩張唔洗阻地方
如果係儲的話唔會放吧
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 06:11 PM   #40
seed0.0
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009

此篇文章於 04-13-17 08:45 PM 被 neo2046 編輯。
seed0.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 03:19 PM   #41
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
知唔知張卡係點樣?
睇網好似只有ARTBOOK, CD, BD有圖
其他得交字冇相
舊 02-20-17, 06:26 PM   #42
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
剛出左圖
『ファイアーエムブレム』総合 (@FireEmblemJP)さんが6:06 午後 on 月, 2月 20, 2017にツイートしました。
『ファイアーエムブレム Echoes もうひとりの英雄王』には、早期購入特典として「FEサイファ」アルムのカードが付属します!ご興味のある方は、お早めに。せっかくなので、「VALENTIA COMPLETE」に付属するセリカのカードも特別にご紹介。#FEcipher https://t.co/HJvNOQbp6G
(https://twitter.com/FireEmblemJP/sta...640975872?s=09)

仲諗住左畫番

此篇文章於 02-20-17 06:33 PM 被 代官 編輯。
代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 10:31 AM   #43
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
剛出左圖
『ファイアーエムブレム』総合 (@FireEmblemJP)さんが6:06 午後 on 月, 2月 20, 2017にツイートしました。
『ファイアーエムブレム Echoes もうひとりの英雄王』には、早期購入特典として「FEサイファ」アルムのカードが付属します!ご興味のある方は、お早めに。せっかくなので、「VALENTIA COMPLETE」に付属するセリカのカードも特別にご紹介。#FEcipher https://t.co/HJvNOQbp6G
(https://twitter.com/FireEmblemJP/sta...640975872?s=09)

仲諗住左畫番
都唔錯呀, 不過唔係閃卡
舊 03-22-17, 11:46 PM   #44
newlife2010
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
未玩過哩個系列+少玩回合制戰略GAME, 但今日有中文版好有興趣試下支持下, 請問各位師兄哩隻GAME有咩優勝既地方?
另外, 美版會有中文嗎? 我部N3DS係美版...
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-17, 05:40 PM   #45
seed0.0

舊 03-23-17, 06:01 PM   #46
seed0.0

舊 03-29-17, 05:17 PM   #47
seed0.0

舊 04-12-17, 05:32 PM   #48
seed0.0

舊 04-13-17, 08:45 PM   #49
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
FIRE EMBLEM Echoes 另一位英雄王(中文字幕)
https://www.youtube.com/watch?v=wV1KGha3bN4
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-17, 10:39 PM   #50
信長
The Flash

中文    

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]Fire-Emblem-Heroes(ファイアーエムブレム ヒーローズ) okabe 手機平板遊戲討論版 605 01-17-23 11:27 PM
[NS] ファイアーエムブレム 風花雪月 | Fire Emblem: Three Houses | enishi 電視遊戲討論版 213 01-20-20 12:03 AM
[3DS] ファイアーエムブレム if 白夜王国/ 暗夜王国 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 236 07-28-15 03:25 PM
[NDS] FFCC Echoes of Time [日版已售] Jasoncheng 手提遊戲機討論版 156 09-08-09 12:51 PM

現在的時間是 01:53 AM

手機版 | APP版