Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-27-13, 11:38 AM   #526
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Kain 查看文章
有強制戰鬥點0警戒
最尾果關一落機我已經覺得無可能,幾條友你眼望我眼,又要斬圍網先入到
在下做到,成版未紅過…
不過因為咁就COUNT少在下一場戰鬥。

用木刀暗殺會點架其實?

此篇文章於 02-27-13 11:41 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 11:38 AM   #527
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
講起上來今集冇得儀式之人

舊 02-27-13, 11:41 AM   #528
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Alicecon 查看文章
無可能
一個紙箱已經呃晒佢哋
見d兵視線好遠
成日遠一遠比人發現
不過d兵有聽障就真

乜mgs世界發展咁快
過左幾年改造人就普及到通街都係
由手機版發出

此篇文章於 02-27-13 11:45 AM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 11:42 AM   #529
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
你無用道具啫
我真係諗住全部靠暗殺先叫潛行
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 11:45 AM   #530
Kain

引用:
作者: 真!DC 查看文章
見d兵視線好遠
成日遠一遠比人發現
不過d兵有聽障就真

心mgs世界發展咁快
由手機版發出
希望唔好好似bio咁變玩法,佢個故事發展到咁已經無可能番去以前咁玩
好想玩槍
舊 02-27-13, 11:46 AM   #531
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 真!DC 查看文章
見d兵視線好遠
成日遠一遠比人發現
不過d兵有聽障就真

心mgs世界發展咁快
由手機版發出
其實唔係通街都係架,無線電有提真係得軍事上會見到,而且亦唔係人人都係,通常因為錢既關係只有逼不得以既人先會去改造
而且亦都有講到Desperado社可以搵到咁多改造人返黎應該有好強後盾咁樣,證明其實唔係真係非常普及
只係相比起MGS4黎講全世界得雷電一個咁樣係咁款黎比,而家變成一般人知道有改造人,但可能都好少係日常見到咁樣

不過理論上應該有部份人係MGS4果時已經同雷電一樣係全身改造人

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 02-27-13 11:49 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 11:52 AM   #532
神人ではない!新人だ

引用:
我真係諗住全部靠暗殺先叫潛行
全程唔殺唔被發現先係真正既潛行。

不過雷電的確忍者既風範,暗殺斬奪又跳又轉又叫,附近既人竟然完全察覺唔到。

舊 02-27-13, 11:56 AM   #533
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
移動方法少過本傳,又冇麻醉槍
D敵人巡邏路線互補性又強
覺得玩唔比發現難過mgs
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 01:27 PM   #534
Kain

有樣野真係唔明,Soliton Radar已經用左十幾年
但係好似得主角有
舊 02-27-13, 02:10 PM   #535
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: whassupbun 查看文章
開左Fox Blade根本成隻game變得唔好玩, 亦都玩黎都冇乜意思, 所有人都一刀斬開(除左大佬)
我只係解獎杯收集野想快速過版果時先用佢, 平時(一周目後)都係用紅刀或者木劍, 木劍打人噗噗聲幾有趣 好似體罰緊班敵人咁
的確木剣斬不開人,但不斷打打打的感覺好正

村正速度很快攻擊力勁用得很爽

引用:
無可能
一個紙箱已經呃晒佢哋
但是對方行近一些都馬上被發現喎……
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 02:37 PM   #536
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
希望唔好好似bio咁變玩法,佢個故事發展到咁已經無可能番去以前咁玩
好想玩槍
唔洗驚, 哩隻外傳先轉動作向新玩法啫, 去到正傳MGS:Ground Zeroes咪同以前玩法一樣

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 02:42 PM   #537
Kain

引用:
作者: whassupbun 查看文章
唔洗驚, 哩隻外傳先轉動作向新玩法啫, 去到正傳MGS:Ground Zeroes咪同以前玩法一樣
只可以出前傳,唔可以繼續新故事舊玩法
無新故事差一截
舊 02-27-13, 02:45 PM   #538
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
但是對方行近一些都馬上被發現喎……
HARD為止,你唔郁既話,佢要行埋到差唔多零距離先發現到…

舊 02-27-13, 04:23 PM   #539
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
有樣野真係唔明,Soliton Radar已經用左十幾年
但係好似得主角有
今集好多裝備同科技都有詳細解釋,唯獨呢樣冇
連愛國者都冇呢種技術

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 02-27-13 04:29 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 04:37 PM   #540
Kain

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
今集好多裝備同科技都有詳細解釋,唯獨呢樣冇
連愛國者都冇呢種技術
今集直頭白眼睇穿牆,相反敵方個個都有眼疾
小兵都係乖乖地等死啦
舊 02-27-13, 04:46 PM   #541
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
HARD為止,你唔郁既話,佢要行埋到差唔多零距離先發現到…

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 09:15 PM   #542
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
拎大劍嘅兵有咩方法快殺?下下同佢玩防反唔係辨法
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 09:18 PM   #543
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
last boss 變綠色回血時點打?

一斬就比佢反擊......

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 09:20 PM   #544
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 天空 查看文章
last boss 變綠色回血時點打?

一斬就比佢反擊......
用斬MODE斬佢背
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 09:22 PM   #545
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: 野良猫 查看文章
用斬MODE斬佢背
原來要斬背....我次次正面斬都瀨野
thx

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 09:25 PM   #546
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 野良猫 查看文章
拎大劍嘅兵有咩方法快殺?下下同佢玩防反唔係辨法
VH在下會用HAHAHA MODE斬兩野>斬奪,H就攞枝棒亂FING佢就已經唔駛郁。

舊 02-27-13, 10:17 PM   #547
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實都唔駛開Riper
一係囉斬人鋏出黎,一下直接浮係空中任你打
一係就就咁斬,斬到咁上下先捕佢counter

斬人鋏其實都好勁下

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 11:02 PM   #548
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實都唔駛開Riper
一係囉斬人鋏出黎,一下直接浮係空中任你打
一係就就咁斬,斬到咁上下先捕佢counter

斬人鋏其實都好勁下
Riper快手吖嘛,兩斬爆甲斬奪補返,唔計雷電斬奪歡呼動作,真係一秒都唔駛…

舊 02-28-13, 12:19 AM   #549
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
點斬隻左手出黎?
我次次都係亂斬...

舊 02-28-13, 12:33 AM   #550
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
今日先正式開始玩...但只係聽哂D無線電都已經.....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Metal Gear Rising: Revengeance 綜合情報 Vol.3 neo2046 電視遊戲討論版 327 03-01-15 05:05 PM
Metal Gear Rising: Revengeance 2013年発売予定 Vol.2 草薙さん 電視遊戲討論版 1007 02-14-13 06:10 PM

現在的時間是 08:40 AM

手機版 | APP版