Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-26-02, 09:00 PM   #151
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
Sayla Mass

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線  
舊 07-27-02, 04:01 AM   #152
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

註冊日期: Jan 2002
我都成日上架,但係多數都係響coustom play度玩多囉,
因為我都唔識係arange team度一個人玩.....

仆 夕 目前離線  
舊 07-27-02, 12:53 PM   #153
GimGim
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
anyone know how to put StarCraft Units in Warcraft III?

and anyone like RPG, Hero.... this kind of game?

舊 07-27-02, 04:30 PM   #154
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
我都成日玩啦...
同人係LAB玩...
去網吧玩~..
上BNET玩....

UNDEAD同NE 兩樣都用...

快D出UPDATE PATCH LA...
tylau 目前離線  
舊 07-28-02, 04:26 PM   #155
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

引用:
Originally posted by GimGim :
anyone know how to put StarCraft Units in Warcraft III?

and anyone like RPG, Hero.... this kind of game?
我見過啦,不過唔知點整喎。
你試下去亞洲個Server睇下啦!

仆 夕 目前離線  
舊 07-29-02, 01:39 AM   #156
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

其實呢度有無人上kali玩架~

Hitomi 目前離線  
舊 07-29-02, 01:49 AM   #157
majicman
~珠海護法~

引用:
Originally posted by Hitomi :
其實呢度有無人上kali玩架~
me!!
majicman 目前離線  
舊 07-29-02, 01:51 AM   #158
伍等(少)提督
肥蟹@升天

我間唔中都有上去打既~

舊 07-29-02, 01:53 AM   #159
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

有上kali玩下的各位用咩名架???
我都係用番Hitomi~
等我搵下你地嘛~不過要預左我係女仔玩得一定無咁勁:@_@":

此篇文章於 07-29-02 01:56 AM 被 Hitomi 編輯。
Hitomi 目前離線  
舊 07-29-02, 01:58 AM   #160
伍等(少)提督
肥蟹@升天

Sazabie(Mr.20)

舊 07-29-02, 04:30 AM   #161
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
我用白頭個方法online
所以冇上kali

名稱 : Devil
紅血人 目前離線  
舊 07-29-02, 11:56 AM   #162
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

我遲d都打算用白頭個方法online~

Hitomi 目前離線  
舊 07-29-02, 12:11 PM   #163
☆~ Horny Gamer ~★

我都係係kALI個sERVER 玩GA
彩 目前離線  
舊 07-29-02, 05:33 PM   #164
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

乜唔係B.NET個個咩......
個KALI咩黎架?:@_@":

仆 夕 目前離線  
舊 07-29-02, 08:01 PM   #165
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 仆 夕 :
乜唔係B.NET個個咩......
個KALI咩黎架?:@_@":
kali 俾翻版人士上的server~

彩~KALI你用咩名?

Hitomi 目前離線  
舊 07-30-02, 12:53 PM   #166
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

昨晚同人對打俾人地空軍打得幾慘~
我發覺orc 對空好似真的唔太掂~
雖然可以生產rider放網址佢落黎~
但係一個一個按都蚊訓兼且用完第一次要等好耐先放得第2次~:@_@":
生產5~6隻都唔夠用...飛矛果隻攻擊力又弱雞...
有沒有教我點算~

Hitomi 目前離線  
舊 07-30-02, 02:17 PM   #167

都話 Akio LORRRRRRR
彩 目前離線  
舊 07-30-02, 05:52 PM   #168
須滕京一
Game Master

註冊日期: Jun 2002
how to use the 秘技 (like star craft)
and any one can give me the list???
thank you:@_@": :@_@": :@_@":
須滕京一 目前離線  
舊 07-30-02, 06:40 PM   #169
boy
Senior Gamer
bye~~

不如今晚大家上B.NET打返舖丫~~~~~

舊 07-30-02, 07:34 PM   #170
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

Kali唔可以上b.net玩架可???

Hitomi 目前離線  
舊 07-30-02, 09:19 PM   #171
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

no

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線  
舊 07-30-02, 11:21 PM   #172
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

hitomi:
但係ORC既普通步兵己經超勁啦,仲可以用魔法師變大添......

仆 夕 目前離線  
舊 07-31-02, 12:02 PM   #173
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 仆 夕 :
hitomi:
但係ORC既普通步兵己經超勁啦,仲可以用魔法師變大添......
地面勁呀~對空就~
人地整隊空軍黎我就唔洗打...

Hitomi 目前離線  
舊 07-31-02, 05:09 PM   #174

ORC 用 HEADHUNTER + SHAMAN + DOCTOR
超勁..又TOWER RUSH
加BIRD
COW COW 又勁
彩 目前離線  
舊 07-31-02, 10:20 PM   #175
白頭
人渣上校~

要打交嗎
我叫"LCM"
Devilsperm
Area51
都係一樣

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM

現在的時間是 08:28 AM

手機版 | APP版