Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-16-18, 02:34 PM   #42576
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
又曲線派石
緊急維修中

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 04:12 PM   #42577
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
近年都好少咁樣出事
應該都係諗住後台上patch時整灣左
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 09:03 PM   #42578
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
仲未main完?!

舊 08-16-18, 10:10 PM   #42579
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
3下單抽出XX,完工

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 10:11 PM   #42580
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
沒石抽BB

只好等補償

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 08-16-18 11:22 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 10:15 PM   #42581
gingq7

有野抽, 無公告
舊 08-16-18, 10:58 PM   #42582
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
3下單抽出XX,完工

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 11:09 PM   #42583
latfh2002
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
360石全沒了....什麼都沒有....想要X而已.....

暁ちゃんいいレディー!
まったく、第六駆逐隊は最高だぜぇ!
latfh2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 11:55 PM   #42584
gingq7

1隻BB 2隻梅芙 1隻XX
再回去抽1池,終於出番隻牛肉丸俾我,終算keep倒齊一套
今日好運,補番上次1池半爆死
舊 08-17-18, 12:17 AM   #42585
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
5單
3柱1bb
5 xx 3芙

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 12:45 AM   #42586
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
2單齊
隻BB堆卡同Skill全部都痴線 真係唯一爭在CT比較長
但個技1因為係5CT 再加埋佢自己D卡性能完全係痴線級別
應該好好打

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 01:11 AM   #42587
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
60抽 2 B.B. 一bitch 想要xx

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 01:43 AM   #42588
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
2單齊
隻BB堆卡同Skill全部都痴線 真係唯一爭在CT比較長
但個技1因為係5CT 再加埋佢自己D卡性能完全係痴線級別
應該好好打

本來以為技2已經夠OP, 點知技3更加OP
技1就真係要試過先知, BB的ATK低過黑貞好多, 而且MC無1.1加成;
但係BB應該可以用技3肯定地連續3回合爆擊+EX, 而唔會有黑貞無牌的問題

另外,暫時睇落寶1夠用,主要攻擊力應該係來自爆擊,而且應該無乜機會有3隻剋職比佢寶具打
舊 08-17-18, 04:10 AM   #42589
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今日都算黑仔,諗住放假可以打event(黑貞仲未正式入隊),點知維護左成日
270石+24符 4隻XX(諗住寶2應該唔會再出點知再出2隻) 我想要梅芙ja
BB五星就放棄算,但今次應該係玩咁耐抽得最差一次,6xx石+6x符無5星人
雖然我知唔少師兄再灰都試過,但我對無愛o既角最多30連就會停,所以都唔會太傷,但今次兩個目標都唔中就真係超灰,唯有等梅芙單UP先課再抽
另外想問下,官網話BB霊衣有2種係咪寫錯?

舊 08-17-18, 06:49 AM   #42590
細路翔
The One

但黑貞重點唔係有無牌

而係一張牌就削你5-60w

我認為兩位取向唔同

英國說大家抱團死
舊 08-17-18, 07:48 AM   #42591
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
一單+20石連4星英靈都唔見
活動換既野都換晒係差分未300萬
都唔知課唔課多單抽BB好
假設抽到BB寶1又好似唔夠大力
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 09:22 AM   #42592
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咁英雄作成得1T架姐
BB可以3T打到盡 只要係仇職應該就明屈

其實更恐怖既係 你淨係換隻BB出黎放3技...........
雙術師匠落完BUFF再叫隻BB出黎hold兩張Q卡係場度
就會見到3T之後對面行血無晒

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 08-17-18 10:01 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 09:25 AM   #42593
gingq7

引用:
作者: the fool 查看文章
另外想問下,官網話BB霊衣有2種係咪寫錯?
應該真係有2件靈衣, 但果兩件靈衣只係靈2和靈3的白肉版

引用:
作者: 細路翔 查看文章
但黑貞重點唔係有無牌

而係一張牌就削你5-60w

我認為兩位取向唔同
越睇越覺得BB係另類輔助

雖然BB自己打應該都唔差,
技1和黑貞一樣, 係輸2000 ATK,職階補正1.1和少1回合紅魔放,
但BB可以鎖卡3回合保證3回合有9張卡都爆擊, 而黑貞三回合內最多得5張卡,
所以BB自己應該都打得吓

但BB真正勁既應該係幫主打手鎖卡,
先用四大輔上buff, 再換入BB鎖卡,
可以幫武藏/山翁呢堆三紅卡打手, 3回合都3張紅卡(3回合食盡雙梅紅放100%)
又可以幫傑克/騎金時呢堆不停寶具接EX(3回合食盡雙CBA綠放100%兼爆傷)

引用:
作者: GGGG 查看文章
暫時唔覺BB的寶具有咩用,
無剋職,無寶解,無特攻,無連發的群體寶具...實在唔知有咩用
舊 08-17-18, 10:01 AM   #42594
gingq7

11粒道歉石,比以前重手
舊 08-17-18, 10:24 AM   #42595
細路翔
The One

起身抽多下,XX+1

仲有隻野靈四張圖有D似本本封面

英國說大家抱團死
舊 08-17-18, 11:54 AM   #42596
Hextor

註冊日期: Feb 2008
2梅 1xx 1大公
bb下年見
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 12:19 PM   #42597
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
BB都係換人向,ex職高白值都難追剋職
mc有無話多10%攻咁樣??
寶具係art、quick的話我就覺得超勁

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 12:41 PM   #42598
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
mc 1.0
寶具art就真係勁到爆炸
所以其實唔大力
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 01:36 PM   #42599
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: GGGG 查看文章
剛剛再課一單+補償石=60抽仍然係4星英靈都無隻
而家已經唔係抽唔抽BB既問題,而係2018泳裝池1+池3 3單以上既石抽完只係得牛肉寶2...
諗起上年泳裝10單先搞到黑優騎寶1....今次BB再勁我都課唔落去
我開始有小小討厭2號
好友們可唔可以唔好掛D未升好既泳裝角出黎(技可以唔練但靈基都唔突放隻LV1既出黎想點)

此篇文章於 08-17-18 02:30 PM 被 GGGG 編輯。
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 02:33 PM   #42600
gingq7

引用:
作者: T.K. 查看文章
Moon Cancer係得1.0
唔似仇職有1.1
而且BB比黑貞少了2000 ATK

寶1技10的BB好似連金種火打唔死
有3隻仇職企埋一齊比BB打既機會一年都唔知有無一次
所以我先話BB個寶具升上去應該無乜用, 和未寶解,無連發時的伯爵一樣無用
只能當係有極少攻擊力但無降防效果的孔明寶具咁用

BB的技3才是真寶具

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:15 AM

手機版 | APP版