Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-24-18, 05:41 PM   #1251
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我都係見佢個減行動屈先話佢勁,佢功能咁勁應該唔會高攻啦,再高太屈

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-18, 11:24 AM   #1252
ShinDou

嘩乜原來技2得兩下?咁真係好廢喎,就算有專多1下都係減9格,用埋fd都未必夠用喎真係,力又唔大好似射錯落海咁,晒左11張飛同1萬石添

舊 07-25-18, 03:02 PM   #1253
ShinDou

用落又好似唔差,lv30幾覺40幾都complete到sm最尾果版hard,36act 24萬分,招ex原來連出兩次hp喎好似都大力又儲得快,另外兩招又分配

今次好似易左好多?定因為我雙kuja再性騎屈機?不過性騎我都行錯,同埋用錯地召

舊 07-26-18, 09:50 AM   #1254
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
哩期都唔算難, 我得把送既相性帶kuja 都1 take 夠分.

EX 兩次HP 咩?!
唔係話7hit BRV , 如果過max brv先HP?
------
今日rosa
重生好似冇乜用
不過個buff好似加好多攻咁

此篇文章於 07-27-18 12:29 PM 被 Gustavi 編輯。
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-18, 02:46 PM   #1255
ShinDou

點解我又覺得好神咁既?rem既上位版喎,ex1樣放1次唔扣技,仲有自動復活喎唔驚俾人秒左補唔到,又有分配,射下先

舊 07-27-18, 03:08 PM   #1256
Gustavi
Crazy Gamer

想引人抽就要出勁d 嘛...

不過EX 呢,
deuce , FFT 個期太難被人話... 而家易左好多
40action 29萬了.
都冇乜特別點打.
舊 07-27-18, 03:24 PM   #1257
ShinDou

凸然間易咁多唔係好慣,仲以為會出到要要靠kuja性騎屈機先易打d既級數,定留番超火召黎出?超火召升爆應該勁過巴哈好多啦?

舊 07-27-18, 03:42 PM   #1258
Gustavi
Crazy Gamer

下星期lo ..

不過呢... 有死人好似扣分? 重生左扣唔扣?
扣就冇乜用 wor
舊 07-27-18, 03:56 PM   #1259
ShinDou

48act 24萬分,不過第1次打唔知俾佢break完會再出hp攻扣萬7秒左

都係既如果打分就唔死得人

射左5張飛同5千都射咩晒,都係唔射了睇下超火召出咩先

舊 07-27-18, 08:39 PM   #1260
ShinDou

共鬥有人用SM,唔算低攻喎,見佢技2都2萬爆落去,EX就3萬,冇BONUS算好高攻喎,點解D人講到咁廢﹖不過唔知點解果次我出EX係連續出兩次HP攻,佢淨係1次 @@

咦原來SM都係BONUS人黎喎,好似第1次4BONUS﹖不過技1好似好廢下,見人唔知係咪冇相性扣得1萬度 @@ 技2又得3下,不過EX差唔多2次用到1次

都係唔升SM住了雖然中到EX @@ 求其用KUJA刷算,慢係慢D

此篇文章於 07-27-18 08:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-28-18, 11:05 AM   #1261
ShinDou

共鬥隻ROSA好誇張喎 @@ 又射下先

40幾張飛,5千石,ROSA相性凸爆有凸,1EX,細路相性凸2,1專,王弟2相性

又係冇專,又要諗下換唔換番黎 @@ 升下ROSA玩下先

此篇文章於 07-28-18 11:24 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-29-18, 10:15 AM   #1262
ShinDou

嘩岩岩拍兩隻SM好似仲屈喎 @@ 又覺下黎用下先
舊 07-30-18, 02:32 PM   #1263
Gustavi
Crazy Gamer

你中EX 都唔升滿架咩...
-----------------------
新升法黎喇
召喚board, 睇個勢有排刷
舊 07-30-18, 02:34 PM   #1264
ShinDou

以前會升,不過之前以為好廢又冇專所以冇理住,今日忙得濟唔得閒打 @@

舊 07-30-18, 02:41 PM   #1265
ShinDou

見佢話之後會直接上修d廢人,仲以為開lv70添,可能要等2周年先開

呢排亂咁射真係驚有勁野冇石射添

此篇文章於 07-30-18 07:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-30-18, 02:42 PM   #1266
ShinDou

個超火召仲要分人咁學野加能力喎

舊 07-30-18, 08:50 PM   #1267
ShinDou

原來之前未夠分,今次SM ROSA KUJA打多次39ACT 30萬分了 XD SM ROSA都係0凸EX冇專 XD
舊 07-31-18, 02:12 PM   #1268
ShinDou

雲尼拿ex個固有buff係計上左幾多個debuff,可能勁,睇人評語先,不過冇晒飛同石要打番黎先有得射

舊 07-31-18, 02:25 PM   #1269
Gustavi
Crazy Gamer

個召喚point 仲要分開計
有排升 lol

不過每個char有 3飛300石 .... 好多野掘
舊 07-31-18, 03:07 PM   #1270
ShinDou

1take過左超火召100,用kuja性騎雲尼拿屈機,雲尼拿d debuff好似又真係幾勁,有d想射ex

舊 07-31-18, 03:08 PM   #1271
ShinDou

25 act 16萬分

舊 07-31-18, 03:17 PM   #1272
Gustavi
Crazy Gamer

100難度係比人手動刷point, 唔會難吧.
升完30lv ifrit 睇下之後個關點
舊 07-31-18, 03:18 PM   #1273
ShinDou

不過儲唔切召,應該最好都係用sm fd打慢佢屈佢機

舊 07-31-18, 03:34 PM   #1274
ShinDou

打單隻原來sm勁過kuja喎,19act 20萬分,我仲要0凸ex冇專,凸爆左sm佢先

舊 07-31-18, 09:58 PM   #1275
ShinDou

雙SM真係超安全,打單隻超火召佢1次都郁唔到,仲有排都唔見佢郁到,14ACT成28萬分,應該中間出錯左招應該可以再高分D XD

技2同EX都扣到成4 5萬 @@ 超屈 又穩刷

此篇文章於 07-31-18 10:02 PM 被 ShinDou 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 06:16 PM

手機版 | APP版