Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-25-18, 08:45 AM   #8601
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
果度我都成日甩兩粒...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 06-25-18, 08:49 AM   #8602
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我而家努力緊m+,有兩個大難關就係不停甩...中間一段4行落樓梯散彈同最後左右手互拉都一定甩.....

m個分打唔到金杯

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 08:59 AM   #8603
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
係 >< 來,同hotel moonside一樣
我用 XZ1 打到
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-18, 06:56 PM   #8604
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
打咩o個堆??可能唔係撞手指問題,因為佢o個個唔係真><,撞完手指要有0.1秒停頓先彈開,,,
bug 黎?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-18, 05:12 PM   #8605
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
bug 黎?
因為佢個><真係斷開左嘛

又或者試下左右手上下半格叉開嚟拉,咁就可以兩隻手指都拉多半格咁就唔駛停頓一下...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-18, 05:22 PM   #8606
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
係 >< 來,同hotel moonside一樣
我用 XZ1 打到
呢個我係左手喺右邊,右手喺左邊反手x拉過1

==========
做咩比希望我...

暫時完場前1個鐘排469x

由手機版發出

此篇文章於 06-26-18 06:55 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-26-18, 07:17 PM   #8607
yorkyork

註冊日期: May 2010
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28688&snA=3873

超級潮文
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-18, 07:28 PM   #8608
J+1
望過黎呀!!!!!!

不登入,不活動,時候到了杏也不會上門w
由手機版發出
舊 06-26-18, 10:51 PM   #8609
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 小光 查看文章
Event歌Master >< 呢個形狀嘅slider過唔到... 會手指撞手指
逼人換部大mon電話或用平板打
呢隻遊戲本來就唔太適合用手機玩
手機好多時連續兩粒一起的時候好大機會其中一粒MISS

PS. Hotel Moonside果兩個交叉都係九成九MISS
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-18, 09:12 AM   #8610
yorkyork

https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=4035300
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=4036357

原來佢巴哈小屋兩篇仲正

不過唔計佢低唔低能,

巴哈專版風氣其實一向差,
唔係都唔洗個個版都死城咁,
好似cgss有時一日都未必一篇新,
連新聞都冇,

但係呻下隻game都會比人bp爆
舊 06-27-18, 10:06 AM   #8611
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
睇下點呻啫,尼單擺明係條友低能
login唔齊event唔打,抽唔到本命就係度叫春求安慰
比人插都好正常

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 06-27-18, 12:00 PM   #8612
yorkyork

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...nA=3876&tnum=2

巴哈仔又回帶天天偶像
舊 06-27-18, 02:23 PM   #8613
J+1
望過黎呀!!!!!!

銀風!!

自動賣囡
由手機版發出
舊 06-27-18, 02:27 PM   #8614
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢個會唔會block ip?

由手機版發出
舊 06-27-18, 02:51 PM   #8615
KUTAR#

引用:
作者: J+1 查看文章
呢個會唔會block ip?

由手機版發出
我頭先用數記 network 睇唔到
掛 VPN 就 ok
應該封 IP 了
舊 06-28-18, 12:15 PM   #8616
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
確認係需要日本IP先可以睇片。

我本身有日本VPN,要開咗先可以睇到。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-18, 11:41 PM   #8617
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 搖搖 查看文章
睇下點呻啫,尼單擺明係條友低能
login唔齊event唔打,抽唔到本命就係度叫春求安慰
比人插都好正常

抽卡本來就睇運,睇佢似係想一發入魂的傢伙

我只係為一班抽唔到的非洲人默哀

PS. 我而家都只係登入唔打活動
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-18, 11:45 PM   #8618
KUTAR#

[定期宣傳]

GAF im@s cgss Line 群招人中
日日有歐人燒

歡迎留名, 會盡快PM招待link
舊 06-29-18, 12:21 AM   #8619
yorkyork

入面會唔會傾其他game?
舊 06-29-18, 09:15 AM   #8620
KUTAR#

im@s cg main
會講下 ML 同其他 game
有時講下 live 同周邊野咁

基本吹水 group 來
舊 06-29-18, 01:08 PM   #8621
yorkyork

聽落幾好,
比招待link我加入
舊 06-29-18, 04:00 PM   #8622
J+1
望過黎呀!!!!!!

雞會嚟啦

由手機版發出
舊 06-29-18, 08:56 PM   #8623
KUTAR#

今次會出邊位角色呢

此篇文章於 06-30-18 02:50 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 06-29-18, 10:27 PM   #8624
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
出左藍出左紅, 係橙啦:s
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 11:08 AM   #8625
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次早左開波...係芳奶.....

活動...第一幕就係智繪里指住個烏龜的頭話好可愛.....
由手機版發出

此篇文章於 06-30-18 11:10 AM 被 J+1 編輯。

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 11:01 AM

手機版 | APP版