Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-18, 06:56 PM   #12426
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
其實你用咩攻﹖號加新古兩隻﹖有冇多3﹖

佢個陣加左幾多命回﹖有冇試出埋黑膠250%回夠唔夠避﹖又出埋白膠有兩隻多1千行動應該爭好遠﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-18, 07:06 PM   #12427
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
多3放落去都係炮灰...反而放超軍神仲頂到兩下...

冇試過黑白滑板...隻青椒有上下格防減行動,比你出到手先都減唔到對面行動應該冇咩用...
迴避只有一兩部機迴到都冇意義...

算啦,對於唔識打鬥雞的試多兩日蜈蚣坦陣都無解應該投降

由手機版發出

此篇文章於 04-06-18 07:11 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-18, 07:07 PM   #12428
ShinDou

但如果250%命回夠避既話咁拖時間都贏到既﹖
舊 04-06-18, 07:10 PM   #12429
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ShinDou 查看文章
但如果250%命回夠避既話咁拖時間都贏到既﹖
死晒其他得番佢仲有勝機??

一個梟博士隊長技+10%攻速就破功玩死了...活動初都冇諗過....
由手機版發出

此篇文章於 04-06-18 07:13 PM 被 J+1 編輯。
舊 04-06-18, 07:20 PM   #12430
ShinDou

唔止1隻250%命回,你出晒3隻UC黑白膠,應該UC,報喪,白膠呢3隻都食到250%命回

不過諗番黑膠得100%命回食唔到12妹個150%BUFF可能俾人光速秒 @@ 不過1開波行得快又有自信送珠,唔記得THE END有冇直感之類避既精神

行動加2千就應該係12妹同黑膠同報喪呢3隻,1開波行快咁多理論上應該屈得死果個盾筆陣架喎﹖
舊 04-06-18, 09:48 PM   #12431
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
搵高速機秒咗青椒,再殺大沙,之後就爽爽打
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-18, 10:00 PM   #12432
ShinDou

但12妹有減傷又有剩10%血喎

要盾筆BUFF拳馬沙斬3下先秒到﹖
舊 04-06-18, 10:14 PM   #12433
J+1
望過黎呀!!!!!!

高速仲要多段斬唔係得幾多部...多三得唔得呢...隻拳梟要睇睇速度幾多..
由手機版發出

此篇文章於 04-06-18 10:16 PM 被 J+1 編輯。
舊 04-06-18, 10:16 PM   #12434
ShinDou

多3唔克屬開頭又未BUFF我估秒唔到,12妹都成3萬血架,拳馬沙如果冇盾筆BUFF應該都秒唔到﹖
舊 04-06-18, 10:36 PM   #12435
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
滿突敗家仔幫到你
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-18, 11:27 PM   #12436
J+1
望過黎呀!!!!!!

用女妖爆青椒?

冇突肥比佢
由手機版發出
舊 04-07-18, 01:19 PM   #12437
clie

註冊日期: Dec 2001
打鬥滅拎咗9張PINPOINT 劵到期倒數,儲50張先用到拎黎都廢
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-18, 04:55 PM   #12438
ShinDou

UC終於開埋技而家凸1 XD 12妹同報喪凸2,應該可以爽下了 XD 出埋白沙殺比威壓同織姬先

正,殺到亂擺5隻凸爆新古陣了 XD 不過殺唔到單騎新古陣,爭少少 @@ 我UC未凸2補唔到血爭好遠

殺埋多3 @@ 不過亂打出錯晒招俾佢BUFF盡,結果殺左佢13次先死 XD

此篇文章於 04-07-18 05:16 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-07-18, 08:51 PM   #12439
ShinDou

嘩開始守得贏幾場了 XD

鬥滅打LV11大佬而家打到110萬了 XD 不過見人打出265萬 @@

此篇文章於 04-07-18 10:10 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-08-18, 03:15 PM   #12440
ShinDou

諗緊射唔射個STEP十POOL好,雖然好多機,但好多都係正野

電池,修羅,白NU,射J,報喪(食用),炎龍號,12妹(食用),UC(食用) 呢D對我黎講都係大獎

岩岩有277石夠ALLIN @@ 最黑都有5隻SSR,STEP十又有十隻50%SSR

如果留石月尾NEW COMER又唔知隻野勁唔勁,就算勁既但冇肥凸都冇用 @@
舊 04-08-18, 04:10 PM   #12441
ShinDou

精VS仲係卡25 @@ 如果UC凸到2開埋EX技可能都補得切血既﹖

不過而家精VS除左20之外都可以UC3隻FULL AUTO,陣都唔駛執 XD

睇番黑白膠開始差唔多隻隻NEW COMER都有用/神,都係唔射舊機繼續等了 @@

今次個POOL咁SO可能就係引人ALLIN晒佢之後即出屈機野 @@

新古都係2月尾出,3月尾即刻俾3隻UC屈死 @@

黑白膠9月出,10月俾DESTROY屈死,10月其實仲有純白都屈得死佢 @@

今個月部NEW COMER要好神先可以屈得死3隻UC @@

此篇文章於 04-08-18 04:44 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-08-18, 06:14 PM   #12442
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
值唔值得突滿呢 隻KAISER

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-18, 06:28 PM   #12443
J+1
望過黎呀!!!!!!

有舊機食就食,限突嘛...
由手機版發出
舊 04-08-18, 06:30 PM   #12444
ShinDou

俾UC屈死喎 @@ 點解射﹖
舊 04-08-18, 07:30 PM   #12445
ShinDou

終於過到普通精25C @@ 得D廢機要控得好好先得 @@
舊 04-08-18, 08:31 PM   #12446
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: GN00508771 查看文章
值唔值得突滿呢 隻KAISER
睇落只係舊盾KS既稍為上位DD版
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 12:37 AM   #12447
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
今個月既VS
由兩個月前既白槍NU Auto 變成 3隻UC大器AUTO

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 07:13 AM   #12448
ShinDou

得3uc過到精vs25c咩?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 04-09-18, 08:22 AM   #12449
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
25前都可以,只要帶多部2珠機基本速殺.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 08:26 AM   #12450
ShinDou

我知,但25c唔得,25c都係要有盾筆先夠力?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:22 AM

手機版 | APP版