Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-12-15, 06:53 PM   #176
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章
修理咋

嘛,整得番就算了,而且我又冇收據佢都肯整算係咁
咁都唔錯喎

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 10:42 PM   #177
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353

老老實實呢隻真係堅正

舊 01-15-15, 10:48 PM   #178
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
最大鑊係開咗個頭,冇理由唔買埋佢之後出啲甲

仲未得閒同佢滲線,滲埋應該更靚仔
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 10:50 PM   #179
kyo353
Game Master

引用:
最大鑊係開咗個頭,冇理由唔買埋佢之後出啲甲

仲未得閒同佢滲線,滲埋應該更靚仔
睇下出咩款先啦
下隻EXTREMIS ARMOR應該唔買啦, 直接跳去WAR MACHINE算
千值練隻隻都過千, 咁搞法唔得掂...

舊 02-08-15, 09:33 AM   #180
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 02-08-15, 10:32 AM   #181
野良猫
肥倫

哩隻都6月咁隻洛克睇怕最快都要年尾?
舊 02-08-15, 01:24 PM   #182
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
http://hobby.dengeki.com/news/50856/
合金魂會大跌價?

齋象都好型仔

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 02-08-15 05:45 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-15, 02:18 PM   #183
clie

註冊日期: Dec 2001
隻BLACKWING可以同斷空我合體?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-15, 02:25 PM   #184
kyo353
Game Master

5月IRONMAN
6月超獸
7月GAIKING
連續3個月幫千記打工

舊 02-08-15, 04:16 PM   #185
Hunter

註冊日期: Jan 2002
本來無入笨大合金魂都想入哩隻超獸
不過39500羊未連稅我真係玩唔起

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-15, 08:29 PM   #186
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
aunbis完全失左蹤

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-15, 10:23 PM   #187
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: Hunter 查看文章
本來無入笨大合金魂都想入哩隻超獸
不過39500羊未連稅我真係玩唔起
42660羊

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-15, 10:42 PM   #188
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 02-10-15, 01:57 AM   #189
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
鷹頭人形好驚嚇..........

左右獅腳都......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 09:49 AM   #190
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
Anubis呢?.....
去左異空間?........
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-15, 10:47 PM   #191
Hunter

註冊日期: Jan 2002
超獸個訂價一減, 再減
咩事? 現在2200有找

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-15, 11:02 PM   #192
kyo353
Game Master

引用:
作者: Hunter 查看文章
超獸個訂價一減, 再減
咩事? 現在2200有找
冇咩既, 香港代理食水太深姐
台灣訂價都係千8度, 俾人嘈完咪減下價咁lo

舊 03-07-15, 02:41 AM   #193
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
http://www.toy-people.com/?p=26901

千值真係咩都掂一下
依家好似變左集資販賣的方式-.-唔怪得冇咩消息

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-15, 11:49 PM   #194
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 03-17-15, 12:20 PM   #195
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

Sentinel International Co., Ltd.

「METAMOR-FORCE超獸機神斷空我」預訂尚餘數天!

而強烈建議與斷空我一起玩的「黑翼」則將於今年稍後時間分開發售。由於我們只會按照預訂數生產,現在不先預訂斷空我,可能就無法享受同時暢玩兩機的樂趣!

別再猶疑了,火速預訂吧!

舊 03-31-15, 12:36 AM   #196
浪子《妖狐》
Junior Member

註冊日期: Dec 2013
引用:
哩隻都6月咁隻洛克睇怕最快都要年尾?

洛克wu ar><
話時話無買開千值鍊公仔
唔知呢個15公分尺寸多數賣幾錢呢?

舊 03-31-15, 01:01 AM   #197
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: 浪子《妖狐》 查看文章
洛克wu ar><
話時話無買開千值鍊公仔
唔知呢個15公分尺寸多數賣幾錢呢?
隻洛克人KICKSTARTER果邊集資完
唔知係唔係真係比千值鍊量產

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-15, 08:23 AM   #198
野良猫
肥倫

引用:
作者: tung999 查看文章
隻洛克人KICKSTARTER果邊集資完
唔知係唔係真係比千值鍊量產
做咩唔跟設定圖隻色
舊 04-02-15, 08:28 AM   #199
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
條腰太長了吧,shf感覺順眼d,始終洛克人卡通化好d
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-15, 07:21 PM   #200
浪子《妖狐》
Junior Member

註冊日期: Dec 2013
變少少問題不大,但條腰咁真系…
日子價錢已出,九月79.9美金:O)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
RIOBOT 破刃之劍 デルフィング 第二形態 Kentmk25 收藏品討論版 1 01-06-11 11:27 PM

現在的時間是 06:13 PM

手機版 | APP版