Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後
電視遊戲討論版>Bayonetta 1+2 ︱發售中 | Nintendo's Witch
ELT 09:34 PM 12-11-17
其實下下咁出dl code,買張200g sd card都好快用哂
一個game 盒,入面有張dl紙,咁我不如上eshop買算啦,唔係實體比個盒我都唔知做乜
alien1020hk 09:12 PM 12-25-17
唔知香港幾時有得訂...
mrk 03:10 AM 01-12-18
請問各位
Q1. 講左B1 DL版要幾多容量未??
Q2. B2係咪有個雙打合作mode架??(唔知1機2人合作打得唔得呢??)
歌絲˙暮斯 08:02 AM 01-12-18
B2 online 有合作 mode

玩二人合作過關,但當中又有搶分對戰既成分。

單機無可能,因為兩個人都唔同視點,跟返自己角色。
由手機版發出
信長 12:16 PM 01-12-18
主線應無雙打...
雙打mode 好似有30 關以上.
mrk 12:21 PM 01-12-18
作者: 歌絲˙暮斯:
B2 online 有合作 mode

玩二人合作過關,但當中又有搶分對戰既成分。

單機無可能,因為兩個人都唔同視點,跟返自己角色。
由手機版發出
作者: 信長:
主線應無雙打...
雙打mode 好似有30 關以上.
唔該晒各位!

PS:其實小弟初出WiiU版B2時都有入貨,
但只玩左一震就封左,
係最近先留意到有雙打合作mode!
歌絲˙暮斯 12:40 PM 01-12-18
B2 個 online mode 其實幾好玩,有唔少既電競成份。
由手機版發出
mrk 02:11 AM 01-14-18
Q1.請問原WiiU版隻B2係咪都係冇得1機玩雙打mode??
Q2.switch版B2個雙打mode會否追加番面對面連線呢??

PS:同埋上網查過B1 DL需要留大約8.2GB,B2 DL需要留大約12.8GB!
lodoss 03:00 PM 01-14-18
作者: mrk:
Q1.請問原WiiU版隻B2係咪都係冇得1機玩雙打mode??
Q2.switch版B2個雙打mode會否追加番面對面連線呢??

PS:同埋上網查過B1 DL需要留大約8.2GB,B2 DL需要留大約12.8GB!
Q1. 1play only
歌絲˙暮斯 07:35 AM 01-15-18
做乜咁關心有無單機雙打姐,係咪諗住帶去 bar 同人玩姐
由手機版發出
MO 09:21 PM 01-17-18
http://www.nintendo.com.hk/switch/bayonetta/store/

大家不妨去問下幾錢
alien1020hk 09:04 AM 01-18-18
AEON昨晚仲未有得訂...
Alpha2 12:12 PM 01-18-18
如果過年前,15號出到就正, 新年有得玩.
豪傑公子 03:22 PM 01-18-18
已訂行限, 價錢6百尾
alien1020hk 03:44 PM 01-18-18
作者: 豪傑公子:
已訂行限, 價錢6百尾
請問邊間訂?
豪傑公子 03:49 PM 01-18-18
作者: alien1020hk:
請問邊間訂?
深水埗福仁1/F~~
neo2046 10:24 AM 01-31-18
ベヨネッタ・ベヨネッタ2 紹介映像
https://youtu.be/qqYZQigBZ9M
作者: :

野良猫 03:41 PM 01-18-18
作者: Alpha2:
如果過年前,15號出到就正, 新年有得玩.
多數都會偷步,唔係就變咗遲過正日出
X&Y 03:43 PM 01-18-18
B1買左3次(xb360/wiiU/PC steam)
真係唔知買唔買第四次
lineage19 03:44 PM 01-18-18
作者: X&Y:
B1買左3次(xb360/wiiU/PC steam)

真係唔知買唔買第四次

其實按理黎講
Wiiu版b1係跟b2送既所以可以唔算買

Sent from my iPhone using Gaforum
歌絲˙暮斯 04:00 PM 01-18-18
炒冷飯就貴左 d wor

Bayonetta 都咁話
Terry仔 06:16 PM 01-18-18
Xb/ PS3 / wiiu 都買咗
但係都未拎到細鳳
1pi 06:37 PM 01-18-18
Wii U版B1+B2已經買過一次,兩隻碟都重係度。
PC版B1又有。

今次NS,有冇中文化?
alien1020hk 06:36 PM 01-18-18
剛剛問埋金源都無開特別版訂
alien1020hk 04:38 PM 01-19-18
請問AEON開左訂未?
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後

返回主題版面